Jump to content

BartM

Active users
 • Posts

  1266
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BartM

 1. Dankjewel 💪🏼 Komt helemaal goed.
 2. Dankjewel Thx 👍🏼
 3. En al een proefrit gemaakt! Echt geweldig die motoren die hier in liggen. Heb nu een ST-3 gekocht. Echt een genot om mee te rijden.
 4. Hij had er 2 staan. 1 vond ik de kmstand te hoog. De andere had een plekje op de deur waar ik mezelf aan zou gaan storen. Dus dan zou ik dat moeten laten spuiten. Hier en daar wat steenslag en een velg beschadigd. maar verder een hele nette ST200. En waarschijnlijk had ik die gekocht als deze ST3 er niet had gestaan.
 5. Ja het is een goeie verkoper! Vorig jaar had hij 500 auto’s verkocht. En bijna alleen maar Ford. de kleur deed het hem en de rit… tja. Briljant.
 6. Dankjewel! Zag jou project pagina. En die Puma is ook heerlijk.
 7. De TT is eruit dus het is weer tijd voor een nieuw feestje. Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een Fiesta ST200. En dacht er 1 gevonden te hebben. Toen ik ging kijken viel hij op een paar punten tegen maar ook die waren te maken of op te lossen. Een weekend over na gedacht en op maandag weer gaan kijken. En toen stond er ineens iets anders binnen waar mijn oog op viel. Dezelfde kleur maar een nieuwer jasje. Ik heb veel gezien en gelezen of de MK8 en met namen de 1.5 3 cilinder motor van de ST. En was altijd wat sceptisch hierover. Maar ik kon niet stoppen met kijken naar deze prachtige wagen. Een zilverfox met alle opties en de gewilde performance pack. Ze boden mij aan om er een uurtje mee te gaan rijden………. En toen was ik verkocht. volgende week mag ik mijn ST op gaan halen en kan er een nieuwe project pagina gestart worden 😂
 8. https://link.marktplaats.nl/m1830192895?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios
 9. Het is zeker een parel. Maar vindt het altijd jammer om te zien dat het dan zo verkocht moet worden.
 10. Tijdje geleden weer dat ik iets heb geplaatst. kwam mijn oude fiesta te koop tegen op autotrack. De verkoper gebruikt de foto’s die ik op deze site heb gebruikt en verkoopt hem met minder kilometers dan dat ik hem heb verkocht 😅. Maar het blijft een plaatje. de laatste tijd bezig geweest met de Fiesta Metal. Hij is 10 jaar oud dus heb ik hem voorzien van een nieuwe distributieriem en waterpomp. Meteen een grote beurt en de remmen vervangen. En toen ik toch bezig was de auto weer in de poets gezet. oude riem nieuwe riem en pomp nieuwe remmen na het poetsen
 11. Is best te doen met een Klein beetje technisch kennis
 12. Het is idd een sticker over het blauwe gedeelte. En helaas ook niet legaal. De boete bedraagt €59 euro.
 13. Succes 👍🏼💪🏼👊🏼
 14. Vanaf 2010 ligt de kabel er compleet in. Daarvoor moet je net geluk hebben. kijk even naar de stekker van de spiegel of daar 8 draden naar toe gaan. Als dat zo is kun je makkelijk de spiegels monteren.
 15. @Evil Bert - MK7 dank je. idd niet te vergelijken al mis ik mijn Fiesta wel eens. Gelukkig hebben wij nog een MK7 Metal staan die ik af en toe door de bochten kan gooien. De TT is eigenlijk zo goed als klaar.
 16. Ik heb uiteindelijk 1,6cm voor en 1,8cm achter. Dan staan de originele velgen het mooist (mijn smaak) onder de auto en het belangrijkste is dat ze nergens tegen aan lopen/schaven). En dan de auto verlaagt met een Einbach pro setje.
 17. Neeeeeeee. Ik heb 2 Puma’s gereden, heerlijke 1.7 motor met 125pk. Dat waren leuke sport coupe’s. En dan maken ze nu dit?! 🤦🏼‍♂️
 18. Dank je 👍🏼
 19. Dat zeker niet 💪🏼
 20. Ik heb het nu 2x gedaan. 1x in een mk7,5 waar alles voorbereid is. Daar is het bijna plug and play. in de mk7 is het een ander verhaal. Daar zijn wel wat dingen voor nodig en enige kennis.
 21. Idd met enige kracht, maar het kan los 💪🏼
×
×
 • Create New...