Jump to content

Jrn-90

Active users
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About Jrn-90

 • Birthday 01-11-1990

Previous Fields

 • Voornaam
  Jorn
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jrn-90's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Bijna 100 procent zeker, dat ik dit type wel eens op een mk5 heb gezien, alleen waren die aardig verpest en zien deze er nog heel netjes uit. Mk6 zijn deze nooit op geleverd dacht ik.
 2. De fiesta van mijn vader is ooit op de leuke drempels op dat dorp, door 2 veren tegelijk gegaan. Is niet abnormaal, km stand was destijds 120000 ongeveer.
 3. Hallo iedereen. Hierbij een vraag. Zojuist een setje van een focus 1 op de kop getikt. Licht metaal, passen perfect. Echter met de bandenmaat 205/55/16. (Et waarde is zoals het hoort 47). Heeft iemand hier ervaring mee of dit zonder problemen kan tijdens het rijden? Ik heb ze gepast en ook met sturen wordt er niets geraakt. Maar ik vroeg mij af of dit tijdens het rijden ook zo zal zijn. Wat is jullie advies. Bandjes wisselen? Zitten namelijk nog super goede banden op.... Groet. Jrn
 4. Jrn-90

  Dee's MK7 Sport

  Strakke auto! Mag ik vragen hoe je de instaplijsten moet monteren? Is dat met kit o.i.d.? Want dan zie ik er liever vanaf.
 5. Erg strak, zeker op die nieuwe velgen!
 6. Auto verkocht inmiddels
 7. Ik dacht met mijn 2 emmers al redelijk goed te zitten, maar er valt dus nog genoeg te leren over hoe je een auto wast / poetst zonder het swirl / krasstraat effect. Verder weer mooie updates! Je geeft aan nog een orginele diffuser te hebben liggen die aan het stofhappen is, Is dat gewoon een standaard versie?
 8. Wat een project! Respect! En het ziet er allemaal piekfijn uit.
 9. Behalve dit topic kan ik niet veel informatie over de spatlappen vinden... Monteren gaat overigens wel lukken. Ik heb een andere vraag. Is het verstandig om de (rug) van de spatlappen te laten spuiten? Ik vind dit denk ik een stuk mooier en aangezien er binnenkort toch wat kleine dingen gespoten gaan worden lijkt mij dit het ideale moment. Kortom, is dit behalve mooi ook verstandig, of blijft de lak op dit materiaal niet goed zitten op termijn? De spatlappen zelf heb ik al liggen, maar mede door deze vraag heb ik nog even gewacht met monteren.
 10. Tot in detail een super strakke wagen, wat een werk zit er in jou project zeg! (vanavond jou topic is doorgelezen). Je hebt wel smaak moet ik zeggen. Nooit gedacht dat ik een fiësta in die kleur mooi zou vinden, maar met jou aanpassingen, wat een beest van een wagen om te zien! Los van de financiële kant (niet haalbaar voor mij...) , kan ik wel iets meer zelf aan een auto dan de gemiddelde Nederlander wellicht, maar als ik zie wat jij allemaal zelf hebt gedaan......... Respect!
 11. Ziet er erg strak uit. Tinten heb ik ook op mijn wensenlijstje... Alleen de sunstreamer vind ik persoonlijk wat minder. Ondanks dat het er op die van jou erg goed uit ziet.
 12. Succes met de verkoop! ....Het is een mooie en unieke Fiësta. Alleen de kleur al is echt heel gaaf. . .
 13. Om te voorkomen dat er zaken in mijn voorstel-topic komen die hier niet horen, heb ik vorige week een nieuw topic aangemaakt. Link:
 14. Erg gave auto / project. Ziet er erg strak uit.
×
×
 • Create New...