Jump to content

MK7_Metal

Active users
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Michiel
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MK7_Metal's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Auto weer opgehaald bij de garage. Niet echt wat kunnen vinden en bij het uitlezen geen storing gevonden. Ze hebben de gasklep gereinigd en opnieuw in geleerd. Misschien toch door het wisselen van de accu, (oude accu lage spanning, nieuwe accu hogere spanning) de gasklep ontregeld. Nu rijd de auto weer perfect. Topic mag een slotje op.
 2. Dat lijkt mij ook, of er moet echt bij toeval net toen iets kapot zijn gegaan. Maandagochtend word hij opgehaald door de garage en dan even afwachten wat ze vinden.
 3. De auto heeft altijd goed op 95 gelopen, nooit gestotterd, ook niet bij koud weer. Rijd +/- 20.000 per jaar. K&N inlegfilter zit er al in. Het probleem is echt gekomen nadat ik hier heb getankt. Voor het tanken nergens last van en binnen een kilometer na het wegrijden bij de pomp begon het. Hij houd ook enorm in, haalt niet meer als 3500 toeren en valt uit bij het stoppen. Dat heb ik al geprobeerd, maar werkt ook niet. De auto geeft ook geen storingslampje aan. Bij een bobine probleem zou je dat wel verwachten. Daarom denk ik dat het met het brandstofsysteem te maken heeft.
 4. Nee niet origineel Ford maar een goede Bosch accu. Dan weet ik zeker dat die jaren mee gaat. Blijf het alleen een gek probleem vinden met de auto, heel de vakantie nergens last van gehad en na het tanken hier begint het probleem 🤔
 5. Daar heb ik ook aan gedacht, maar zou niet weten waar er vocht bij is kunnen komen. Alleen de accu is gewisseld en ik heb getankt. Morgen gaat hij zoiezo naar de garage, maar dacht zal is vragen of er meer mensen dit probleem hebben gehad.
 6. Ik rijd eigenlijk altijd op BP 95 en vandaag ook die gewoon weer getankt. Misschien is een octaan booster erbij voegen en kijken wat hij dan doet. Ik was eerst bang dat ze bij de pomp misschien een hoeveelheid diesel perongelijk in de 95 tanks hebben geladen.
 7. Hallo allemaal, Ik heb een probleem met mijn Fiesta Metal. Wij zijn 2 weken naar Zweden geweest met de auto en daar ongeveer 3200 km gereden. Daar alleen 95 getankt (geen bio of iets anders) In Duitsland op de terug weg 98 getankt en daarmee 430 km naar huis gereden zonder problemen. Nu ging ik vandaag in Nederland tanken en onderweg naar de pomp reed de auto perfect. Na het tanken van 95 begon de auto binnen een kilometer in te houden en te stotteren. Ook valt hij af en toe uit bij afremmen naar stationair. Iemand een idee wat dit kan zijn, of zelf ook al is meegemaakt? Wellicht een lambda deffect? Vanmorgen wel een nieuwe accu geplaatst omdat de oude slecht werd op vakantie, maar dit lijkt me niet in verband te kunnen staan. Bij de benzine pomp hebben ze geen problemen ontvangen van klanten. Ik rijd altijd op 95 en nog nooit eerder dit probleem gehad.
 8. Oke goed om te weten! Zal ik is op zoek gaan naar een ST op de sloop. Bedankt voor de info!
 9. Bedankt! Dat ben ik inderdaad ook van plan, een zwarte hemel is zoveel mooier als dat lelijke wit/creme. Was het demonteren veel werk? Heb jij een andere hemel besteld of opnieuw gestoffeerd? En de onderdelen die er zitten zoals kappen van de raamstijlen, handvaten en zonnekleppen etc, hoe heb jij dit gedaan om deze ook zwart te krijgen?
 10. Hallo allemaal, Zijn er mensen die ervaring hebben met het demonteren van de hemel en de plastic kappen van de a, b en c stijl van een 3 deurs Fiesta Mk7?
 11. De auto word niet verlaagd dus dan moet het volgens mij wel passen, ik behoud de originele veren en schokdempers van de Metal. Als je gaat googlen kom je ook veel foto's tegen van Fiesta's met 8J eronder.
 12. Bedankt voor de reactie. Dat is wel inderdaad de bedoeling hoe het op de foto te zien is. Alleen dat zou ik voor et35 willen zodat ze voor iets meer naar binnen komen. Achter staan de wielen origineel echt heel ver naar binnen dus daar mag et 25 wel. Hoeveel ruimte aan de binnenkant van de wielkast hield jij over met et22 en hoe ging dit met sturen en aanlopen? Theoretisch zou je meer dan ruimte genoeg moeten hebben als ik voor 8J zou gaan, aangezien de originele 7J Metal velgen zover naar binnen vallen en de 8J met et 25/35 een stuk verder naar buiten komen. Er zou dan bandenmaat 215/40R17 op komen. Dit zou het dan moeten worden; https://goo.gl/images/ttLoCD
 13. Hallo allemaal, Ik ben voor andere velgen aan het kijken voor mijn MK7 Metal (originele velgen houd ik zelf) De originele velgen vallen heel ver naar binnen dus ik wil voor een lagere et gaan. Nu zou ik voor de volgende velgen willen gaan; Japan Racing JR3, voor 17" 8J met et35 en achter 17" 8J met et25. Heeft er iemand ervaring met deze maat onder een Fiesta Mk7? De schokdempers met veren zijn nog origineel van de Metal. Ik wil eigenlijk geen schroefset monteren.
 14. Antractiet is zeker de mooiste kleur vind ik! Maar als dat niet tot de optie hoort, zou ik voor wit gaan of ST blauw.
 15. Dat ziet er een stuk beter uit met die spacers! Met spacers heb ik nog nooit gereden dus was benieuwd naar de ervaringen hiermee. Op mijn WRX zat origineel op et53 maar ik heb zelf altijd met et35 en 9,5J gereden rondom en ook nooit last van de lagers etc gehad, dus misschien voor de Fiesta toch maar is voor spacers gaan achter.
×
×
 • Create New...