Jump to content

Mk8 titanium x spiegel verwarming


Goran
 Share

Recommended Posts

  • 6 months later...
On 14-12-2023 at 00:36, Goran said:

Helaas heeft Fiesta incl winterpack geen verwarming in de buitenspiegels...vreemd. weet iemand of die te upgraden is eventueel?lees hier https://gamblingcrowns.com/

Alvast bedankt voor het meedenken

Hoi! Dat is inderdaad een beetje vreemd, zeker als je het winterpack hebt. Het zou logisch zijn dat verwarmde buitenspiegels daar standaard bij zitten. In veel gevallen is het mogelijk om dit soort functies achteraf toe te voegen, maar het hangt wel af van het specifieke model en bouwjaar van je auto. Je kunt het beste contact opnemen met een Ford-dealer of een gespecialiseerde autogarage. Zij kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zouden zijn. Soms zijn er ook after-market oplossingen die je kunt overwegen. Veel succes!

 

Link to comment
Share on other sites

Ik heb in 2018 ook de optie winterpack gekocht en heb gewoon verwarmde spiegels. Het is bijna onmogelijk dat de optie winterpack bij jou geen verwarmde buitenspiegels heeft........ Misschien kom je meer te weten als je hier je kenteken gaat vermelden:

https://www.autoverleden.nl/index.php?site=adwords&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIuOr1qrP7hgMVyFFBAh3ccwQGEAMYASAAEgI-D_D_BwE

Als hieruit blijkt dat je wel verwarmde spiegels zou moeten hebben dan staat die optie mogelijk niet aangevinkt in de boordcomputer van je auto.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...