Jump to content
Fiestaclub.nl

RobLiempde

Active users
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About RobLiempde

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Rob
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RobLiempde

  Daaaaar sta je dan...

  Staat inderdaad op moment bij Van Driel. Motor gaat nog rond inderdaad. We hebben hem uitgelezen en daar kwam niks uit. We hebben het idee dat het mogelijk de brandstofpomp is....
 2. Goedenacht heren en dames, Na behoorlijke afwezigheid van mijn zijde ivm werk, even een minder relaxte topic. Ik ben zojuist stil komen staan met mijn auto. Ik was onderweg naar huis, toen mijn auto op de snelweg (reed lekker door), een aantal keer begon te bokken. Dit werd opgevolgd door een oranje knipperend motormanagement lampje net voor de afslag. En voor ik eigenlijk goed en wel het dorp in was, besloot de Fiesta het motorolielampje rood te laten branden, met als gevolg dat ik 3km voor mijn huis zo ongeveer stil kwam te staan om iets na middernacht. Nu hebben we hem bij de Mercedes dealer waar mijn broertje werkt, voor de deur gezet (gesleept), en wordt hier een dezer dagen naar gekeken, maar ik was benieuwd of de mede forumleden wellicht een idee hadden wat het kan zijn, en of jullie wellicht met een gelijkend voorval te maken hebben gehad. In mijn geval gaat het om een 2009 Ford Fiesta 1.6 (120PK) BENZINE
 3. RobLiempde

  Project Red Edition

  Hoor het graag van je... Ben op zoek naar 17inch RS velgen
 4. Ik ben aan het kijken voor nieuwe velgen voor mijn Fiesta Sport. Nou vind ik de OZ Superturismo's heel gaaf, en deze velgen (waarvan ik opzoek ben naar de naam): Weet iemand de naam van deze velgen? Of weet je iemand een gaaf alternatief?
 5. RobLiempde

  Schipperstop

  Uiteraard aanwezig
 6. RobLiempde

  RobLiempde - 09 Ford Fiesta Sport

  Hij is woensdag met een berger na het schadebedrijf gegaan en hopelijk eind deze week / begin volgende week is ie klaar..
 7. RobLiempde

  Tuning MK7 1.6 tivct

  @BartM
 8. RobLiempde

  RobLiempde - 09 Ford Fiesta Sport

  Even een kleine update; Remklauwen voor heb ik rood gespoten en de trommelremmen matzwart gespoten... De bekabeling van de flitsbalk is inmiddels volledig weggewerkt dus dat ik ook weer afgevinkt
 9. RobLiempde

  RobLiempde - 09 Ford Fiesta Sport

  Deze heb ik destijds ooit via iemand in Den Bosch gekocht... Heb ergens nog zijn telefoon nummer (hoop ik)... Koste toen 150euro en heb de kabel weg gewerkt:D en de flitsbalk aangesloten op men accu.
 10. RobLiempde

  European Ford Event 2017

  1 persoon 1 auto... @Evil Bert - MK7 ik kon m vreemd genoeg nergens vinden dus ik ben blij dat je me hier in noemt.... Samen die kant in knorren?
 11. RobLiempde

  magneetje voor vakje onder radio MK7

  Goeiendagschotel iedereen. Ik ben momenteel kijkende voor het inbouwen van flitsers.... Nou wil ik het liefst het vakje onder de radio gebruiken maar ben benieuwd of er iets is van een magnetisch klepje ofzo... Momenteel zit er een soort ijzeren haakje in als het waren, maar deze wil ik dus vervangen.
 12. RobLiempde

  Meeting met fotolocatie's....

  Misschien zaterdags een keer?
 13. RobLiempde

  Meeting met fotolocatie's....

  Heb een aantal data aangegeven maar hoor graag van andere ook data;) 27e is idd o.a. max op spa en de 10e is EFE...
 14. RobLiempde

  RobLiempde - 09 Ford Fiesta Sport

  Video van mijn flitsbalk achter mijn achterruit
 15. RobLiempde

  Meeting met fotolocatie's....

  weekend erna?:P
×