Jump to content
Fiestaclub.nl

MRO

Active users
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About MRO

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Michel
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien een beetje late reactie. Maar bij mij zijn twee weken geleden rubbers vervangen. Ik dacht van de stabilisatiestangen. Mijn Fiesta begon ook steeds harder te kraken. hadden eerst ingevet maar dat hielp maar een dag. Gewoon garantie. Michel.
 2. MRO

  Chromen raamlijsten

  Hoi, Kijk eens op Aliexpress, daar staan complete sets, in ieder geval voor de MK7. Weet niet of dat 1 op 1 past op de 7.5 maar denk het haast wel.
 3. MRO

  Velgen Fiesta MK7 / 7.5

  Inmiddels verkocht en bij een nieuwe eigenaar. Dank je wel Hans.
 4. MRO

  Velgen Fiesta MK7 / 7.5

  Hoi, ik heb een paar originele 15 inch Fiesta velgen te koop. Velgen zijn nog geen twee jaar oud en zien er als nieuw uit, GEEN beschadigingen. Er zitten Conti banden op 195-55 sr15. Twee banden met 5mm en 2 met 3mm. Vraagprijs 350 euro, af te halen in Zoetermeer. https://www.dropbox.com/sc/a7yhy66ydsy2pd2/AABUxS89Hk_BUG3uNv2F0FVVa https://www.dropbox.com/sc/tb0kuheg9d8hrqd/AACF4kiBQcJ9W1SGWl1_CSzWa Michel
 5. MRO

  Nieuw lid, Ford Fan

  Hoi, Mijn naam is Michel en sinds net lid van dit forum. Ik rijd al jaren Ford, van Escort via drie keer Focus en een Mondeo naar mijn huidige 2015 125PK Fiesta. Ik rijd al zo lang Ford omdat ik vind dat je bij Ford in verhouding veel waar voor je geld krijgt en tot nu toe zijn ze ook nog heel betrouwbaar. Ik ben pas overgestapt van een Mondeo naar de Fiesta, en dat valt zeker niet tegen. Wat me nog het meest opvalt is dat ik niet eens heb ingeleverd op comfort. Hij is stil en rijd als een grotere auto. En met 1000cc 125PK heb ik niets te klagen over de motor. Wat ik op het forum hoop te halen is een hoop info. B.V over chiptuning die nog op mijn verlanglijstje staat om naar 140PK te gaan Michel.
×