Jump to content
Fiestaclub.nl
Rubii

Dark Climairs MK8 3drs

Recommended Posts

Hoi allemaal, 

Wij hebben onze rode MK8 afgelopen week ingeruild voor een nieuwe Focus ST-Line X. We hebben super veel plezier gehad aan deze auto (waaronder vorig jaar zomer een prachtige huwelijksreis door heel Italië), maar in verband met gezinsuitbreiding werd het toch tijd voor een maatje groter 🙈

De Climairs hebben we nog. Misschien zijn er nog Fiestaclubleden geïnteresseerd? Ze mogen weg voor 30 euro. Kleur is 'Dark'. Let op: ze zijn alleen geschikt voor een 3-deurs!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Eva, lang niets van je gehoord maar nog steeds actief inclusief gezinsuitbreiding en tsja, dan moet de kinderwagen mee enz.

De Mk6.5 is nu toch in goede handen van Robert @razer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Dick, actief is een groot woord 😉 Af en toe nog wat meegelezen. Maar inderdaad zelf lang niets meer geplaatst. En sinds vandaag geen Fiestabezitter meer... Dubbel gevoel, maar we zullen vast ook veel plezier gaan beleven aan de Focus!

Kinderwagen paste op zich nog in de Fiesta (met de achterwielen eraf, haha!), maar het was ons met name te doen om de veiligheid van een 5-deurs (stel je voor dat je je kindje razendsnel uit de auto moet halen). Laat ik het zo zeggen: als de Fiesta al 5 deuren had gehad, was hij langer bij ons gebleven. Een keuze die we twee jaar terug overigens bewust hebben gemaakt! 

De Climairs hebben we nog. Ik ga ze komende week ook op Marktplaats zetten. 

Fotootje van de Focus voor de leuk 😊

IMG-20210111-142835-01.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

×