Jump to content
Fiestaclub.nl

K-TeztroV

Active users
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About K-TeztroV

 • Rank
  Fiesta Newbie
 • Birthday 01-05-1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dordrecht
 • Interests
  Family / Hardcore / ST / Life

Previous Fields

 • Voornaam
  Sander
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goedenavond, ik heb bij mijn ST uit 2014 mijn verlichting tijd op automatisch staan, zodra het schemerig word of ik rij een tunnel in dan zie ik aan het controle lampje op me dashboard dat me verlichting aangaat. Vandaag was het een erg zonnige dag, en het viel me dus op dat heel de dag me verlichting gewoon brande en dus niet automatisch uit ging.. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Bedankt alvast voor komende antwoorden
 2. Toch nog even 1 vraagje, ik heb een ST als ik het allemaal goed begrijp is dat dus een MK7.5, zoals boven geschreven word is dus die speciale adapterkabel voorbereid. Betekend dit dat ik alleen een camera met een lange videokabel nodig heb, of moet ik alsnog die speciale kabel bestellen?
 3. Dit is heldig..! Bedankt voor de moeite..!
 4. K-TeztroV

  Vraagje betreft instaplijst ST

  Ik heb inmiddels een handleiding gevonden heb dat het waarschijnlijk een los contact in 1 van de leds is, ik ga dit in de kerstvakantie checken, zoniet komt er een nieuwe strip.. lukt het wel, dan laat ik duidelijk weten hoe ik dat heb gedaan
 5. Ik heb geen idee, bij mij zit die er niet op en mij is verteld dat het pas optie van 2015 was, of dit nu waar is of niet, ik zou graag weten hoe ik dat met forscan moet doen, want ik wil hem wel graag inbouwen en aansluiten
 6. Mag ik dit topic even bumpen.. TS schrijft dat hij een stappenplan heeft voor forscan van de achteruitrijcamera, nu is mijn ST full Options maar hij is van 2014, en pas vanaf 2015 werd de camera een optie en die wil ik dus zelf gaan inbouwen, kan ik dit stappenplan misschien krijgen? Bedankt alvast voor de eventuele moeite.
 7. K-TeztroV

  Vraagje betreft instaplijst ST

  Goedemiddag beste mensen, ik heb even een vraagje. 1 van de instaplijsten van mijn ST brand maar half, alleen de linkerkant is maar verlicht, is dit een bekend probleem of weet iemand hier de oorzaak en/of oplossing voor? Bedankt alvast voor komende hulp Greetz!
 8. K-TeztroV

  Even voorstellen

  Bedankt allen voor het welkom, ze staat inmiddels voor de deur en wat een auto is dat zeg ??.. Ik zal van de week even fotos posten..
 9. K-TeztroV

  Even voorstellen

  Goedemiddag allen..! Ik zal me bij deze even voorstellen hier, ik ben Sander en kom uit Dordrecht. In het verleden heb ik diverse auto`s gehad en op fora`s gezeten, na een tijdje stil gezeten te hebben en een auto te hebben gereden die echt puur vervoersmiddel was hebben mijn vrouw en ik besloten om maar weer een serieuze auto te kopen, en dus hebben wij gisteren een Ford Fiesta ST gekocht in de witte variant. Nu zullen wij geen gekke dingen doen kwa uiterlijke tuning, maar eventueel wat motor upgrades en zeker audio gaat wel gebeuren, dus vandaar ik me hier op het forum heb aangemeld voor eventuele hulp en tips daarbij. Ik ben heel benieuwd naar jullie auto`s en ga ze ook zeker bekijken en volgen, bedankt alvast voor alle hulp en tips in de toekomst..! Greetz Sander..!
×