Jump to content
Fiestaclub.nl

Hiddenfiesta

Active users
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Hiddenfiesta

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Sam
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hiddenfiesta

  dynamische knipperlichten in spiegels (Audi/Volkswagen look)

  //UPDATE\\ De lampen zijn binnen, heeft ongeveer 2 weken geduurd via Aliexpress. Vrij snel dus. Het was inderdaad plug and play. Alleen de spiegelkappen erafhalen en het originele lampje eruit halen en de 'stekker' erin doen. Daarna alles weer op zijn plek zetten. Het meeste werk zit hem in het weghalen en opklikken van de spiegelkap, je moet hier handigheid in vinden. Het resultaat en de verpakking is hier te vinden: Leuk detail is dat er gereedschap en een beschrijving bij zat dat niet voor de Fiesta bedoeld is. Volgens mij voor Volkswagens.
 2. Hiddenfiesta

  dynamische knipperlichten in spiegels (Audi/Volkswagen look)

  Bedankt voor de reacties! Ik heb gevraagd aan de verkoper of het plug and play is, volgens hem is dit zo. Daarom heb ik de lampen afgelopen week besteld. Als dit niet zo is dan moet ik inderdaad het een en ander aanpassen. @pieterke Nooit aan gedacht om aan andere kopers te vragen hoe zij het ervaren hebben. Voor in het gevolg een goede tip. Wat betreft de originaliteit, dit is volgens mij niet OEM verkrijgbaar? En als het niets is, dan is het niet een heel grote 'investering' geweest 🙂. Ik laat weten wanneer ze binnen zijn en geïnstalleerd.
 3. beste forum leden, Ik kwam in een filmpje tegen dat er dynamische knipperlichtenbestaan voor niet audi's/volkswagens. Daarop ben ik even gaan kijken op Aliexpress en Wish en kwam de volgende tegen: https://www.wish.com/search/ford fiesta indicator/product/5dad9b1f0c06284a37496d5e?&source=search https://nl.aliexpress.com/item/4000246659174.html?spm=a2g0z.search0302.3.86.1932233fcY7EAG&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=aee1f64d-00c6-47d0-b7c9-2fdd0f193a4b&algo_expid=aee1f64d-00c6-47d0-b7c9-2fdd0f193a4b-12 ik heb een zwarte fiësta mk7 en denk dat dit mooi zal staan in de spiegels. Mij vraag is: heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand of dit gewoon een kwestie is van plug and play? auto voorbeeld: https://www.autoweek.nl/reviews/artikel/ford-fiesta-16-sport-2009-2/
 4. Hiddenfiesta

  Motor stotterd, houdt in

  Goedenavond de fiesta rolt weer Ik heb de motor laten uitlezen en hij draaide, zoals hierboven genoemd, nog maar op 3 cilinders. Er zijn een aantal sensoren schoongemaakt (ik dacht o.a. de egr-sensor) en ook alle bougies laten vervangen. Het resultaat: de motor draait weer heerlijk! En heb de auto dan ook meteen weer gewassen gisteren.
 5. Hiddenfiesta

  Motor stotterd, houdt in

  Het is een 1.4 benzinemotor uit 2010, ik laat hem binnen een week uitlezen en laat hem tot die tijd stil staan
 6. Toen ik vanmiddag op trok bij het stoplicht en op snelheid was (80 km). Merkte ik op dat het motormanagement lampje ging branden ik merkte ook dat de auto ging stotteren en inhield. Ik denk dat het de luchtmassameter is... Het lampje brandt ook niet constant, maar alleen bij het optrekken en af en toe wanneer ik weer gas geef om weer op snelheid te komen. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? En wat eventuele kosten zijn om het te reparen? En is het eventueel zelf te repareren/vervangen?
 7. Hiddenfiesta

  Fiesta Politie

  Zelf ook over nagedacht om de lampen erop te zetten. Zoals hierboven vermeld, is het zeer strafbaar. volgens mij is dit ook een OVJ feit, dus de offcier van justitie zal de hoogte van de boete bepalen, tevens hoef je ze dacht ik niet aan te hebben wil de politie je een boete kunnen geven alleen het hebben van een blauwe lichtarmatuur is al verboden.. Maar het ziet er natuurlijk wel vet uit ;p misschien 2 blauwe veranderen in rood??
 8. Hiddenfiesta

  Even voorstellen

  Goedendag, Mijn naam is Sam ik kom uit de noordkop en ik ben 19 jaar. ik heb een aantal weken geleden een fiesta mk7 aangeschaft. De auto heeft een 1.4 motor en is voorzien van het st-line pakket in de kleur zwart. Een betere foto zal denk ik nog wel volgen, maar voor nu alvast onderstaande foto.
×