Jump to content
Fiestaclub.nl

JaccovO

Active users
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About JaccovO

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 26-07-1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Jacco
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thnx voor de reacties! Ik ga even op onderzoek uit:)
 2. Dag, De speaker in mijn rechter voor portier is defect. Nu kan ik er gewoon een originele in terugplaatsen. Maar ik was benieuwd of er Fiestarijders zijn die er een alternatief setje in hebben gezet welke kwalitatief wat beter geluid produceren. En dan zonder al te veel aan te passen. (liefst plug and play natuurlijk) Laat t maar weten:)
 3. JaccovO

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Thnx! Klopt, zelf gemaakt uit een speelkleed en laten stikken. Ik laat ze alleen niet al te vaak in de auto liggen, dan slijten ze te snel:P
 4. JaccovO

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Het is alweer een tijdje geleden hoor!! Er is hier en daar weer wat veranderd en aangepast aan de dikke Lease edition. Inmiddels is de 195.000 ook weer gepasseerd, dus gaan we rustig aan richting de 2ton! Maar eerst: Nieuwe vloermatten geplaatst: Zelf gemaakt:) Voor en achter Verder een donker 3e remlicht geplaatst en wederom wat details veranderd aan de kentekenplaat! Mooi weggewerkt zo. Dikke K&N sticker voor meer PK's (ligt ook een inlegfilter in overigens) en natuurlijk de 'bonnet struts' En nog wat dikke picca's met leuke details:) Overigens zit de bumperlip erop: All about the details: En last but not least: gewoon vol in beeld: Wat er nog gedaan gaat worden: Klauwen en trommels geel spuiten ??Verstralers achter de grill?? Sierstuk op de uitlaat zetten Nog leuke tips altijd welkom:)
 5. JaccovO

  "White Wolf" MK7.5 Titanium Frozen White

  Tip: https://carfantasy.nl/derde-remlicht-ford-fiesta-led-10-smoke-p-209897.html Die heb ik gemonteerd in ieder geval;)
 6. JaccovO

  Fiesta mk 7.5 ST Molten Orange

  Leuk idee, ik ga eens kijken, thnx!
 7. JaccovO

  Fiesta mk 7.5 ST Molten Orange

  Grappig! Waar heb je die gevonden? Ik vind m alleen via ebay
 8. JaccovO

  Gelbadges airbag overlay (zie foto:)) EcoBeast

  Note|: 10,- per stuk:)
 9. JaccovO

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Nee, met een set van MAD, via een automaterialenzaak besteld. Volgens mij wordt dat merk veelal bij de VAG groep toegepast, maar rijdt ook lekker soepel onder de Fiësta:)
 10. JaccovO

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  Via aan autodemontagebedrijf. schadeautos.nl in de gaten houden;) Daar kan je veel vinden
 11. JaccovO

  2013 Fiësta Lease edition transformation

  De winterbanden zitten er ook weer onder Maar ook wat leuke kleine upgrades: "Dirty Diesel" "Eat Sleep Ford" Next in line: - Voorbumperspoiler monteren - Gasstruts van 'DarkIceDesigns' monteren (in bestelling) - Spoorverbreders monteren achter (20 mm) - Remtrommels en -klauwen geel spuiten (gevaarlijke kleur, maar we zien wel) Alles op zn tijd!
 12. Goeie upgrade hoor;) Die mistlampkapjes zou ik ook echt doen als ik jou was!
 13. JaccovO

  Gelbadges airbag overlay (zie foto:)) Eco Beast

  Ho, dubbel gepost!! Sorry, deze mag dicht!!
 14. Aangeboden: Een leuke kleine upgrade voor in je Fiesta (Let op, MK7 en 7.5) Deze plak je over je airbaglampje heen, velen vast bekend. Ik wil ze voor €10,- per stuk verkopen eventueel inclusief verzendkosten! Stuur maar een berichtje als je geïnteresseerd bent!
 15. Aangeboden: Een leuke kleine upgrade voor in je Fiesta (Let op, MK7 en 7.5) Deze plak je over je airbaglampje heen, velen vast bekend. Ik wil ze voor €15,- per stuk verkopen eventueel inclusief verzendkosten! Stuur maar een berichtje als je geïnteresseerd bent!
×