Jump to content
Fiestaclub.nl
Marxje

Mk6.5 Kermit

Recommended Posts

Zoals wellicht gelezen in het voorsteltopic, is de auto gehaald, eerste 125km waren prima. Auto rijdt prima, en ziet er goed uit. Paar kleine roestplekjes, maar een spuitbus op kleur is niet te krijgen. De kleur is sublime met volgens mijn VIN nummer, maar de specialisten hier kunnen de kleur niet vinden. Een foto van mijn kaartje leverde in ieder boek wat anders op.

Wellicht maar een aan laten maken.

Meteen vandaag de handen uit de mouwen gestoken, en een canbus 5w5 led lampje in de parkeerlichten gestopt. Was even pielen, maar dan heb je ook wat.

Ook was de oude grill helemaal verweerd, daar ook een nieuwe opgezet.

 

BF8AB5BF-69D7-4974-9A47-5932DDABC6BB_zps

De volgende dingen staan nog op mijn to do lijstje de komende tijd:

- Airco is defect, werkt helemaal niet meer, wil ik graag hersteld hebben. 

- Ramen achter zullen getint worden met 20% doorlatende folie

- Ik had al wat gelezen over gelbadges voor ford, wellicht een leuke om het groen te accuenteren

- Enkele interieurdelen zullen gespoten worden in de kleur van de auto, zodra ik een spuitbus heb laten maken 

- De steunkleur bij deze auto vond ik wit. Er komen dus witte velgen onder, en een witte ford sticker onder langs de deur. Ik weet dat ik met witte velgen blijf poetsen, maar ja, je moet er war over hebben he.

 

Onderstaande velgen vind ik erg fraai, GTI speedlines, maar van een peugeot 205, dus de ET waarde ligt op 24, waar ik 47 nodig heb. Lijkt me niet zo best voor de ophaningk sporing en APK volgend jaar.

12D43C58-49E7-43B6-9785-BF5589C6072D_zps

Daarom even verder zoeken, op marktplaats staat een setje velgen voor de fiesta, maar met 649,- euro vind ik deze aan de prijzige kant. Dan kan ik beter overwegen om de huidige wit te plasti dippen wellicht. Even in subio hier.

- De speakers zijn kwalitief niet heel goed, ik mis ook tweeters en wat meer bas. Daarom een fiesta composetje inbouwen en een klein woofertje inbouwen. Niet te gek, gewoon net wat beter geluid. Ik vermoed dat de tweeters wel in de spiegelkapjes geplaatst kunnen worden met wat gedremel.

- Er mist een spoiler, ik ben al op zoek naar een spoiler voor mijn fiesta, maar aanbod is gering merk ik al. Op marktplaats niets, onderdelenlijn ook niet. Volgende week een keer de grotere sloperijen afgaan.

 

Voorlopig zal dat hem even worden, ik zal iedere keer een update plaatsen en wat foto's van de werkzaamheden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Ford kleurcode is: 5GQEWWA

Hier hebben ze spuitbussen in die kleur: https://www.autolakopmaat.nl/product/spuitbus-autolak/

Van je airco is bijna wel zeker je condensor lek geraakt door steenslag. Vanaf onderaf op een brug is ie redelijk makkelijk zelf te vervangen, heb ik twee keer zelf gedaan en dat scheelt wel wat pietermannen uit de knip. Condensator is rondom €50,=, brughuur €20,= voor twee uurtjes en afvullen tussen 50 en 100 euries zoiets. Over de officiële dealer prijzen zullen we het maar niet hebben tenzij de Oudejaars-Loterij je verlichting brengt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, allesklusser said:

De Ford kleurcode is: 5GQEWWA

Hier hebben ze spuitbussen in die kleur: https://www.autolakopmaat.nl/product/spuitbus-autolak/

Van je airco is bijna wel zeker je condensor lek geraakt door steenslag. Vanaf onderaf op een brug is ie redelijk makkelijk zelf te vervangen, heb ik twee keer zelf gedaan en dat scheelt wel wat pietermannen uit de knip. Condensator is rondom €50,=, brughuur €20,= voor twee uurtjes en afvullen tussen 50 en 100 euries zoiets. Over de officiële dealer prijzen zullen we het maar niet hebben tenzij de Oudejaars-Loterij je verlichting brengt.

Dank je wel Allesklusser, spuitbus besteld, zal wel na de feestdagen zijn.

voor wat betreft de airco, ik vermoed dat de pomp naar de maan is, ik hoor namelijk helemaal niets meer als ik de airco knop indruk, alleen het lampje gaat branden. In het nieuwe jaar even naar kijken, een nieuwe aircopomp kost niet de wereld, en de condensator zal ook wel lek zijn, zag al dat deze op ene ongelukkige plek zit, geheid stuk na een paar jaar dus.

wellicht kan het nog de zekering zijn bedenk ik me net, maar dan zou het lampje niet moeten branden van de airco knop toch?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo,

Je pomp zal niet defect zijn. Als het systeem geen druk meer heeft  dan komt de drukschakelaar op de droger niet meer in en kan de pomp niet gaan draaien. Het klopt dat het ledje op de schakelaar dan wel aangaat. Als je rechter koplamp verwijdert dan zie de droger met schakelaar. Met een ohmmeter kun je controleren of ie doorverbindt. Ben er zeker van dat je niets meet, ofwel al het koudemiddel is ten atmosfeer gevaren.

NB Onderaan de condensor is ook een drukschakelaar te vinden. Beide schakelaars moeten op aan gezet zijn door de druk van het koudemiddel en dan pas wil de pomp aanslaan.

 

Edited by allesklusser

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag lekker geklust aan de auto, ik werd door een medeweggebruiker erop gewezen dat mijn remlichten niets deden. Vandaag wat lampjes vervangen, en twee van de drie werken weer. Alleen het derde remlicht krijg ik er niet uit. Ik heb de beschrijvingem gelezen, de filmpjes op youtube gezien, maar ik krijg het niet voor elkaar. Het juiste lampje heb ik al liggen, ik krijg alleen dat %@#€*€# ding er niet af.

Iemand de gouden tip?

 

Meteen mijn ramen geblindeerd achter b stijl. Gekozen voor een 20% doorlatenheid zodat ik ook nog wat zie als ik naar achteren moet kijken in een donkere garage.

dit lukte heel redelijk, en met een fohn en goede folie (lees:johnson), kom je een heel eind. Het zit er strak en zonder bellen/vouwen op.

Duurt een paar dagen voordat de lijm uitgedroogd is, en dan zit het voor een hele lange tijd goed.

9C26BF36-F3D2-47E8-97F1-A71A02F26ACB_zps

064C0791-1FF6-4CC2-923A-40E78AE3C32B_zps

De achterruit was redelijk lastig, maar de zijruitjes heb je er zo in:

E0BE352A-D7DE-4756-A5E5-ED0AEEE009FE_zps

 

Meteen even doorgereden naar de sloperijen in de buurt. Een van de grotere sloperijen bij mij in de regio is de Ooyevaar in Blokker. Deze heeft zoveel auto's staan dat ik min of meer verwachtte dat ik hier wel een spoiler en wat leuke goodies kon scoren.

 

Helaas, had hij er maar 1 staan, en deze was al kaalgeplukt, ik heb wel de luchtroosters met ringen bemachtigd, deze zilveren ringen ga ik spuiten in de kleur van de auto zodra de spuitbus binnen is.

76898763-3742-4B62-AB86-64CC54C548C3_zps

 

Geen spoiler dus, nu zie ik er een op marktplaats staan, maar deze lijkt zo anders dan de foto die van de originele zie.

 

Van dick heb ik radiosleutels gekregen en deze worden eerdaags opgestuurd, dus daar kan ik in het nieuwe jaar ook weer mee verder.

Het is een leuk begin van een nieuw klusje.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het weer is vandaag droog, de postbode is langsgeweest met een pakje uit engeland, dus we kunnen weer verder.

ik ergerde mij enorm aan het feit dat ik vocht in mij mistlamlen heb, na een flinke bui kan ik er een goudvis instoppen en dat is niet wat voor ogen had.

pakking, vervangen, maar helaas, het is het lampglas dat wat wijkt.

 

Blij was ik dan ook dat de postbode kwam:

BAC82CB9-7A4D-4F10-8722-ADF5944E15A7_zps

 

 

LEd mistlampen, al moesten ze nog even ingebouwd worden, dat is makkelijk te doen, viel me mee.

137121A6-510D-4D68-B210-02CB7AA552C0_zps

 

Het verschil is duidelijk, al staat de zon erop ;)

5D485AD5-64BE-41F1-B615-0674C16CAFE3_zps

Geeft best wel een hoop licht:

 

AFEC18A1-5548-4FCE-BADA-F2B307EF1C05_zps

Beiden aangesloten en wel:

 

F406E547-FADB-41DF-8ED1-330821951976_zps

 

Natuurlijk niet zo ver schijnend als de originele, maar het witte licht past beter alle andere witte leds die in de auto zitten.

Daarnaast, wanneer mist het nu zo erg in Nederland dat het zicht minder dan 50meter is. Bijna nooit.

De kachelringen zijn geschuurd, ontvet en staan in de primer, zometeen nog een 2e laag, en dan de kleur erop, als deze zometeen klaar is in ieder geval.

34048D5F-9D3A-4BCD-8412-1E0B841C9A44_zps

 

Toevallig werd ik gisteren nogal flink gesneden, en gedwongen mijn claxon te gebruiken. Wat een droeftoeter, niet zozeer de snijdende automobilist, maar ook het geluid van de claxon. Mijn machtige honk is verstomd tot een astmatische kinderlijke kikker. Zo erg, ik  ben bang als ik met mijn auto in de bronstijd naar de veluwe rijd, er binnen no time allemaal burlende herten rond mijn auto staan.

Het moge duidelijk zijn, deze moet ook vervangen worden. Ik las al dat een claxon uit een focus mk1 plug and play is, dus we gaan eerdaags weer even buurten op de sloop.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Af en toe, heb ik het IQ van een plak smeerworst, ik heb kamerplanten thuis die nog slimmer zijn dan ik bij tijd en wijlen.

Ik had mezelf netjes ingelezen, de claxon bij de fiesta zit onder de bijrijders koplamp, ofwel, lamp eruit en dan zie je hem zo zitten, volgens de diverse topics.

Nu was mijn claxon al niet heel veel meer, nu heb ik een doofstomme kikker, want hij deed niets meer. Vol goede moed de lamp verwijderd, en tot mijn grote verbazing zie ik alles, behalve een toeter. Vertwijfeld verder zoeken, nogmaals de forums erop nageslagen, allemaal geven ze aan dat deze onder de koplamp aan de bijrijderskant zit.

Geheel confuus was ik al half in de veronderstelling dat dan al die topics fout zijn, of ik heb een maandagmorgen model. Of het was een ST forum, zou het daar dan anders zitten....

Nu zit ik binnen, auto weer in elkaar en bedenk ik me ineens dat al deze topics op het engelse fiesta ST forum zitten, ofwel de bijrijderskant aldaar is de bestuurderskant hier.

Morgen maar weer eens kijken, het regent me te hard nu....zucht.😢

 

Wel nog even snel de climairs geplaatst:

ik rook welliwaar niet, maar heb wel graag de ramen op een kier als ik even wachten moet in de auto, staat ook wel weer fraai als ik eerlijk ben.

790B8ED6-AEBD-49BF-A7D3-64A9DD5A1E46_zps

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Marxje said:

 

Wel nog even snel de climairs geplaatst:

ik rook welliwaar niet, maar heb wel graag de ramen op een kier als ik even wachten moet in de auto, staat ook wel weer fraai als ik eerlijk ben.

 

Staat idd goed! Zie dat het best veel wordt gedaan bij de Mk6/6.5, van de clean examples tot de helemaal tuned/modded versies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag de kachelringen gespoten en geplaatst. De middelste twee had ik er met een ferme ruk uit. Echter die aan de zijkanten gaven wat meer weerstand, flink lopen trekken aan de roosters.

103773CD-7016-4060-9E82-1B3A2DACDB5B_zps

Uiteindelijk geplaatst, volgende week ga ik de lampjes van de kachelbediening vervangen en de speakers upgraden. Ook heb ik vandaag na uitgebreid advies van @allesklusser de juiste airco condensator besteld, dus deze kunnen we volgende week ook gaan monteren.

Heb al een brug besproken voor volgende week vrijdag bij de plaatselijke doe het zelf garage.

 

Ik neig er een beetje naar om ook de zilveren ombouw van de radio/kachelknoppen te spuiten in de kleur van de auto, of te wrappen met carbonfolie. Wat is jullie idee?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Marxje said:

Vandaag de kachelringen gespoten en geplaatst. De middelste twee had ik er met een ferme ruk uit. Echter die aan de zijkanten gaven wat meer weerstand, flink lopen trekken aan de roosters.

103773CD-7016-4060-9E82-1B3A2DACDB5B_zps

Uiteindelijk geplaatst, volgende week ga ik de lampjes van de kachelbediening vervangen en de speakers upgraden. Ook heb ik vandaag na uitgebreid advies van @allesklusser de juiste airco condensator besteld, dus deze kunnen we volgende week ook gaan monteren.

Heb al een brug besproken voor volgende week vrijdag bij de plaatselijke doe het zelf garage.

 

Ik neig er een beetje naar om ook de zilveren ombouw van de radio/kachelknoppen te spuiten in de kleur van de auto, of te wrappen met carbonfolie. Wat is jullie idee?

Ik zou voor een "carbon"wrap gaan. Ben bang dat het groen anders een beetje een overkill gaat krijgen.... Maarja, dat vind ik:p jij moet er in rijden en naar jouw smaak maken:) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoera, de nieuwe airco condensator is eerder deze week binnengekomen en ik had een afspraak vanmorgen bij de doe het zelf garage om deze te vervangen. Vol goede moed vanmorgen heengegaan om de airco werkend te krijgen.

 

Helaas, was er sprake van een dubbele boeking... en kon ik onverrichter zaken naar huis toe. Mooi balen, want ik had me erop ingesteld.

Volgende week vrijdag een nieuwe poging voor de airco.

 

Omdat ik toch thuis was vandaag ben ik in de kou en regen hard bezig geweest om mijn auto systeem te upgraden. De standaard speakers zijn niet al te best om eerlijk te zijn, en volgens mij gemaakt van karton, of van oude playboys, te oordelen naar het gekraak en gekreun af en toe.

De deurpanelen zijn er zo af, dat valt allemaal wel mee, meteen de deur gedempt, zodat het niet zo snel vervormd en een gladen 5x7 set erin gehangen. Werkt prima en zowel voor als achter nu een stuk beter geluid. Gecombineerd met een kleine subwoofer achterin, zorgt dit nu voor een leuk geluid in de auto.

 

Ik had er ook tweeters bij gekocht, en alhoewel mijn fiesta niet uitgerust is met tweeters dacht ik deze er wel zelf in te fabriceren. Dat is gelukt, maar het is geen feestje om het zo te zeggen...

Dremels, gatenboor, stappen boor, vijlen en schuim heb ik vernield, maar:

ADE35490-D742-4EDF-92C0-113A248CA465_zps

De tweeters zitten erin. Er is al niet heel veel ruimte in dat loze kapje, omdat de spiegelbediening hierin zit, het was dus even flink priegelen.

 

Speakers zijn afgevinkt van het lijstje, nu de radio nog. Die standaard CD6000 staat me tegen, geen bluetooth, geen USB, geen SD, alleen een aux, welke mijn iPhone niet meer heeft....

Daarom mijn "oude" pioneer van mijn vorige klus auto van een paar jaar geleden maar ingebouwd, groene toetsverlichting, dus dat past prima bij de auto.

Op marktplaats een frontje en kabelsetje besteld om van de ford connector naar ISO stekker te gaan.

Inbouwen is geen probleem, nu langzaam eens sparen voor een dubbeldin pioneer radio met achteruitrij camera. Komt wel, langzaam aan....

 

De radio zit:

4BFE38A0-71AB-4E07-B989-D793FF7FB7A9_zps

 

Weer iets afgevinkt, nu die klere airco nog, maar daarvoor heb ik echt een brug nodig, met een hoge stoep en een krik red ik het niet. Bovendien is het daar het weer ook echt niet voor hier.

 

Volgende week gaan we dan echt verder met de airco.

 

Ik heb het plan opgevat om een fraai leren ST setje stoelen erin te zetten, de achterbank en de stoelen zitten met torx vast, dus dat overzetten moet niet moeilijk zijn.

Op eBay vind ik fraaie setjes, geheel leer, met stoelverwarming. Leuk projectje, die voorbereiding heb ik niet, dus die zal ik moeten maken. Hetgeen wat me zorgen baart is ook de airbag, mijn stoelen hebben airbags erin zitten en de ST vol leer niet. Dat gaat de auto niet leuk vinden en dan zit ik tegen een brandend airbag lampje aan te kijken, iets wat me tegen gaat staan.

 

Dan zou ik er een weerstand tussen moeten zetten om zo de auto voor de gek te houden, zodat deze denkt dat de airbag werkt.

Nog niet helemaal zeker, deze stoelen zitten niet verkeerd.

 

Carbon wrap gaat het worden, maar ik wacht lekker tot wat beter weer :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanmorgen dacht ik even snel de claxon te wisselen voor die van een focus, ik kan u vertellen dat deze niet plug and play is... Dat wordt toch weer even freubelen, de oude claxon heeft de plus via de kabel en de mij via de massa aan de beugel denk ik. De focus claxon heeft twee stekkers, een plus en een min.

Daarnaast zat de beugel zo vast, dat ik de boel maar weer dichtgemaakt heb, dan maar een setje hella's erin.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merk je het verschil met de tweeters erg aangezien ze helemaal niet richting de bestuurder gericht zitten (en dat met tweeters vaak wel een pre is omdat ze omnidirectioneel zijn).
Heb er ook aan zitten denken om een keertje iets dergelijks te doen omdat ik redelijk van de audio ben. Merk bij rock e.d wel een gemis van tweeters in de auto, dance en wat meer bass-heavy muziek valt nog wel te overzien. 

Overigens wel netjes weg gewerkt in het deurpaneel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klink gek, maar ja. Ik had hiervoor al drieweg speakers, maar het klonk allemaal wat dof, en niet zo helder als ik zou willen. Qua plaatsing van de tweeters had ik de keuze om ze onder een hoek van 90 graden te zetten, dus richting de andere deur, of naar achteren, nadat ik ze eerst met wat ducktape vast had zitten om ze te passen en te luisteren, was dit de beste plek voor mijn gevoel, uhm, gehoor.

 

Ook mijn broer, een redelijke audiofiel, heeft zitten keuren en samen tot de conclusiengekomen dat naar achteren toch wel de juiste weg is. Met name omdat je op die manier ook wat ruis van de wind op hogere snelheden wegneemt met muziek.

 

Het mooist zou inderdaad schuin naar je toe zijn, maar de kapjes zijn daar niet voor gemaakt, ook gezien de electrische spiegelbediening die hier zat, was het redelijk krap.

 

in dat geval had ik moeten kiezen voor hele kleine tweeters, nu heb ik de grootste maat genomen die erin past, en vooral bij rock, en ook jaren 80, merk ik de toevoeging. Of moeten kiezen voor opbouw tweeters, maar dat is ne wat kwetsbaarder en ik vind het persoonlijk minder mooi. Heb het wel gepast, maar vond het erg lomp overkomen. Helemaal met de deur open is het een kwestie van tijd tot ik er een aftrek per ongeluk.

Bij een recent nummer of een jaren 90 top 500 merk je dat de tweeters niet zo gek veel toevoegen, daarom ligt er een plat bassboxje in de kofferbak. Beschaad, met slechts 9cm hoogte kan ik de boodschappen er gewoon opzetten en kan ik toch de kofferbak blijven gebruiken.

Omdat ik ook de deuren meteen gedempt heb, merk je helemaal dat de muziek langer zuiver blijft. Nu ben ik niet zo van de knetterharde muziek in de auto. Ik geniet soms juist ook wel eens van de rust en stilte jn de auto onderweg. Ook daar helpt het dempen tegen, het is iets stiller in de auto nu.

Daarentegen zet een goed nummer op en ik geef automatisch meer gas...

 

Voor het gehele plaatje zou ik eigenlijk ook de vloer en het dak moeten dempen, maar dat gaat me te ver hoor. Vind het wel goed zo.

De vloer komt nog wellicht nog eens, omdat ik vloerverwarming wil hebben en dan ben ik toch met een kabelboom bezig, dan kan ik meteen ontdreuningsplaten plakken onder de isolatie.

 

Geduld, en een dremel, met name die laatste, zorgt voor een knap resultaat ;)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice! Mooi gedaan dan! Auto is idd vrij lawaaierig onder hogere snelheden heb ik gemerkt ja. En er is gewoon niet veel ruimte in een kleine auto voor het plaatsen van tweeters dus netjes opgelost zo! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De oplettende lezer had al gelezen dat ik de airco condensator wilde vervangen, met advies vsn @allesklusser moest het lukken.

De auto op de brug in de doe het zelf garage, maar ai, wat een karwei, ik krijg de condensator er niet uit van de onderkant.

Daarom rigoreus, de voorkant eraf.

1EC2B576-FF31-4D18-9E14-A23A10B6274B_zps

 

Hii staat er zo wat sneu bij, maar voor de dag voorbij is, zit hij weer in elkaar, dan is het alleen de airco afvullen hebben we weer lekker frisse airco in de auto.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lekker bezig Marc,....

Pfff is ook geen weer om buiten rond te rijden.
:wink: maar ik zou momenteel eerder stoelverwarming inbouwen ipv de airco.

Succes en we zien elkaar nog weleens.
Groeten S.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Marxje said:

De oplettende lezer had al gelezen dat ik de airco condensator wilde vervangen, met advies vsn @allesklusser moest het lukken.

De auto op de brug in de doe het zelf garage, maar ai, wat een karwei, ik krijg de condensator er niet uit van de onderkant.

Daarom rigoreus, de voorkant eraf.

1EC2B576-FF31-4D18-9E14-A23A10B6274B_zps

 

Hii staat er zo wat sneu bij, maar voor de dag voorbij is, zit hij weer in elkaar, dan is het alleen de airco afvullen hebben we weer lekker frisse airco in de auto.

 

 

Nee joh, hoeft echt niet om de hele voorgevel eraf te slopen. Het is me op die manier al (helaas) tweemaal gelukt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha, dank Evil Bert, stoelverwarming komt er ook nog wel, komt goed. Moest eerst de airco even repareren.

 

En ja, waarschijnlijk ben je handiger dan ik Allesklusser 👍, ik kreeg het niet voor elkaar.

Uiteindelijk hele front eraf gehaald en toen kon ik er zo bij. Inmiddels gemonteerd, getest en afgevuld, dus de airco werkt weer :)

ook makkelijk met wat vochtiger weer, ik heb enorm hijgende kinderen.... 

 

Vandaag weer een stukje verder gegaan. Het weer is mooi, ahum. En ik had afgelopen week een mooi pioneer dubbeldin systeem op de kop getikt voor weinig.

Deze dacht ik even in te bouwen, maar ook dat viel tegen, de ruimte achter de radio is net niet diep genoeg voor een forse dubbeldin en een kluwen kabels. De ijzerzaag erbij en wat randjes achter de radio weggezaagd. 

Daarna paste hij prima.

2F7496E4-9675-43B3-8AC4-75A3A1A2B3BB_zps

ik zie op de foto dat ik het frontje nog even moet aandrukken. 

 

Toen de boel toch open lag heb ik meteen de kachelpaneel lampjes vervangen, daar kon ik nu mooi bij. Deze werken ook weer.

 

De volgende upgrades zijn onderweg, ik heb namelijk een ST spoiler gekocht, deze komt volgende week binnen als het goed is. Dan kan ik deze zelf schuren en in de primer zetten. Het spuiten laat ik doen, want ik heb een kennis die spuiter is. Scheelt weer een beetje. Monteren wordt wat lastiger, maar ook dat moet lukken gok ik.

 

Daarna ontkom ik er niet meer aan, en wordt het een setje ST leren stoelen en bank. Dan heb ik weer wat te freubelen met de stoelverwarming.

Jammer dat ze alleen in engeland te vinden zijn. Aan de andere kant, is wel een leuk ritje. Mogeijk even wachten tot mei, dan wil ik er toch heen voor Fiesta in the park.

Als laatste, nog steeds langzaam op zoek naar een paar mooie 17 inch velgen. Ik zie regelmatig wat langsschuiven, maar dan vind ik ze te duur voor mij. Of het is het net niet.

naast wit, heb ik mijn blikveld verbeeed naar zwart en gunmetal, die kwam ik vorige week op de nieuwjaarsmeeting tegen onder de auto van @Evil Bert - MK7, vond ik ook wel erg fraai. 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is alweer even geleden, ik was druk met het werk, druk met de winter te overleven en nu, nu is de lente begonnen.

Een tijd terug had ik al gesproken over een ST spoiler en deze kwam vorige week terug van de spuitert. Vandaag was het opbouw dag.

Laat ik eerlijk zijn, ik vind het een fraaie upgrade:

 

C35D4B83-E3BF-4A14-A7E4-399C24F61C5D_zps

 

756300C6-5A5C-455D-8FC4-2CB5CA655323_zps

 

Nu op naar een setje grotere wielen, het wordt wel wat, zo langzamerhand.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×