Jump to content
Fiestaclub.nl

Rooverz

Active users
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Rooverz

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rooverz

  Mistlampen voor activeren

  Hey, via de dealer gaat het niet, deze kunnen niet in dat gedeelte komen. Wellicht kan Niels je van het forum hier helpen?
 2. Rooverz

  Mistlampen voor activeren

  Wat ik me kan herinneren is dat niet alleen via de laptop de mistlampen moeten worden geactiveerd in de BCM, maar ook in het back-up systeem van de BCM.
 3. Rooverz

  Fiesta mk7 metal software

  Hoi, ook enig idee wie dit in het midden van het land kan doen?
 4. Rooverz

  Fiesta mk7 metal software

  Ik lees dit draadje even mee, maar dan 65pk naar 80pk ergens in het midden van het land. Gr Peter
 5. Hallo, Wie heeft er in het midden van het land een polijstmachine en wilt mij helpen met het wegwerken van twee steenslag putjes in de lak? Het gaat om een panther black ford fiesta.
 6. Hey, nee nog niet laten tunen. We hebben nog tot mei Bovag garantie en om elk risico mbt garantie uit te sluiten willen we pas Tunen na verstrijken bovag garantie.
 7. Ik ben, ondanks alle goed bedoelde adviezen, ook erg benieuwd naar de praktijk mening van mede forum gebruikers die hun 65pk hebben laten chippen/software hebben aangepast. Helaas is er tot nu toe nog weinig reactie, alleen FocusRacer heeft de 65pk laten aanpassen.
 8. Hoi, en wat heeft het verbruik voor je gedaan nadat je de 80pk software er op hebt gezet?
 9. Hoi Niels, heeft de 80pk software ook de 105nm koppel net als de 65pk versie? Of is dit ook nog aan te passen? Want als ik laat Tunen ga ik van 65 naar 86pk en van van 105 naar 116 koppel.
 10. Hallo, wij hebben reeds al de 65pk versie en denken er over om het te Tunen. We hebben dus geen keuze meer! We zijn benieuwd of het de investering waard gaat zijn. Er is namelijk niet echt veel te vinden over de rijprestaties van de 65vs80pk versie.
 11. Beste forumleden. Ik ben al geruime tijd aan het rondkijken op internet en dit forum op zoek naar ervaringen met het chiptunen van een ford fiesta 1.0 65pk en 80pk uitvoering. Wij hebben zelf een 65pk en denken er over om deze te laten chiptunen. Het schijnt dat de 65pk de geknepen versie is van de 80pk, dus na tuning zouden beide auto 's op gelijke waarden moeten komen. Waar ik nu benieuwd naar ben (uit praktijkervaring) door leden die hun auto hebben laten tunen: - Ga ik het extra pk/koppel in de praktijk merken? Nu komen we niet echt vaak boven de 4500 toeren met rijden/optrekken. - Is het extra koppel/vermogen ook in het lage toerental merkbaar? Op vermogenskromme zie ik wel enkele pk's en zo'n 10nm koppel meer, maar merk je dit ook in de lage toerentallen of is dit alleen iets op papier? -Gaat de auto meer of minder verbruiken? -Ik ben benieuwd naar leden die hun auto hebben laten tunen, vonden jullie het waard en echt merkbaar, of zit de tuning vooral tussen de oren? -Wellicht woont er iemand in het midden van het land met een getunde auto om eens het verschil te proberen?
 12. Rooverz

  .

  Ik heb een set besteld bij voskuilen (kappen/lampen /schakelaar) en deze achteraf ingebouwd en heb exact dezelfde kieren er tussen zitten.
 13. Rooverz

  Hoog verbruik fiesta 2014

  Waar kan ik controleren welke software versie ik heb en wat de meeste recente versie is voor mijn auto (los van uiteraard de dealer)?
 14. Rooverz

  Hoog verbruik fiesta 2014

  Ik ben benieuwd naar mensen die hun auto (1.0 65pk) hebben laten tunen en hun ervaringen mbt gebruik. Ik zal de dealer navragen of er een software update is. Daarnaast heb ik alle zaken zoals bandenspanning en zuinige rijstijl in acht genomen, maar rij dus nog steeds niet zuinig.
×