Jump to content
Fiestaclub.nl
Sign in to follow this  
VitroFiesta

Pluslidmaatschap

Recommended Posts

Beste Fiestaclubleden,

De meeste van jullie kennen het waarschijnlijk wel, maar zo af en toe brengen we het weer eens onder de aandacht, het pluslidmaatschap. Het runnen van een club, met bijbehorend forum en website kost geld. Deze kosten betalen wij uit de inkomsten van het clublidmaatschap. Deze inkomsten zijn voor ons dus erg belangrijk.

De kosten voor het pluslidmaatschap zijn €15,- per jaar. Omgerekend komt dit uit op een bedrag van €1,25 per maand. Wordt je lid in januari dan betaal je dus de volledige €15,- daarna gaat er elke maand €1,25 vanaf. Verleng je het lidmaatschap aan het einde van het jaar niet dan vervalt het automatisch, je zit dus helemaal nergens aan vast.

Als pluslid steun je de club, maar in ruil daarvoor geven we je ook een aantal voordelen terug. Je krijgt korting op clubartikelen zoals stickers en korting op de toegangsprijs van betaalde meetings. Op de toegangsprijs van EFE krijg je zelfs €5,- korting. Je hebt daarmee dus al één derde van je pluslidmaatschap terugverdiend. Op het forum krijg je bij je naam de notificatie dat je pluslid bent, waarmee iedereen kan zien dat jij de club steunt. Het goede gevoel van het steunen van de club krijg je er zelfs helemaal gratis bij.

Lid worden? Stuur mij even een PM en je krijgt de betalingsgegevens, zodra de betaling is ontvangen maken wij de rest in orde.

Alvast bedankt!

Groeten,

Fiestaclub Crew

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×