Jump to content

Fiesta ST150


JeroenD
 Share

Recommended Posts

Hallo Fiesta-enthousiastelingen!

Ik ben Jeroen en heb sinds kort een Ford Fiesta ST150 op de oprit staan. Ik heb altijd al een liefde gehad voor auto's en na een paar keer met een huurauto op het circuit te hebben gereden leek het me fijn om dit met een eigen auto te gaan doen. Deze ST150 is het perfecte speelgoed om zowel de grenzen van de auto als die van mezelf te verkennen.

Op dit moment is de auto nog redelijk standaard is (met uitzondering van de radio) maar zelfs nu al heb ik er plezier aan gehad op Zolder. Er staan echter wel al een paar mods gepland om de prestaties naar een hoger niveau te tillen. Binnenkort worden onder andere EBC remblokken en -schijven, ATE TYP200 remvloeistof, Goodridge remleidingen, een Pipercross Viper kit en een Milltek uitlaat geïnstalleerd. Ook staat de Bilstein B12 Pro Kit op de planning. Ik wil zoveel mogelijk zelf doen, om kosten te besparen maar ook omdat ik dan de auto nog beter leer kennen.

Ik kijk ernaar uit om met jullie allen mijn ervaringen te delen en wie weet wat voor nuttige tips en adviezen ik nog kan opdoen!

Groeten

IMG_20240226_163237533.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...