Jump to content
Fiestaclub.nl

leuk50

Active users
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About leuk50

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Wesley
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

328 profile views
 1. Goedendag, Ik wil graag mijn fietsta mk7 aanpakken. Ik wil alles weer op en top schoonmaken. Nu is mijn vraag, welke producten gebruiken jullie om het interieur en dashboard schoon te maken? Ik vind dat het dashboard een appart structuur heeft en vraag mij af of je dat met alles kunt schoonmaken. Ook wil ik graag weten waar jullie de rest van het interieur mee schoonmaken. Alvast bedankt!
 2. Goedendag, Ik ben opzoek naar een nieuwe antenne voor mijn fiesta MK7. De antenne die ik nu heb beginnen wat scheurtjes in te komen en heb het idee dat het bereik wat minder wordt. Nu is mijn vraag welke raden jullie mij aan? Ik heb al gekeken bij paintmodz alleen hun verkopen die nie voor de MK7. Ik hoor graag van jullie ?
 3. leuk50

  H7 of H7R

  Goedendag, Ik ben van plan om mijn halogeem dimlicht om te bouwen naar xenon. Alleen kom ik er nu niet uit of ik een H7 of een H7R lamp moet hebben. Het gaat een een fiesta mk7 met een koplamp zonder zegmaar een paddestoel om de lamp heen. Hieronder een voorbeeld hiervan. https://goo.gl/images/qjtFU7 Alvast bedankt
 4. leuk50

  Vermogen radio

  Voor de bas ga ik een actieve subwoofer plaatsen die ik nog thuis heb staan uit mijn vorige auto. Ik was al van plan om vrijdag langs de autoshop te gaan. In iedergeval voor wat led lampjes. Maar ik zal mij daar gelijk eens in de speakers gaan verdiepen. Ik heb goede ervaringen met hertz. Iemand anders dat ook?
 5. leuk50

  Vermogen radio

  Ik heb een mooi compo setje gezien van hertz van 60 watt rms. Ga ik daar dan wel mee vooruit in geluid? Of klinkt het gewoon minder mooi omdat er zegmaar zwaardere speakers in zitten?
 6. leuk50

  Vermogen radio

  Persoonlijk vind ik een aftermarket radio niet mooi staan in de auto. Maar geeft het problemen als ik 60watt rms speakers zou plaatsen op de originele radio?
 7. leuk50

  Vermogen radio

  Maar geld dit dan ook voor alleen 2 speakers met losse tweeter? Ik vind dit wel aan de lage kant voor een auto radio.
 8. Goedendag, Ik heb een vraagje over de standaard ford fiesta radio met 6 voorkeuze knoppen uit 2011. De auto heeft 2 woofers en 2 tweeters. Ik wil een audio upgrade uitvoeren maar ik wil graag de maximale watt rms weten hiervan zodat ik kan kijken wat er te koop is buiten een versterker om. Ik heb al contact opgenomen met ford Nederland die gaven aan dat ik contact moest opnemen met de dealer. De dealer kon het mij ook niet vertellen. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
 9. leuk50

  Nieuwe velgen

  Ik vind persoonlijk juist zilver wat standaard. Daarom ben ik ook geïnteresseerd naar wat donkerdere kleuren. Ik weet alleen niet of dit er mooi onder staat. Ik wil natuurlijk wel dat de auto er stoer bij staat.
 10. leuk50

  Nieuwe velgen

  Ik zit dus heel ergt te twijfelen aan antraciet of gun metal. Maar ik weet niet zeker of dat er mooi onder staat.
 11. Ik ben opzoek naar nieuwe velgen voor mijn fiesta. Ik weet alleen niet zo goed welke kleur ik moet kiezen. Kunnen jullie mij misschien advies geven?
 12. leuk50

  Mk7 Verlichting Voetenruimte

  Echt een geweldig forum van fiestaclub! Ik heb gisteren na het lezen van dit artikel om te testen 2 t10 gloeilampjes gekocht en werkt echt perfect! Daarna gelijk rode en blauwe led t10 lampjes besteld. Ik zit nu te twijfelen of ik deze ook in de kofferbak ga monteren
 13. leuk50

  Wat is dit?

  Ik moet binnenkort mijn voorruit vervangen. Dus als ik het goed begrijp heb ik deze niet meer nodig?
 14. leuk50

  Achter panelen verwijderen 3 deurs MK7

  Bedankt voor je reactie! Ik ga als het buiten wat warmer is eens aan het klussen aan de auto. Ik heb nog een aantal dingen op de planning staan wat ik wil gaan doen. Extra speakers inbouwen achterin Subwoofer inbouwen Nieuwe velgen usb inbouwen. (hoop dat dit gaat lukken kan bijna niks ervan vinden)
×