Jump to content
Fiestaclub.nl

illuvattarr

Active users
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About illuvattarr

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  illuvattarr
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Zwart
 1. illuvattarr

  Past bandenhoogte van 45 naar 55?

  Okee, bedankt voor jullie antwoorden. In de 45 maat is de keuze echter redelijk beperkt, jammergenoeg. Zou 195/50 wel lukken of moet ik het echt bij 45 houden?
 2. Ik heb een Fiesta uit 2014 waar nu licht metalen velgen op zitten met banden die bijna versleten zijn. De huidige bandenmaat is 195/45 R16. Nu wil ik er graag allseasons opleggen (Continental Allseasoncontact), maar deze zijn alleen beschikbaar vanaf bandenhoogte 55 (dus 195/55 R16). Past dit en is dit aan te raden?
 3. illuvattarr

  Korte armsteun Fiesta 2014 mk7.5 (middenconsole omwisselen?)

  Het lijkt er dus niet op dat dit makkelijk aan te passen is. Nu heb ik een vervolgvraag; ik heb nog mijn 'oude' Fiesta 2013 Mk7 met goede middenconsole + armsteun. Is het makkelijk om de middenconsoles zo om te wisselen? Ook qua aux/usb/12v aansluitingen?
 4. Ik heb sinds kort mijn oudere Fiesta ingewisseld voor een model uit 2014. Het enige wat me erg irriteert is de armsteun. Deze is erg kort en niet naar voren te schuiven. Het ziet er zo uit: Ik vond hierover al 2 topics uit 2013 en 2014, maar de links naar andere armsteunen passen mijns inziens niet omdat de huidige armsteun compleet deel uitmaakt van de middenconsole. Het lijkt mij dat je alleen het klepje zou kunnen verwijderen om daar een andere armsteun op te monteren, maar dan zit die denk ik wel redelijk hoog. Heeft iemand ook problemen met deze armsteun en welke oplossing heb je ervoor gevonden? Of weet iemand een armsteun die hierop past en naar voren uitsteekt?
 5. illuvattarr

  Fiesta 1.0T 100pk veilig chiptunen

  Okee, bedankt voor jullie antwoorden!
 6. Ik heb een Fiesta MK7 1.0T met 100pk en zit erover te denken om deze te laten chiptunen. Ik heb hier redelijk wat over gelezen en verschillende chiptuners in de buurt bekeken, maar ik lees verschillende verhalen hierover. De ene tuner zegt dat 140pk de standaard is en dat de 'mindere' modellen electronisch begrensd worden. De andere tuner zegt dat 125pk de standaard is en dat ik de 100pk dus kan laten chiptunen naar 125pk. En bij sommige tuners kun je kiezen om te laten tunen naar 125 of naar 140pk. 100pk naar 145pk laten chiptunen lijkt mij als leek misschien iets te veel van het goede (hoger risico?). Ook heb ik wat topics gelezen op dit forum, maar ik kom er niet echt wijs uit. Wat ligt er nu standaard in deze Fiesta's? Een 140 of 125pk? Kan ik het veiligst laten chiptunen naar 125pk? En heeft iemand goede ervaringen met een chiptuner in de regio zuid-Nederland? Alvast bedankt voor het antwoord!
 7. Thanks voor je antwoord. Ik heb het even getest en m'n radio speelt wel gewoon prima MP3 bestanden af die op een USB stick staan. Het probleem lijkt zich echt puur voor te doen bij andere apps dan de standaard muziek app op de iPhone. Zowel Spotify als ook andere apps zoals radio apps ondervinden problemen waarbij constant na 1 of 2 seconden door wordt geskipt naar het volgende nummer. De enige manier waarop je muziek via andere apps kunt afspelen is door de muziek eerst af te spelen, dan pas de kabel in je iphone, dan pas selecteren in de auto dat je via USB wilt afspelen. Op deze manier speelt hij dat nummer af, maar aan het eind skipt 'ie door naar het volgende nummer en doet het probleem zich weer voor.
 8. Ik heb het even getest in een Renault en daar werkt alles perfect. Spotify afspelen skipt niet door en je kunt gewoon met de stuurbedieninf skippen naar een volgend nummer. Waar kan ik zien welke firmware versie ik heb en hoe kan ik deze updaten? Heb er niet zo'n zin om voor zo'n redelijk simpele handeling veel te veel te gaan betalen bij een dealer.
 9. Ik heb geen Bluetooth in het systeem. Alleen een USB en AUX aansluiting. Waar kan ik zien welke Sync versie ik heb?
 10. Ik krijg de problemen zowel online als met offline gedownloade muziek.
 11. Ik gebruik al een tijd mijn iPhone 6 via een USB kabel om muziek af te spelen op mijn Fiesta uit 2013. Dit werkt tot nog toe perfect (ook bediening via het stuur). Maar ik heb sinds kort Spotify en wil dit ook gebruiken. Ik begin eerst normaal met muziek af te spelen, dan open ik de Spotify app op mijn telefoon. Vervolgens zie ik ook netjes in het scherm in de auto welk nummer wordt afgespeeld, maar deze blijft na ongeveer 1-2seconden constant doorskippen naar het volgende nummer. Dit is echt enorm irritant want het lukt me op geen enkele manier om muziek via Spotify af te spelen. Als ik naar dit probleem zoek op internet kom ik allerlei oude onopgeloste forumthreads tegen. Heeft iemand hier misschien een oplossing of workaround voor zodat ik gewoon met de stuurbediening kan skippen naar volgende nummers? Alvast bedankt!
 12. illuvattarr

  Voorstellen - Fiesta 2013

  Hi iedereen, Ik heb al een tijdje een Fiesta uit 2013 en deze bevalt erg goed! Alleen loop ik opeens tegen een probleem in het entertainment systeem, waar jullie hopelijk een antwoord op hebben. Groeten!
×