Jump to content

Ivarb98

Active users
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Ivar
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Blauw

Ivarb98's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Hoihoi, Alweer een tijd geleden dat ik hier iets gepost heb, heel lang, het is bijna het begin van een sprookje Een klein stukje info om even snel bij te praten: in juli 2019 was mijn vorige Fiesta onder gekrast en het polijsten mocht niet heel veel baten, heb het toen maar gelaten voor wat het was. In de warme dagen daarna trok de airco het ook niet meer en omdat ik daar heb meerdere pogingen en reparaties aan had laten doen, ben ik langzaam gaan kijken naar een andere. Uiteindelijk na lang wikken, wegen, denken, rekenen, kijken, denken, proefrit, uiteindelijk een Ford Fiesta ST-Line besteld via private lease. Deze heb ik in november 2019 ontvangen en daar rijd ik inmiddels bijna 19000km vrolijk mee rond. Maar inmiddels begint het meer en meer jeuken en kriebelen om hem naar wens te maken. Omdat 1 van de dingen die ik wil doen wrappen is, en dat ook te verwijderen is, heb ik hier deze week toch maar eens achteraan gemaild. Het bedrijf kent de in and outs van lease auto's omdat dit ook steeds populairder wordt. (bij eventueel inleveren van de auto moet de auto 'orgineel' zijn). Ze wisten ook gelijk te zeggen; Wrappen is geen blijvende aanpassing, dus dat kan! Omdat ik graag liever te veel vraag heb ik ook gevraagd hoe het zit met het eventueel verwijderen, mocht ik de auto toch niet over willen nemen, hoewel die kans erg klein is. Dat het te verwijderen is, vaak zonder problemen, mits professioneel, is natuurlijk logisch en duidelijk, alleen zeiden ze wel dat de ervaring is dat Ford geen hele harde laklagen heeft waardoor er een kleine kans is dat er iets van de lak mee kan komen. Heeft iemand hier ervaring mee? Het gaat dan vooral om de 'kans' die er is dat er iets van de lak mee komt, maar ook met het (laten) verwijderen van wrap. Zou er dan een nieuwe wrap op kunnen over dat deel of moet dat eerst hersteld worden? Ik hoor graag jullie ervaring(en)
 2. strak plan. Misschien dat het al minder zichtbaar is na het polijsten. Houd jullie op de hoogte
 3. Hoi iedereen, Vanmorgen heb ik mijn Ford Fiesta half bekrast aangetroffen op de parkeerplaats bij mij voor. Heeft net 2 dagen bij de garage gestaan voor APK + reparatie aan APK afkeur punten, á 300 euro. ze hebben goed huis gehouden aan de rechterkant van de auto. Is er iemand die dit ook heeft gehad? De verzekering keert, uiteraard, niks uit, omdat het een auto van 13 jaar oud is met slechts beperkt casco. Volgende week probeert iemand die ik via via ken het ergste weg ge polijsten maar volgens hem zitten de krassen te diep om volledig te verwijderen. Het overspuiten van de hele rechterkant kost max. 750 euro bij een schade hersteller. Maar dat pad ben ik heel eerlijk gezegd niet van plan te bewandelen. wrappen zal denk ik ook niet gaan met krassen eronder waardoor je misschien nog op (grotere) stickers uitkomt. hoe denken jullie hier over en wat zouden jullie doen?
 4. Hier een fotograaf in da house
 5. Hallo, Ik ben Ivar, 19 jaar, hobbyfotograaf en sinds februari dit jaar eigenaar van een blauwe Ford Fiesta Mk6. Gelukkig heb ik mijn vader om kunnen praten door snel te zoeken naar een Ford ipv een Japanner (het zal best dat ze goed zijn, ik hou het liever bij Ford). Veel ideeën om aan de auto de sleutelen ed. Het liefst wil ik over naar lichtmetalen velgen ipv wieldoppen en mis ik toch de aux aansluiting op de radio. Ultieme droom? Ford Focus RS in het blauw/groen/oranje/geel. (Ik wijk graag af van de standaard )
×
×
 • Create New...