Jump to content

MK8 ST stoelen in MK8 ST-line


Boudewijn
 Share

Recommended Posts

Vrienden van het forum,

Sinds enige tijd ben ik de trotse eigenaar van een Fiesta 8 ST-line uit 2019 en nu de roze wolk enigszins begint te verdampen, beginnen de kriebels voor aanpassingen ook toe te nemen. Waar ik de wens om te chippen al elders op het forum ter sprake heb gebracht, gaat het in dit geval specifiek om de stoelen.

Ik heb momenteel de verwarmde reguliere stoelen en die zitten op zich prima, maar ik zou toch liever iets lager willen zitten. Los ik dit op door de MK8 ST stoelen te kopen en behoud ik dan ook de verwarmbare functie? Zo ja, is dit iets wat als ik zelf (als niet-technisch persoon) als DYI project kan oppakken of komt daar programmeerwerk o.i.d. bij kijken?

Bedankt alvast!

Link to comment
Share on other sites

Durf ik niet te zeggen, zou eerst checken of er überhaupt hoogteverschil tussen deze stoelen zit. Eventueel andere seat brackets die dan onder jouw stoelen passen. Zit wel wat elektronica in de standaard stoelen dus zal me niet verbazen dat een en ander wat aanpassingen vereist. Wat vind je het belangrijkst? Lagere zitpositie of behoud van stoelverwarming? Je kan ook naar aftermarket kijken, is vaak goedkoper maar tast natuurlijk je interieur wat meer aan zeg maar.

Link to comment
Share on other sites

Hi Josh, De vraag is inderdaad of iemand weet of er überhaupt hoogteverschil is. Ik wil geen aftermarket stoelen, dus de enige optie zou wat mij betreft uit de Ford schuur moeten komen. Ik vraag me af of andere brackets ook werken om de standaard stoelen te verlagen. Mocht iemand op het forum ervaring hebben hoor ik dat graag.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...