Jump to content

Project Red Edition


Recommended Posts

Hallo,

 

Aangezien ik toch het een en ander wil aanpassen aan mijn auto maar even een topic aangemaakt voor info/tips en fotos... Nu twijfel ik heel erg tussen 20mm of 30mm verlagen aangezien ik heel erg de drempels zit waar ik woon :cheerlie: heeft iemand misschien foto's van hoe laag de auto komt te liggen of advies?

 

Pumaspeed cold air intake

Eibah pro 20mm

Velgrandbeschermers

Window covers

'S' logo op de grill

korte antenne

Sportuitlaat

Veerpootbrug

ST Diffuser

Raamband

 

 

Als jullie nog leuke ideeën hebben hoor ik het graag.

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja is beter...ben er denk wel uit mede dankzij jou foto (strakke auto trouwens..hou alleen niet van 5 deurs maar dat is persoonlijk)

Thx!

Iemand nog verdere tips? Ook qua styling?

Link to post
Share on other sites

Van de week eibach 20mm veren besteld en binnen gekregen (voor safe gekozen) binnenkort laten monteren! Volgende is de ST diffuser aan de achterkant en ben nog steeds op zoek naar een einddemper...iemand tips/ideeën?

Keep you posted! Foto's volgen

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Het is even stil geweest...maar zoals vermeld is me Red Edition 20mm verlaagd en zitten er velgrandbeschermers om voor het praktische en de looks. Tevens heb ik raamspoilers gemonteerd en zit er ook tof uit! Wil deze nog wel een rode rand geven dus zit te twijfelen tussen vervev, wrappen of plasty dippen. Ook heb ik een 'S' badge besteld die op de grill komt en komt er binnenkort een raamband op met 2 Ford logo's aan beide kanten en in het midden motorsport te staan in het rood. Had ook in mijn enthousiasme 2 eibach springs stickers besteld in het rood maar vind deze te groot, voor degene die interesse heeft stuur maar een PB, zal nog wel een paar foto's maken. In de link zie je een paar foto's gemaakt met telefoon samen met Rene van het forum bij de Maasvlakte en het Oostvoornse meer. Goed te zien hoe de verlaagd is en de velgranden...

 

Link to post
Share on other sites

Goede morgen Michel,

 

Wat een vette wagen zo zeg!!!

Dacht dat ik die velgrandbeschermers niks zou vinden maar ik moet zeggen dat ik het ontzettend gaaf vind staan.

Ik zelf twijfel heel erg over die spoilers bij je ramen, Mag ik vragen welke jij hebt en waar je die hebt aangeschaft.

 

Groet,

 

Rick

Link to post
Share on other sites

Goedemorgen @Rickwick

 

Bedankt! Die velgranden staan idd heel netjes! Je heb ze in het zwart, rood en zilver of grijs (weet niet zeker welke) van FRST.nl. Zijn wel aan de prijs maar is het zeker waard! Monteren is ook zo gebeurd, wel even je velgen rond schoonmaken en ontvetten en je legt de rand er zo overheen. Misschien zit er een dealer bij jou in de buurt mocht je interesse hebben, ze hebben tevens ook nog wat poets spulletjes en doen chiptunen.

 

De spoilers bij de ramen komen bij autostyle vandaan. Monteren is in 10 minuten gebeurd. Het blauwe stickertje wat er op zit ga ik er nog afhalen en wil de rand rood maken.

http://www.autostyle.nl/catalogus/zijwindschermen-ford-fiesta-3-deurs-2008.html

Link to post
Share on other sites

Bedankt!!

Ben druk op zoek naar een antenne, zoek dezelfde als die jij heb alleen bij auto5 hebben ze volgens mij een andere nu. In Nederland was ik hem tegengekomen maar niet meer leverbaar helaas...komt zeker op korte termijn weer een update:-)

Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...