Jump to content

Meeting: Puzzelrit + BBQ Autobedrijf Mebu, zondag 22 mei


VitroFiesta
 Share

Recommended Posts

Op zondag 22 mei organiseren wij samen met Autobedrijf Mubu in Nootdorp een puzzelrit met aansluitend BBQ.

Hoe ziet de dag eruit:

13:00 uur: Verzamelen op het terrein van Mebu, ontvangst met koffie en koek. Iedereen die interesse heeft in de puzzelrit schrijft zich in en kan deelnemen. De rit zal rondom Nootdorp en het Westland plaatsvinden. We zorgen dat de rit zo is samengesteld dat deze ook met één persoon per auto goed te rijden. Uiteraard zijn extra passagiers van harte welkom.

13:45 uur:  Start puzzelrit. Je vertrekt in groepjes van maximaal 5 auto's, met tussenpauze tussen de groepjes om te voorkomen dat iedereen in een lange sliert achter elkaar aan gaat. Onderweg volgen er mogelijk wat kleine opdrachtjes of vragen. Halverwege is er een koffielocatie waar iedereen even kan pauzeren. Er zijn onderweg wat punten te verdienen, waarmee we aan het eind een winnaar kiezen die een leuk aandenken krijgt. Het is nadrukkelijk geen race, vertrek en aankomsttijden worden bijgehouden, en als je te vroeg binnenkomt krijg je tijdstraf. De rit zal zo'n 2 uur duren (exclusief pauze).

16:30 uur: De eersten arriveren weer in Nootdorp. Bij terugkomst worden de auto's op en rond het bedrijf neergezet en proberen we om in het kader van 40 jaar Fiesta zoveel mogelijk modellen bij elkaar te krijgen. Als iedereen weer binnen is volgt voor de geïnteresseerden een rondleiding door het bedrijf. Uiteraard kun je hier ook terecht voor vragen over je auto. Als de uitslagen van de rit bekend zijn volgt de prijsuitreiking.

17:30 uur: Rond half 6 beginnen we met de BBQ, georganiseerd door een cateringservice. Bij slecht weer is het mogelijk om binnen te staan, dus daar zal het niet aan liggen.

20:00 uur: Einde.

Mocht je niet de hele dag de tijd hebben, dan is het ook mogelijk om alleen deel te nemen aan de puzzelrit, of juist alleen aan de BBQ. Geef dit vooraf wel duidelijk aan. Let wel op, als je aangeeft niet deel te nemen aan de BBQ dan staat deze keuze wel vast en kun je deze op de dag zelf niet meer veranderen omdat we rekening moeten houden met inkoop vooraf.

Uiteraard zullen er aan deze meeting kosten verbonden zijn, deze zijn als volgt:

Complete dag: €20,- (plusleden €17,50)

Alleen puzzelrit: €5,-

Alleen BBQ: €15,-

Kinderen onder de 14 betalen niets voor de puzzelrit, en €10.- voor de BBQ. (Geef bij je opgave wel even duidelijk aan dat dat een kind betreft).

Opgave uiterlijk voor 12 mei. Geef bij je opgave aan met hoeveel personen je komt, eventueel kinderen, en of je voor het complete of gedeelde arrangement gaat.

Let Op: Omdat we rekening moeten houden met inkoop van eten en drinken moet er vooraf betaald worden. Dit loopt via de rekening van de club, betalingsdetails worden ter zijner tijd bekend gemaakt. De opgave en betaling moet uiterlijk op zaterdag 14 mei ontvangen zijn. Na die datum kan je dus ook niet meer annuleren en wordt geen geld teruggegeven!

Op voorhand alvast onze grote dank aan Autobedrijf Mebu voor het mogelijk maken van deze meeting!

Let op: Dit is een meeting voor Fiesta's, dus daar houden we het ook bij! Mocht je iemand mee willen nemen dan kan dat natuurlijk, maar op de meeting worden alleen Fiesta's toegelaten, en ook de puzzelrit is alleen voor Fiesta's! Aanmelding en betaling kan ook alleen via onze club en dit forum. Mocht je iemand kennen die wil deelnemen met een Fiesta, dan zal hij/zij zich hier even moeten registreren en aanmelden. Dat klinkt streng, maar we moeten het wel een beetje in de hand houden.

Link to comment
Share on other sites

  • Gerjan unpinned this topic
  • Gerjan locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...