Jump to content
Fiestaclub.nl

pleechburch

Active users
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About pleechburch

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 02-12-1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Previous Fields

 • Voornaam
  pleechburch
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK5
 • Kleur
  Zwart
 1. pleechburch

  Dreamscience Flashtuning Fiesta St

  Sorry, programmeren / tunen / afstellen . Wat is het goede woord?
 2. pleechburch

  Dreamscience Flashtuning Fiesta St

  Bij Jan Groot van Grootmotorsport in Wormer kun je ook DS kopen en laten inbouwen.
 3. pleechburch

  Filmpjes Gezocht Met Miltek

  Ik heb een k&N57i inductiekit geplaatst op een mk5 1.6 zetec-s. Dat gaat prima. Komt een mooi geluid uit en hij is wat lichter op het gas. Zoek op de site van K&N het productnummer die hoort bij de fiesta. Je krijgt er een duidelijke handleiding bij en is zeer makkelijk te plaatsen.
 4. Ik weet niet of dit al eerder is gepost, maar ik kon het in ieder geval niet vinden. Je kunt het display onder de snelheidsmeter unlocken. Hierdoor kun je verschillende testen doen en verschillende leuke dingen zien, zoals de hoeveelheid brandstof in de tank, de digitale toerenteller en digitale snelheidsmeter. Het gaat alsvolgt: 1. Stop de sleutel in het contact. 2. Hou de knop om de dagteller op nul te zetten in. 3. Start de motor en wacht tot er 'test' in het display verschijnt. 4. Laat dan de dagteller los. 5. Vervolgens kun je met de dagteller door de verschillende standen heen bladeren. Veel plezier ermee.
 5. pleechburch

  Spark Plug Cover Voor 1.6 Zetec-s

  Dank je! Dat is precies wat ik zocht.
 6. Ik ben op zoek naar een afdekplaat voor mijn 1.6 zetec-s. Ik kan in nederland alleen nergens vinden waar ik dat kan halen. Als je niet weet wat het is, surf dan naar Spark Plug Cover. Wie heeft ze ook of wie kan mij meer informatie geven?
 7. pleechburch

  Moh

  Dat begrijp ik. Maar ik moet ook aan mijn budget denken en alle upgrades stapsgewijs doen. Zijn er naast de ECU, uitlaatsysteem en de luchtfilter nog andere betaalbare performance upgrades?
 8. pleechburch

  Moh

  ECU aanpassen is niet nodig. Uitlaatsysteem hoeft ook niet (meteen) aangepast te worden, kan ook later. Als je een K&N 57i en een aangepast uitlaatsysteem hebt kun je eventueel denken aan chippen om de motor wat levendiger te krijgen en een kleine vermogenswinst. Bedankt voor je reactie. Ik dacht het zelf ook al, maar ik wist het niet zeker. Binnenkort ga ik de K&N 57i-0386 erop schroeven.
 9. pleechburch

  Moh

  Bedankt voor het warme welkom. Mijn eerste vraag is de volgende: Ik wil graag een K&N 57i luchtfilter plaatsen. Moet ik hiervoor ook de ECU laten aanpassen i.v.m. de aanpassing in de hoeveelheid lucht die de motor krijgt? Of kan ik gewoon de bestaande luchtfilter eruit halen en de nieuwe erop schroeven. En moet ik ook het uitlaatsysteem aanpassen, of kan dat ook later?
 10. pleechburch

  Moh

  Ik ben Peter, ben 23 jaar en heb sinds kort een zwarte ford fiesta sport uit 2001. Ben van plan om een aantal performance upgrades te doen. Hiervoor heb ik echter wel wat advies nodig van mensen die dit eerder hebben gedaan. Mijn vragen komen binnenkort.
×