Jump to content

peter1981

Active users
 • Posts

  544
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About peter1981

 • Birthday 13-11-1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid-Limburg

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

peter1981's Achievements

Fiesta Regular

Fiesta Regular (8/22)

 1. Zelf ook een st200 gehad en er is geen verschil met een normale st vanaf 2016 Ervoor zit er iets verschil in ophanging en overbrenging in de versnellingsbak maar dat is het dan ook
 2. peter1981

  Ford Puma ST

  Ik reed op dat moment een Fiesta ST200 van 2017. Dus goed vergelijkbaar , en dat de mk8 ST 1 van de leukste hot hatches op dit moment is kwa rijden ligt niet bepaald aan het motor geluid. Ik kreeg toen een heel goed bod op de ST200 vandaar dat ik een middag ben gaan rijden. Maar was echt niet mijn auto. geluid beviel niet , onderstel beviel niet , stoelen waren het niet maar het model vind ik heel mooi en handbak waar ze bij VW nog wat van kunnen leren want de Polo gti waar ik ook in gereden heb is alleen maar leverbaar in NL met een saaie DSG. Maar ik ben gewoon geen fan van oneven cilinder aantallen , dus ook geen fan van een 5 pitter. en kunnen allemaal lullen als brugman maar zoveel mensen zoveel smaken en vind het best dat mensen helemaal verzot zijn op de mk8 ST maar ik zou niet willen ruilen met mijn mk7.5 ST want anders had ik dat allang gedaan.
 3. peter1981

  Ford Puma ST

  Dan moet ik je teleurstellen want ik heb dus wel in een fiesta ST gereden en ook nog best een behoorlijk stuk. Mij maak je er niet blij mee om het netjes uit te drukken
 4. peter1981

  Ford Puma ST

  Een 3 cilinder klinkt niet en heeft meer vibraties. Voor mij is het zeker niet en met mij vele andere auto liefhebbers die er zo over denken. De puma wat ik gereden heb was ook echt totaal belabberd kwa geluid net als alle andere 3 cilinders , daarbij valt dat zuiniger zijn meestal ook wel heel erg mee.
 5. peter1981

  Ford Puma ST

  Wordt tijd dat ze gewoon 4 cilinders erin flikkeren net als dat VW doet met hun kleinere auto`s Verder kwa model wel een mooie auto en ook lekker ruim. Heb 2 weken geleden een dag in een 155pk puma gereden.
 6. mild hybride werkt trouwens best mooi met start/stop. Van de week even een dag een nieuwe puma 155pk gereden en op het geluid van de motor na beviel dat best.
 7. Zelf invoeren , in Duitsland rijden nog zat mooie exemplaren wat goed zijn onderhouden en helemaal origineel zijn. Goed opletten dat het blok geen olie zuipt , even erachter staan en iemand ga laten geven. Ook met een proefrit met zeg 80 even koppeling intrappen en goed op het gas gaan kijken of er dat rook uit de uitlaat komt
 8. Maar goed ook dat die stickers/plaatjes zo lastig te bestellen zijn 🙈
 9. Rijbeleving in een ST zal vast veel beter zijn. Rij al heel wat jaren hot hatches en meestal zijn de hot hatch uitvoeringen niet te vergelijken met de "normale"versies. onderstel/ophanging , versnellingsbak , remmen en de werking van alle delen is gewoon schepje boven op alles. Zal bij een mk6 niet anders zijn. Een MK7.5 140pk ST-line komt ook kwa rijbeleving totaal niet in de buurt van een ST.
 10. Natuurlijk niet een geheel eerlijke vergelijking want in Duitsland heb je al een ST1 wat relatief kaal is en hier alleen een 5deurs ST3 Beetje leuk aangeklede fiesta ST kost in Duitsland ook vlug een 26/27 (en echt nog geen full options) alleen zijn de dealers daar iets vlugger met korting geven en is 15% redelijk normaal terwijl ze hier zitten te janken om 5% Maarja hier hebben ze een dik verdien model met de private lease waar de gemiddelde Nederlander lekker intrapt omdat die te lui is om te sparen voor zn auto.
 11. Ja Duitsland houd ze ook erg hoog. gisteren 1.30 voor de super plus 98
 12. Forummer er blij mee kunnen maken dus het stuur is verkocht
 13. ja motor revisie bedrijven hebben het stuk drukker maar gewoon lekker erin gooien wat je wilt .
 14. gisteren de Vpower 100 hier net over de grens in Duitsland 1.449 België mogen we niet in meer.
 15. Iemand interesse in een ST stuur ? Stuur heb ik zelf gekocht in de UK voor het zilvere kapje en heeft mij 200eur gekost. 150eur vaste forum prijs mag het weer weg. Stuur is erg netjes alleen het zwarte kapje heeft wat gebruikerssporen. Is makkelijk bij te werken alleen ik vond het zwart gewoon niet mooi. Met cruise controle dus fijn als je het niet hebt dan even met forscan de optie aanzetten en je hebt cruise control. sturen zijn nogal lastig te krijgen dus denk dat het een mega koopje is en gaat ook niet voor minder weg. verzenden kan uiteraard tegen kosten van DHL Beste is even mailen naar peter.glas@hotmail.nl of appje sturen naar 0630024230. Kijk namelijk niet dagelijks op het forum , eerder wekelijks dus pb kan even duren voordat ik erop reageer. https://link.marktplaats.nl/m1527381200
×
×
 • Create New...