Jump to content

Mk6je gekocht, met toch wat problemen.


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben Kees, 19 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Ik heb iets meer dan 2 jaar geleden een groene 3 deurs Ford Fiesta Mk6,5 1.3 uit 2006 gekocht voor mijn ouders waar ik regelmatig in heb gereden, tot ik kort na mijn 18e verjaardag een Peugeot 106 heb gekocht.

Afgelopen vrijdag was het voor mij ook tijd om een Ford Fiesta, een zwarte 3 deurs Mk6 1.3 uit 2005 met maar 160k op de teller, op mijn naam te schrijven. Voor 200 euro overgekocht van de dochter van de baas vanwege een lekke koppakking. Vergeleken met de groene van mijn ouders is deze best luxe aangekleed met onder andere lichtmetalen velgen, elektrische ramen en buitenspiegels, airco en een sleutel met keyless entry. Voor 200 euro werkt natuurlijk niet alles perfect. Zo is het aircoknopje kapot, doet het dashboardknopje van de achterbak het niet (maar wel met het knopje van de sleutel), de lekke koppakking waar ik het over had en heb ik uiteraard ook afgebroken stoel hendels.

Mijn plannen met de auto zijn om hem in ieder geval op te knappen, en dan waarschijnlijk door te verkopen. Omdat ik geen idee heb wat er mis is met het achterbak knopje (nieuwe knop van de sloop doet ook niks, en ik kan ook geen kabelbreuk vinden), heb ik maar even een account aangemaakt om het aan jullie te vragen. Dus die vraag zal binnenkort wel volgen op het forum. Als jullie wat weten hoor ik het graag.

Groeten

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...