Jump to content

Team Gas


Gerjan
 Share

Recommended Posts

Op zaterdag 16 mei 2015 word er door Team G.A.S. (Gezellige Auto Sociëteit) een grote meeting georganiseerd waarbij Er een aantal prijzen zijn te winnen en er zal ook een Decibel contest worden gehouden. De mensen die mee doen aan de decibel contest zal een oorkonde aan uitgerijkt worden.

Hieronder volgt het Adres, entree prijs en Prijzen die te winnen vallen:

Adres: Recreatiepark de Wollebrand,Lange Broekweg te Naaldwijk.

Entree prijs: € 3,- per Auto.

Prijs per activiteit: € 3,- per onderdeel

Prijzen te winnen tijdens deze Meeting:

Voor deze activiteiten kun je je inschrijven bij de grijs-wite tent van Team G.A.S. Daar zullen 2 organisatoren bij de ticketsverkoop staan.

- Best of show car

- Best of girl car

- Best of paint

- Best of wheels

- Best of Ratlook

- DB Contest

Dit is een meeting voor de Gezelligheid

* Er zullen Eten & Drinktenten aanwezig zijn tegen kleine vergoeding.

* Eventueel zullen we ook wat voor de kinderen gaan organiseren.

Lees meer: http://www.team-gas.nl/break-the-day-16-mei-2015/

https://www.facebook.com/events/800672883357786/

Deze meeting word geregeld door Nick. Hij zal de aanmelding verzorgen bij GAS.

Aanmelden kan tot uiterlijk 12 mei.

Link to comment
Share on other sites

Goed idee dacht aan de overkant bij mij. Bij profile tyre center van kleef ligt tog op de route en voor mij een thuiswedstrijd :D

ik heb even zitten kijken voor de mensen uit de regio delft is het inderdaad makkelijk om bij de profile tyre center afspreken en zat te denken om dan bij mamba (jeroen) op de breedstraat 1 in schiedam samen te komen en naar de volgende plek te rijden in de buurt van de meeting ben alleen nog naar een geschikte plek opzoek daar

chris zou jij nog even het adres kunnen geven van de profile tyre center ??? die kon ik niet vinden namelijk ik hoor wel wat jullie er van vinden

Link to comment
Share on other sites

Ik kom ook wel even kijken, aangezien dat behoorlijk dichtbij is. Maar ik kom in de loop van de middag een keer aanwaaien, moet ik dan nog steeds van tevoren aanmelden? Of krijg je zonder aanmelding ook een plekje ergens op het terrein aangewezen?

Indien aanmelding verplicht is dan kan je me mee tellen, mocht dat alleen voor clubverband zijn dan neem ik aan dat die ene auto niet uitmaakt en dan kom ik vanzelf een keer langs. :wink:

Link to comment
Share on other sites

aan melding is gedaan iets later door omstandig heden maar het is gebeurt betaaling gaat aan de deur denk dat ze het ook fijn vinden als je het geld gepast bij je heb :)

tot zaterdeag iedereen

half 1 verzamelen bij de Rabobank, De Tuinen 75, 2671 NX Naaldwijk

kwart voor 1 ver treken we naar het meeting terrein

Link to comment
Share on other sites

Even een klein verslag:

Na wat gezoek (ik stond bij het recreatiepark maar bleek aan de andere kant van dat park te moeten wezen) toch het terrein gevonden en naast de fiesta's kunnen parkeren. Had al wel gauw door dat dit niet helemaal mijn soort evenement was. Veel auto's die vooral optisch waren aangepakt met airride ed. of honda's die klinken als een opgevoerde wesp. Er zaten overigens wel genoeg auto's bij waar echt netjes aan was gewerkt, maar het was niet allemaal mijn smaak.

Anyway, nadat ik m'n auto had geparkeerd maakte ik effe een praatje met Dennis, en met hem begon ik aan een rondje over het terrein. En na ongeveer 10 auto's kwamen we een Focus ST en Fiesta ST tegen. Ik maakte er een foto van en had vervolgens aanspraak met de eigenaren. Daarna heb ik eigenlijk de rest van de tijd met die 2 staan praten, dat was ineens bijzonder gezellig :mrgreen: Tegen het einde nog even de prijsuitreiking bekeken en toen naar huis gegaan. Al met al eigenlijk best goed vermaakt! :duim:

222E42C5-F4F4-44AE-B586-7514F26F1D3D_zps

5F13483D-C639-4D89-9CD0-CAC5FB81E17A_zps

7AE1C3AB-EB0A-4ADF-8CB1-29B5F7061473_zps

A42D2CC8-80BD-41C5-B6ED-07B9022080CE_zps

Link to comment
Share on other sites

  • Gerjan locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...