Jump to content

Nielzemans

Active users
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Niels
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nielzemans's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Velgen zonder banden. €300,- Ophalen Regio oss
 2. Auto rond de 240k km weer op de brug gehad. Het slangetje wat op de sensor gestoken zat leek er een stukje af geschoven. Deze er weer op gedrukt en de storing was weer een tijdje weg. Misschien is het slangetje wel gewoon uitgelubbert en komt die er iedere keer af? Ik hou het even in de gaten en anders bij de volgende beurt een tiewrap dr omheen.
 3. Dat lijkt me wel vele van het goeie? hoelang geleden is dat? Na vervanging sensor kreeg ik iedere keer nog een week af en toe de storing daarna was het over. Zelfde deze keer, na vervanging nog paar keer storing en dan rust. Nu bij 236.500km is de storing al weer terug! kak! Storingen P0299 en P2599. Binnenkort de kabels en stekkers van de sensor doormeten, mogelijk is het signaal niet 100%
 4. Berg afwaarts, wind mee, verkeerde banden maat? 190 km/h op GPS is echt de max bij mij, zelfs na chippen.
 5. 202.500 Storing terug. Uit laten lezen bij de ford dealer. 3 storingen op de turbo. Advies: Solonoid vervangen. Type nr: 1930383 Iemand advies welk merk ik hier het beste voor kan gebruiken? Iedere 30k vervangen is rap. 203.700 Solonoid vervangen
 6. Dat kun je van alle diesels zeggen...😁
 7. Ik hou alle kosten ook bij in excel haha. Ja EGR uitschakeling was het me eigenlijk om te doen. Tuning was bijkomstigheid. Zuinigheid kan er ook mee te maken hebben dat het nu leuk is om stoplichtsprintjes te doen of even door trekken boven de 2500rpm. Voorheen was dat niet de moeite, dat trage ecodieseltje kwam toch niet vooruit.
 8. Waalwijk. https://directlease.nl/tankservice Via deze app kijk ik waar de diesel het goedkoopst is op mijn route. nou vind ik €1,319 ook niet meer laag tegenwoordig maar goed.
 9. Hier kun je mijn verbruiksmonitor volgen: Verbruiksmonitor Fiesta MK7,5 TDCI Zomer en winterbanden kun je veel verschil in zien. (17"en 14") Verbruik is volgens mij exact het zelfde als voor chippen. Vmax is op GPS 180kmh
 10. Mooi resultaat ! Wat een verschil he, blijft mooi iedere dag.
 11. Dat heb je juist. Hij is zuiniger geworden. Veel is het niet, het koppel is te verslavend. Bij 1600rpm sleurt hij er vandoor. Ik ben niet bekend met een CAI. Theoretisch zou het moeten schelen maar of je het praktisch ook merkt weet ik niet.
 12. Verbruik lijkt zo'n 0,5-1km per l meer geworden te zijn. Rijstijl nog niet helemaal vergelijkbaar natuurlijk 😇
 13. Geen dyno laten doen, vond het wel prima zo. Het extra koppel is echt verslavend. zeker met inhalen is het lekker om in iedere versnelling te hebben. KM stand heb ik besproken met Unlimited, zij gaven aan dat dit geen probleem is. Onderhoud is veel belangrijker. Ik heb ook niet het idee dat ik slijtage aan het een of ander begin te merken. Van de zomer gaat hij over de 2 ton maar de Fiesta mag nog wel even mee, op naar de 3 ton.
×
×
 • Create New...