Jump to content

Theo 2017

Active users
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Theo 2017

 1. Ik lees hier veel over forscan en de instellingen die aangepast kunnen worden. Ik heb zelf een MK7.5 en wil ook wat aanpassingen hebben zoals de deuren automatisch op slot. Heeft iemand de mogelijkheid om dit bij mijn auto (tegen vergoeding)aan te passen. Woon in de omgeving van 070 maar heb geen probleem om ergens naar toe te rijden.
 2. Hallo, ik heb inderdaad een ST line. In welke omgeving woon je, ik kom uit de omgeving Den Haag. Als je een Forscan heb zou je dit dan voor mij kunnen aanpassen?
 3. Bedoel eigenlijk de dagrijverlichting die altijd brand, het is vreemd dat het wel van voren brand maar dat de achterlichten uit zijn. Ben van mening dat als het om veiligheid gaat dat de lampen voor en achter moeten branden, altijd. Heb begrepen dat je met Forscan (o.id.) dit aan kan zetten, ben dus op zoek naar iemand die dit voor mij zou kunnen doen
 4. Hoe kouder de lucht is hoe beter de verbranding, omdat koude lucht meer lucht moleculen bevat. En hoe meer lucht hoe beter de verbrandings, vandaar dat een turbomotor een intercooler heeft om de lucht af te koelen. Gecomprimeerde lucht wordt namelijk warm, en heeft dus minder luchtmoleculen. Als de verbranding beter is krijg je dus iets meer vermogen omdat je verbranding geoptimaliseers is. Verwacht geen wonderen maar als je een motor gaat tunen moet alles wel kloppen.
 5. Bestaat er een mogelijkheid dat ook je achterlichten aangaan wanneer je dagrijverlichting aan is? Merk dat soms de automatische verlichting nog niet aangaat maar dat het schemerig is of een beetje dampig. Dan zien ze je misschien wel van voren maar niet aan de achterkant.
 6. Iedereen bedankt voor de tips, de ST line stickers gingen er makkelijk af. En de lijmresten waren ook makkelijk te verwijderen. Aan de achterkant moet ik nog beginnen maar dat moet ook makkelijk gaan denk ik.
 7. Bedankt voor de tip(s) ga het zeker voorzichtig proberen.
 8. Nadat ik de eerste foto's van de de "nieuwe" Fiesta had gezien heb ik overwogen om maar de "oude" Fiesta te kopen. Dat heb ik dus ook maar gedaan. Heb eens naast zo'n nieuwe Fiesta gestaan en vindt hem niet mooi, maar dit is natuurlijk heel erg persoonlijk. De achterlichten zijn zo neutraal dat het ook een Japanse of wat voor merk dan ook kan zijn. In iedergeval voor mij een reden om het "oude" model te kopen.
 9. Heeft iemand hier ervaring met het verwijderen van stickers/logo's. Wil de logo's van o.a. Ecoboost en ST line verwijderen.
 10. Zijn deze Led lampen eenvoudig te plaatsen? Ik bedoel oude eruit nieuwe er in.
 11. Ik denk dat ik even wacht op bericht van Mountune. Maar bedankt voor je reacties. Zijn er eigenlijk wel andere fabrikanten die soortgelijke short shift arms maken voor de Fiesta 1.0 ecoboost? Als ik google kom ik uit bij Mountune en Boomba.
 12. Ja, de short shift arm is out of stock. Weet ook niet hoe lang het duurt vordat ze het weer kunnen leveren. De GGR zie ook nergens op de andere Fiesta dus vandaar mijn vraag.
 13. Ik denk zelf ook aan een short shifter, die van Mountune is op dit moment "out of stock" en ben even verder gaan kijken. GGR bied ook een short shifter aan en wordt op een andere manier gemonteerd dan de Mountune. Heeft iemand hier ervaring met de GGR short shifter?
 14. Oke, bedankt voor het antwoord. Kon op de foto niet goed zien of het binnen of buiten was, vandaar mijn vraag.
 15. Hoi, ik overweeg ook om geintresseerd in een sunstreamer. Zit deze aan de binnen- of buitenkant, d.i.v.m. de regensensor.
 16. Oke, bedankt! Ga ik bestellen.
 17. Waar is eigenlijk die motorafdekplaat te krijgen, bij Ford? Vindt het een mooie afwerking van de motor.
 18. Oke', duidelijk. Wel zonde, met een lampje erin was het mooier geweest.
 19. Heb een Fiesta ST line, in de voorportieren zit een rood blokje waarvan ik dacht dat er een lampje van aan zou gaan in het donker. Het instructieboekje schrijft er niks over. Kan ik dit activeren op een of andere manier?
 20. Ik heb ook mijn Fiesta bij Unlimited in Amersfoort laten chippen. Auto is voor en na het chippen op de rollenbank geweest, dus het verschil is goed te zien. Dus of de bank nu geijkt is of niet de toename is wel te zien. Heb bij Unlimited eerder een auto laten chippen met altijd goede resultaten, ben ook zeer tevreden over hun.
 21. Heb een Ford Fiesta ST line van 2017.
 22. Ben in het bezit van een rood. metallic Ford Fiesta ST line.

×
×
 • Create New...