Jump to content

BartM

Active users
 • Posts

  1254
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BartM

 1. Is best te doen met een Klein beetje technisch kennis
 2. Het is idd een sticker over het blauwe gedeelte. En helaas ook niet legaal. De boete bedraagt โ‚ฌ59 euro.
 3. Succes ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ
 4. Vanaf 2010 ligt de kabel er compleet in. Daarvoor moet je net geluk hebben. kijk even naar de stekker van de spiegel of daar 8 draden naar toe gaan. Als dat zo is kun je makkelijk de spiegels monteren.
 5. @Evil Bert - MK7 dank je. idd niet te vergelijken al mis ik mijn Fiesta wel eens. Gelukkig hebben wij nog een MK7 Metal staan die ik af en toe door de bochten kan gooien. De TT is eigenlijk zo goed als klaar.
 6. Ik heb uiteindelijk 1,6cm voor en 1,8cm achter. Dan staan de originele velgen het mooist (mijn smaak) onder de auto en het belangrijkste is dat ze nergens tegen aan lopen/schaven). En dan de auto verlaagt met een Einbach pro setje.
 7. Neeeeeeee. Ik heb 2 Pumaโ€™s gereden, heerlijke 1.7 motor met 125pk. Dat waren leuke sport coupeโ€™s. En dan maken ze nu dit?! ๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ
 8. Dank je ๐Ÿ‘๐Ÿผ
 9. Dat zeker niet ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
 10. Ik heb het nu 2x gedaan. 1x in een mk7,5 waar alles voorbereid is. Daar is het bijna plug and play. in de mk7 is het een ander verhaal. Daar zijn wel wat dingen voor nodig en enige kennis.
 11. Idd met enige kracht, maar het kan los ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
 12. Ik ben nog aan het zoeken naar een mooie ST. Maar in de tussentijd ben ik lekker aan het hobbyen aan mijn nieuwe project, Audi TT V6 De TT is van buiten en binnen als nieuw en heeft pas net een ton gereden. Maar hij heeft in Duitsland toch pekel gezien en daardoor was de onderkant wel wat roestig. Dus heb ik het complete onderstel eronder uit gehaald en gestraald/vervangen/gereviseerd/geรผpgrade.
 13. Bluetooth op telefoon afspelen? Bedoel je via Bluetooth muziek afspelen via de radio? Ik heb een iPhone en kon makkelijk Spotify afspelen via de radio. Mijn vrouw heeft een Samsung en daar kon het ook mee!
 14. Dank je! bedoel je het spuiten? De spiegelkappen heb ik samen met wat andere items zwart laten spuiten.
 15. Hoi Jan, Je stelt je vraag in het verkeerde rubriek. Dit is het voorsteltopic. Maar ik zou gezien de distributieriem niet goed op tijd stond het tivct systeem (kleppen, instelbare nokkenas poelies) goed na(laten)kijken. En zoiezo de schuld (schade verhaal) bij diegene die de riem niet goed erop heeft gemonteerd leggen.
 16. Idd. Die stok is weg. Nietmeernodig.nl
 17. Olie is olie zeggen ze wel eens. ๐Ÿ˜… lekker goedkoop bij de beunhaas.. liever naar een specialist of alles zelf ( mits je dat kan)
 18. Ja hoor, dat is mogelijk. Maar wel wat werk.
 19. Vandaag weer even een klein updatetje gemaakt van Darkicedesigns. De gekke stok is is eruit.
ร—
ร—
 • Create New...