Jump to content
Fiestaclub.nl

Bertsjuhn

Active users
 • Content Count

  1818
 • Joined

 • Last visited

About Bertsjuhn

 • Rank
  Fiesta Nutcase
 • Birthday 17-03-1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Bart
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK4
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

2683 profile views
 1. Op het moment heb ik last van het zelfde probleem, op de zelfde plek. Is jouw probleem opgelost na het vernieuwen van de kitrand?
 2. Bertsjuhn

  Lekkage (alweer)

  Ook ik heb last van iets soortgelijks, maar dan bij m'n MK4. Bij mij lekt het ergens aan de bestuurderskant. Volgens mij komt het van de paravan af, zeker weet ik dit niet. Iemand suggesties??
 3. Bertsjuhn

  Bertsjuhn's Fiesta Mk4

  true , eerst maar eens 24 worden
 4. Bertsjuhn

  Bertsjuhn's Fiesta Mk4

  Ik ben helemaal weg van een Impreza oid
 5. Bertsjuhn

  Powerfilter Voor Fiesta Mk4

  Je moet alleen opletten, als je luchtfilter is ingevet, kan dit schade aan de LLM opleveren.
 6. Bertsjuhn

  Bertsjuhn's Fiesta Mk4

  Zat meer te denken aan iets met een grote turbo erop
 7. Bertsjuhn

  Bertsjuhn's Fiesta Mk4

  haha, nee de Impreza is niet door gegaan. Ik kreeg mijn auto niet snel genoeg verkocht. Ik ben nu rustig een beetje aan het neuzen zodat als ik straks 24 wordt (in 2012 ) dat ik dan kijk voor een ander racemonster.
 8. Bertsjuhn

  Bertsjuhn's Fiesta Mk4

  Zo te zien rest hier nog wet werk Zodra het beter weer is, en ik tijd heb om de auto te poetsen, zal ik foto's plaatsen van hoe de auto er nu uit ziet.. Hij is helemaal in kleur gespoten nu, het enige wat niet mee is gespoten is het voetje van de antenne en de ruitenwisser armen
 9. Bertsjuhn

  Klein Mk4 Project

  Leuk knutsel projectje
 10. Bertsjuhn

  Vuren 2010

  Tot mijn spijt moet ik melden dat ik het eigenlijk een beetje was vergeten.. Maar gezien de hoge temperaturen vind ik dat niet echt erg. Wat mij wel op valt is dat elke keer de opkomst er wordt verminderd! Ik hoop dat op de volgende meetings dit niet meer het geval is..
 11. Bertsjuhn

  Puma-ka-fiesta-focus Meeting Vuren

  Komt er ook genoeg van de andere clubs?
 12. Bij de MK4 is hier een fijne oplossing voor, mits je een beetje handig bent... Weet niet of dit ook voor de MK3 te doen is... Als je bij de MK4 namelijk goed kijkt is de rechterpin van de contactpunten niet in gebruik, deze wordt alleen gebruikt voor de verlichting aan en uit te laten gaan dmv een schakelaar in de kofferbak "chassis". Ik heb bij mij daar aarde op gemaakt, aangezien deze schakelaar alleen een drukschakelaar is en er geen stroom op het koperplaatje staat. Vervolgens heb ik in de kofferklep ook de aarde van dat punt af gehaald en dat gewoon bij een bout erbij gedaan. Dit werkt perfect. Mocht het niet lukken of mijn omschrijving vaag zijn, let me know dan kijk ik dat ik je wat foto's maak.... Succes!
 13. Bertsjuhn

  Puma-ka-fiesta-focus Meeting Vuren

  Jouw kofferbak moeten we gaan ombouwen tot een heuse stand
 14. Bertsjuhn

  Mooiste "fiesta By Night" Foto

  Helaas heb ik het niet meer gehaald om een foto te maken.. Wel zoals beloofd de foto van mij, op deze locatie: (en ja, ik ga hier nog een foto maken van de auto alleen weet ik niet wanneer)
 15. Bertsjuhn

  Fotografiecontest #22

  Dat weet ik niet, spant erom Als ik hem morgen kan halen.. en ik hem nog kan poetsen.. kan ik morgen avond de foto maken. Anders heb ik nog wel een foto van mezelf op die locatie (genomen 2 weken geleden )
×