Jump to content

joost6786

Active users
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About joost6786

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Joost
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben niet op zoek naar een hoes met opdrukken of gekeurde stiksels, heb nu een originele zwarte voor slechts een paar euro meer.
 2. Bedankt voor de link Allesklusser, helaas heb ik er geen pookhoes op gevonden. Ik heb vandaag een pookhoes besteld bij de ford dealer in Breda. Als het goed is, is die woensdag binnen en ga ik m uiteraard meteen ophalen en monteren. Dan zal ik ook aan de slag gaan met foto's van de updates, dus ook de armsteun en de knipperlichten die er inmiddels al op zitten.
 3. Foto van de armsteun doet het helaas niet, volgende keer probeer ik het opnieuw
 4. Ik heb mijn auto weer terug sinds donderdag De zijknipperlichten bleken de verkeerde te zijn, dus morgen komen de (hopelijk) goede binnen. De armsteun is inmiddels al wel binnen en gemonteerd! Nu ben ik nog op zoek naar een lederen pookhoes, ipv dat rare rubberen ding.
 5. Tja het is inderdaad een verslaving. Aan mijn panda was ik ook vaak bezig. Alleen was dat vaak nodig om m rijdend te houden De seicento heb ik vrij weinig aan gedaan, omdat ik niet van plan was daar lang in te rijden. Uiteindelijk toch 2,5 jaar. De Fiësta wil ik langer in rijden en mag wel wat gepersonaliseerd en comfortabeler worden.
 6. Sinds vrijdag rijd ik in een Suzuki Swift uit 2016, met alle denkbare opties, als vervangend vervoer. Fijne auto, toch hoop ik dat mijn Fiësta snel klaar is! Niet in de laatste plaats omdat ik dan de zijknipperlichten kan monteren. Ik ben erg benieuwd hoe ze staan. Ongeduldig als ik ben heb ik ook de armsteun al besteld. Die zal eind van de week binnen zijn verwacht ik. Dan heb ik de Fiësta ook weer terug, ga ik vanuit.
 7. Zijn er kapjes te koop zonder logo?
 8. Op mn mobiel lukte het niet, dus hier een nieuwe poging.
 9. Het stuur zit er in! Bedankt voor de tips heren. Inmiddels heb ik ook zijknipperlichten besteld. Deze zullen morgen of overmorgen binnenkomen. Omdat de auto morgenvroeg naar het schadebedrijf gaat, kan ik ze pas na pasen monteren. Zodra mijn vakantiegeld binnen is ga ik ook een armsteun bestellen.
 10. Bedankt heren. Morgen ga ik de tips toepassen. Hopelijk heb ik dan meer succes.
 11. ik heb een 1.25 16v blok in de auto. En inderdaad geen torx schroefjes op het stuur zelf. Is BartM misscien in de war met een mk7 stuur? Ik ga morgen nog een poging wagen met het stuur.
 12. Accu was los. Ik ga het morgen opnieuw proberen. Torxschroefjes achter op het stuur? Had ik nog niet gezien
 13. Het stuur is binnen, alleen nog niet gelukt om te monteren. Ik wil mijn huidige stuur demonteren, alleen krijg ik de airbag echt niet los. Ik heb het geprobeerd op de manier die in de guide op de website staat, alleen lukt het echt niet. Heb inmiddels al een schroevendraaier en een imbussleutel er op kromgebogen. Heeft iemand tips?
 14. Ah, dan ga ik daar in ieder geval niet zelf (alleen) aan beginnen. Deze klus schuif ik ook maar even vooruit. Eerst maar het ST-stuur monteren als ik die binnen heb. zijknipperlichten, sleepoogkapje en armsteun zijn de volgende dingen die aan de beurt zijn. Hopelijk is het stuur deze week binnen. A.S. Vrijdag gaat mijn auto naar het schadeherstelbedrijf en dan heb ik m pas na het paasweekend terug. Bedankt voor de info mannen
 15. oke, hoeveel verlaagd is een st ten opzichte van een standaard fiesta? en zijn die veren makkelijk te monteren door iemand met weinig ervaring?
×
×
 • Create New...