Jump to content

Dannytje555

Active users
 • Posts

  242
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dannytje555

 1. Dannytje555

  European Ford Event

  last minute aangemeld, geld is overgemaakt, als niet lukt dan sla ik een jaartje over. 1 persoon, 1 auto. 80-RPP-*
 2. na een lange tijd even gekeken.. dat is idd de stekker waar de OEM ambilight op word aangesloten, (heb zelf een setje van autobeam/ceuk gehaald) die gewoon via de zekering kast aangesloten.
 3. Dannytje555

  Wok meeting 2018

  kom maar door, 1persoon Compleet!
 4. Dannytje555

  European Ford Event

  Aangemeld en zojuist overgemaakt, 1 auto, 1 pers.
 5. als ik me niet vergis had de mk7 de stoelverwarmingsknoppen aan de zijkant in de kap zitten van de stoel, heb zelf stoelen van de ST180 in mijn mk7 gezet, je hebt alleen de airbag connector nodig, aangezien deze niet het zelfde is. stoelen even naast elkaar leggen en dan weet je het normaal wel, als ik me niet vergis moest oranje bovenin?
 6. wat niet past word gelast (: denk dat ze wel overgezet kunnen worden, iemand uit de club die heeft in zijn mk7 het middenconsole van de 7.5 gezet, dus andersom moet ook kunnen?
 7. Dannytje555

  BOTS 11

  ben er bij, vertrek vanuit Almelo (Twente)
 8. ik zou ook ;(eventueel samen met de ford garage) een mail sturen naar ford nl en kijken dat je misschien coulance kan krijgen op reparatie?
 9. volgens mij zijn er ook standaard zulke afgeleverd toch? je ziet ze wel vaker..
 10. Dannytje555

  Ford Family Day

  ben er waarschijnlijk weer bij!
 11. leuke Ferrari! lang over je keuze nagedacht? welkom in ieder geval!
 12. heb je momenteel al een asian gril? die kapjes zijn volgens mij voor de asian grill, en weet niet als deze 1 op 1 passen op de standaard of sportgrill, weet niet wat je hebt? (correct me if i'm wrong). vervolgens zou ik zo doen, zodra je stadslichten stroom krijgen, dat die ook stroom krijgt, en dan eventueel zelf een binnen schakelaar hebt voor het aan en uit zetten, mocht je eens problemen krijgen met de politie? lijkt mij ook makkelijkst, je kunt ze ook direct op je stadslichten zetten, maar mocht je eens gezeik krijgen moet alles demonteren. het is en blijft natuurlijk jou auto!
 13. ik heb ze zelf van Ceuk, ben er wel tevreden mee. je moet ze wel goed intapen! anders krijg je waterschade net als wat ik nu heb. als ze het zelfde werken weet ik niet.
 14. ik ken ook nog wel iemand die mooie plaatjes kan schieten!
 15. ik ben nog steeds present mocht er niks tussen komen,
 16. volgende keer dan maar zuiden?
 17. precent (:
 18. @Wesley867 weet zo niet of ford hier bij kan, (omdat ze cruise control ook niet konden activeren) en anders zijn er vast wel mensen met forscan die het voor jou willen doen
 19. ja dat kan, bij mij ook gelukt. en als je bekabeling hebt liggen kun je ook een temp. meter aanschaffen en erin pluggen dan doet die het ook gewoon.
 20. Dannytje555

  Nieuwjaarsmeeting

  nog mensen vanaf het oosten die er heen gaan? (omgeving twente, deventer?)
 21. thxx komt vast goed (: je moet je toch ergens mee bezig houden (:
×
×
 • Create New...