Jump to content

Eerst even voorstellen


Niels98
 Share

Recommended Posts

Mijn naam is Niels en ik heb nadat ik mijn rijbewijs heb behaald kort een Toyota Corolla (uit 1995) gereden. Vervolgens heb ik in zes jaar tijd twee Audi A3's (uit 1999 en 2005) gereden. Een Ford Fiesta ST-Line (MK8) wordt nu mijn eerste jong gebruikte auto met weinig kilometers.

Ik heb in mijn zoektocht van zo'n acht maanden veel getwijfeld tussen een Kia Rio GT-Line (facelift vanaf 2021) en een Ford Fiesta ST-Line (van voor de laatste facelift). De looks van een Kia Rio GT-Line spraken mij meer aan en achter het stuur zit ik als persoon van 1,87 meter wel wat ruimer dan in een Fiesta. Maar voor het bedrag onderaan de streep krijg je in een Fiesta echter veel meer plezier terug op het gebied van bijvoorbeeld de afwerking van het interieur, het onderstel, motorgeluid en het gevoel van de versnellingsbak. Maar dat hoef ik hier op het forum als het goed is helemaal niet uit te leggen!

Uiteindelijk heb ik vrij onverwachts een super gaaf exemplaar weten te vinden in het zilvergrijs, 18 inch velgen en panoramadak, waar ik hiervoor zwoor bij zwarte auto's. Ik kan de auto binnenkort ophalen en kijk uit naar veel leuke kilometers!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...