Jump to content

drapeau

Active users
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

About drapeau

 • Birthday 20-12-1954

Profile Information

 • Location
  Randstad

Previous Fields

 • Voornaam
  Dick
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

drapeau's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Hallo Pieterke, Ik heb wel interesse in 2 van die blauwe dopjes.
 2. Hallo mede forumleden, Voor mijn Fiesta mk8 zoek ik een oplossing om de USB ingang in de middenconsole af te dekken middels een dopje of iets dergelijks. Wie weet of en waar zo'n dopje te koop is of heeft een andere oplossing. Het USB-gat is nu nogal een vuil-, stof-, water vanger. Alvast bedankt voor het meedenken. Dick
 3. Ik zou het ook graag willen weten. Die van mij sproeit ook niet naar mijn zin
 4. https://www.ad.nl/auto/ford-misleidde-consumenten-over-navigatie~a289f277/
 5. Ik heb de F6.1 kaart hoe kan ik aan de F7 kaart komen? Mijn sync trouwens zegt weer wel "let op" bij flitspalen, ik had het geluid uitgezet
 6. Ja dat heeft ie bij mij ook gedaan, wist niet dat het voor flitspalen was. Nu het hier genoemd wordt kom ik er pas achter dat ie mij niet meer laat opletten! K moet t weer aanzetten geloof ik bij instellingen denk ik. Als iemand een hint heeft waar, altijd welkom. ?‍♂️
 7. Mijn systeem zei ook regelmatig "let op" wanneer ik geen navigatie gebruikte en ik kwam er maar niet achter waar ik op moest letten. Nadat ik mijn sync3 versie 2.3 opgewaardeerd had naar versie 3.0 heb ik die "let op" waarschuwing niet meer gehoord! Dus ik moet waarschijnlijk "meldingen" opnieuw aanzetten? en waar kan ik dan die aanzetknop vinden?
 8. Ja dit denk ik nu ook, er werd mij gezegd dat het niets bijzonders was en dat ik wel ermee kon wachten tot de servicebeurt. Ik ga nu wetend wat er in die brief staat er dus een spoedje van maken
 9. Bij etis-Ford staat die terugroepactie van mijn Mk8 Titanium trouwens ook vermeld.
 10. Ik heb deze melding gekregen op de app "Ford Pass" ,ik heb in een ander topic gevraagd of er meer mensen zijn die dit bericht hebben gekregen maar kreeg geen berichtjes dat er meer mensen zijn die dit bericht hebben ontvangen van Ford. Zodra je die "Ford Pass" app geinstaleerd hebt en de gegevens van van de auto ingevuld hebt krijg je gelijk in die app een Servicemelding over die stoel (mijn Fiesta is van juni 2017) Ik ben wel langs mijn dealer geweest met de vraag wat dit was en daar werd wat luchtigjes over gedaan en ik kreeg als antwoord dat dit een soort serviceactie was maar dat dit ook verholpen kon worden bij de volgende servicebeurt en dat is volgend jaar juni !!???
 11. Krijg het volgende te zien; "Nog uit te voeren service-acties (FSA's) 18B09 - FIESTA - FRONT SEAT CUSHION FOUR WAY ADJUSTMENT Wij controleren op uitstaande service-acties voor het door u geselecteerde voertuig, met het voor u gedetecteerde land; als dit niet correct is, krijgt u wellicht niet de juiste informatie te zien.Wij hebben gedetecteerd dat u zich bevindt in: NetherlandsAls deze informatie niet klopt, klik dan hier om uw land te wijzigen." Dit zegt mij iig niets, ga morgen de td van mijn dealer wel bellen. bedankt iig voor jouw reactie ?
 12. Hallo medeforumleden, Vanmorgen mij aangemeld bij de app van "Fordpass". Hier kreeg ik gelijk de melding "er is een servicemelding verzonden" en de titel van deze serviceactie is "Fiesta- Zitkussen voorstoel in vier richtingen verstellen" met een serviceactie nummer. Zijn er meer mensen die deze melding gehad hebben? en zo ja wat houdt het precies in?
 13. Dat lichtje van de op slot deurschakelaar gaat bij mij pas branden als je bij de 6-10 km/uur rijdt en dan hoor je iid rondom geklik van de deursloten. Bij mij geen geklik als ik nog stil sta en de motor start.
 14. bij mij is de autolock geactiveerd. Als ik instap en de motor start blijft(ven) de deuren gewoon ontgrendeld, als ik ga rijden dan vergrendelen alle deuren en achterklep als ik ongeveer zo'n 6 a 10 km/u rij.
×
×
 • Create New...