Jump to content

Ford Family Day


NeverDespair
 Share

Recommended Posts

Is onderstaande tekst bekend bij de Fiesta club?

Beste,

Graag nodigen wij alle leden van uw club van harte uit op de Ford Family Day! Op 3 september organiseren we dit club treffen special voor alle Ford clubs. Net als vorig jaar vindt het evenement plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest. De Ford Family Day staat in het teken van de nieuwe Ford Fiesta waarmee ook tijdens het evenement kan worden proefgereden.

Wij hebben na het evenement van afgelopen jaar naar de input van diverse clubs geluisterd en dit jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo hebben we de naam van Ford Fan Day veranderd in Ford Family Day. Ook hebben we ervaren autojournalist Carlo Brantsen (schrijft o.a. voor Carros Magazine) gevraagd om de presentatie te verzorgen.

Daarnaast bouwen we dit jaar een podium waar auto's op gereden kunnen worden. Het bestuur van elke club mag enkele bijzondere auto's van clubleden selecteren om te presenteren op het podium waar de eigenaar door Carlo geïnterviewd zal worden. De eigenaars van de auto's die op het podium geweest zijn maken bovendien kans op een rit in een Leopard tank!

Tot slot is het dit jaar onder begeleiding mogelijk (op voorwaarde dat er op het event terrein stapvoets gereden wordt) om je auto bij een straaljager te fotograferen.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht en is de toegang gratis. Op vertoon van de Ford Family Day flyer (die bij het podium te verkrijgen is) kan met het hele gezin het museum bezocht worden met een korting op de entreeprijs van 2,50 p.p.

Vriendelijk verzoek dit bericht te delen op de website of social media van de club omdat wij slechts over een beperkt aantal e-mailadressen (veelal van de voorzitters) beschikken. Zeer binnenkort blazen wij ook de Ford Family Day event pagina op Facebook nieuw leven in, zodat we nieuwtjes in aanloop naar het evenement makkelijker kunnen delen.

De Ford Family Day is op 3 september te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uu
 

Aanmelden voor 31 july door je naam even in een post te zetten.

Link to comment
Share on other sites

  • Gerjan locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...