Jump to content

Voorstellen - ST2 Mountune MP215


m4l700
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal!

Ik ben David, en na een tijdje hier rond te hebben gekeken nu toch maar besloten om ook lid te worden :)

Sinds een paar weken ben ik de trotse eigenaar van een blauwe Fiesta ST2, met het mountune MP215 pakket en een cobra uitlaat. Ik kan niets anders zeggen dan wow, wat een auto! De auto heeft vorig jaar op de rollebank gestaan en toen trok die 221PK met 330NM aan koppel, sindsdien is er een geheel nieuw uitlaat systeem van Cobra eronder gezet en met een beetje geluk zal die nu iets meer maken(in theorie?).

Nadat ik mijn rijbewijs hebt gehaald heb ik jarenlang in de MK6 van mijn ouders rondgereden en zodoende enige ervaring opgedaan. Eenmaal op de arbeidsmarkt kreeg ik een lease auto van de zaak, een Clio Estate(diesel). Leuk voor die tijd om op en neer naar het werk te gaan, maar het geeft je niet bepaald een glimlach. Na een andere baan moest ik deze auto uiteraard inleveren en kwam ik bij een Fiesta MK7 1.6 met 120PK (2009) terecht. Hier heb ik met veel plezier in gereden en nooit issues mee gehad, maar ik had altijd wel die mooie ST in mijn achterhoofd.

Nu eenmaal weer een tijdje verder heb ik voor mezelf de mogelijkheid om een ST te kopen, en na een tijdje lang zoeken kwam ik deze tegen. Afspraak gemaakt, technisch nagekeken, testrit en toen was ik eigenlijk al verkocht. De MK7 kon ik bij mijn ouders kwijt en ikzelf ben nu helemaal blij met de ST :)

Daarbij hoop ik eigenlijk meer te leren over de auto, eventueel meetings bij te wonen(ik zag al wat voorbij komen van XRST club) en nieuwe mensen te ontmoeten. Tot zo ver heb ik veel positieve reacties gekregen op de auto(ondanks dat ie best luid is), zelfs ook tijdens het tanken en zwaaiende mede Fiesta rijders :)

Als je al zo ver in het verhaal bent gekomen top! Bij deze de foto's ;)

David.

IMG_2696-Edit-blur.jpg

IMG_2701-Edit-blur.jpg

IMG_2705-Edit.jpg

IMG_2691-Edit-blur.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dank allemaal voor het warme welkom!

Het is altijd leuk om de ene hobby(fotografie) met de andere te combineren. Ik sta meestal langs het circuit om autosportfoto's te maken, maar een fotoshoot met een stil staande auto is redelijk nieuw :-D

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het Forum.

Mooie foto's van je bommetje

Gebruik zelf vaak een verstelbaar polarisatiefilter bij een fotoshoot van een auto.

Geeft een mooier effect op de ramen, en kun je de glans een beetje regelen 

 

Dit is bij mijn vorige auto

evo 6 rs 2

 

evo 6 rs 2

 

Link to comment
Share on other sites

:bordwelkom: David, mooie kleur en leuke hobby die wat mag kosten! Ook op 👍tijd bij Leeuwardens vale blauwe mooie kleur 😲! Wanneer test je hem op de A15 enz.? David, advies van meerderen, wees daar een 🤠 ! Brooooeeeemmmmm Vrooooeeeeeeemmmmm ! 😆

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Na even bij de International Amsterdam Motor Show te zijn geweest, door gereden naar circuitpark Zandvoort. En tot onze verbazing konden we zo door rijden de paddock op, dus maar even wat foto's gemaakt ;) Trouwens weer genoeg ST's gezien bij de IAMS.

47562978521_a6af0612cd_k.jpg

47562978061_ee028ee603_k.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...