Jump to content
Fiestaclub.nl

Charlotte

Active users
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Charlotte

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Charlotte
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK1
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Charlotte

  Ford fiesta 1.1L 1979

  Ik vroeg mij af wat een redelijke prijs is voor een rijdende ford fiesta 1.1L uit 1979 met nog verchroomde bumpers. Zit wel werk in zoals roest en interieur opknappen. Graag een richtprijs.
 2. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Dat zou erg gewaardeerd worden we leren nu steeds meer want als er wat stuk gaat vragen we wel wat het onderdeel doet en wat er stuk was en waardoor, laatst zelf ook de v snaar vervangen. Maar we hebben hem ook laatst naar een garage gebracht die van alles en nog wat verkeerd had ingesteld. Daardoor werd je bijna een milkshake in de auto die met schokken zich vooruit bewoog en niet draaiende bleef bij stilstand, doordat hij veel te laag in de toeren bleef draaien.
 3. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Ja wij hebben iemand hier dichtbij gevonden die er wel wat van af weet, maar wij willen graag ook zelf leren hoe je dingen moet doen om het niet steeds uit handen te moeten geven. Maar nog niet een enthousiasteling gevonden die ons hier in wilt begeleiden zonder dat wij een fortuin neer moeten leggen.
 4. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Iemand heeft een aantal jaar geleden dat geprobeerd voor ze in ons bezit is gekomen. Helaas bleken dat maar tijdelijke oplossingen te zijn zoals opschuren van contactpuntjes enzo. Deze zijn nu onlangs ook vervangen.
 5. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Noorden van Gelderland
 6. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Helaas niet, wij zijn erg gehecht aan deze auto om meerdere redenen en onze droom is om haar te restaureren naar oude glorie en alles zo origineel mogelijk te houden.
 7. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Gisteren bijna gedacht dat het over was, op dit moment de ene reparatie na de andere aan de motor, denk als het zo door gaat dat er binnenkort met alles bij elkaar een bijna nieuwe motor en koppeling inzit. Nu al de koppelingsplaten en vork , accu, bougies, druklagers, benzinepompje en een aantal snoeren moeten vervangen om hem rijdend te houden en cilinderkleppen opnieuw af moeten laten stellen
 8. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Dankjewel!
 9. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Misschien uiteindelijk wel, wij hebben beide niet veel kennis over auto's dus veel zullen we moeten uitbesteden. Dus word even sparen. Er moet veel roest gerepareerd worden, kabelboom moet nagekeken worden en de motor schoongemaakt en gerepareerd wat stuk of versleten is en dan nog de aandacht aan de details besteden zoals de bumpers opnieuw verchromen.
 10. Charlotte

  Nieuw op het forum

  Hoi, Ik en mijn vriend hebben laatst besloten om de auto niet te verkopen maar om op te knappen, hierdoor zijn wij dus ford fiesta fan geworden. De auto is een blauwe ford fiesta 1.1L uit 1979. Alle tips zijn welkom voor het opknappen. Groetjes
×