Jump to content
Fiestaclub.nl

KiC

Fiestaclub +
 • Content Count

  640
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KiC

 1. KiC

  F8 Kaarten

  Vermoed dat de servers overbelast zijn .... afgelopen donderdag de 24GB van F8 geïnstalleerd en het werkt naar behoren ... ik heb een externe harddisk gepakt en deze geformatteerd op NTFS. Maar ook hier geen file welke ik zou kunnen terug sturen als het goed gegaan is...... maar we wachten wel af, mogelijk dat de navigatie via mijn thuis netwerk wel een maal checkt met de FORD servers en dat dan het aanbod van F8 vanzelf verdwijnt.
 2. KiC

  F8 Kaarten

  Mogelijk dat er voor de FIESTA nu ook via Ford Update, de files worden aangeboden .... ik heb dan wel geen Fiesta meer maar wel de ECOSPORT ook met SYNC 3 en kreeg net de melding dat er 25GB aan navigatie software klaar stond .... deze heb ik net binnen gehaald via mijn VIN nummer. Er zitten 5 files in de SYNC MY RIDE map dus 1 meer dan de update die ik ook reeds had gedownload. (via Duitse forums) Voor de ECOSPORT ziet de autoinstall er als volgt uit. ; SYNC3 Consumer Appplication Upgrade - Release 3.0.13 - Only for Nav/EU assemblies. [SYNCGen3.0_3.0.18025_PRODUCT] Item1 = HB5T-14G386-TJB Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-TJB.tar.gz Item2 = JR3T-14G424-BD Open2 = SyncMyRide\JR3T-14G424-BD.tar.gz Item3 = JR3T-14G421-BD Open3 = SyncMyRide\JR3T-14G421-BD.tar.gz Options = Delay [SYNCGen3.0_3.0.18093] Item1 = JR3T-14G421-BD Open1 = SyncMyRide\JR3T-14G421-BD.tar.gz Item2 = JR3T-14G423-AA Open2 = SyncMyRide\JR3T-14G423-AA.tar.gz Item3 = JR3T-14G422-BD Open3 = SyncMyRide\JR3T-14G422-BD.tar.gz Options = Delay,Include,Transaction Mogelijk dat dit dus niet geschikt is voor de fiesta maar het is wel SYNC 3 en officieel van Ford uitgegeven dus vermoed dat er voor de MK8 ook wel wat staat !
 3. Martijn, ik heb geen Iphone maar Android en wat ik zie is, Brandstofniveau, Huidige KM stand, Oliekwaliteit, Live Traffic ingeschakeld .... maar heb mijn twijfels of dat werkt want dan zou je op het display in de auto daar een frutseltje rechts boven in het scherm moeten kunnen zien volgens FORD.(en die zie ik niet ) En verder via Berichten wat waarschuwingen die ik heb gehad o.a. controle bandenspanning systeem wat de oorzaak was van het wisselen van de banden (winter) Wel vreemd dat Ford zelf zegt dat hun APP niet geweldig werkt terwijl ik een mail kreeg om deze te gaan gebruiken omdat de FORD SERVICE APP niet meer ondersteund zou worden. Ron
 4. Heb wel het icoontje erbij staan en hij houd ook de olie kwaliteit, verbruik, km stand en storingen bij op de telefoon. Maar het connect teken in de rechter hoek van de navigatie krijg ik niet, mogelijk heeft dat te maken dat ik geen modem in de auto heb zitten ... althans dat was mijn gedachte tenzij men de WIFI het modem noemt .... bij FORD ....... afijn lees met je mee voor de full opties Ron.
 5. Ben nu tijdens mijn vakantie met vers.7 navigatie systeem aan het rondrijden geweest en heb een paar bevindingen gedaan. Van Almelo naar Luxemburg ging prima tot ik in Luxemburg kwam in het gedeelte van de ardennen (dus bovenin) daar ging het een paar keer mis maar vermoed dat dit aan de kaarten lag. Afslagen waren n.a. waar de navigatie mij heen verwees. Vanaf daar ECO Route genomen naar Heidelberg en dan naar Rhotenburg ob der Tauber werkte ook perfect. daarna door richting Oostenrijk ECO route weer ingesteld ik kreeg op de B25 (in Duitsland) te maken met een omleiding maar omdat een paar plaatsen wel beschikbaar waren ben ik toch die weg ingereden. Nu blijkt dat de navigatie toch ergens door kreeg dat dit niet kon want deze gaf aan dat ik wegens wegonderbrekingen moest omdraaien en de voor gestelde route moest gaan rijden. Dit zelfde gebeurde op de terugweg van Oostenrijk naar Trier dat er files, wegonderbrekingen waren en ik werd er keurig langs de files heen geleid ...... ik had TA verkeers meldingen aanstaan ..... in Duitsland werkt de navigatie dus perfect in Nederland heb ik dit nog niet meegemaakt. Ben benieuwd naar bevindigen van anderen.
 6. KiC

  nieuwe update sync 3

  Nee geen last van, mogelijk is dat gegenereerde bestand niet goed door gekomen en misschien nogmaals proberen ? Heb 18025 erop staan en heb dit voor 2 auto's gedaan en beide VIN nummers geven aan dat er geen nieuwe updates meer zijn en dat de software actueel is.
 7. De 2.5 uur is best wel lang als ik het zelf deed was ik binnen 1.5 uur klaar ?
 8. Denk dat je even een afspraak moet maken las op een andere side dat het een uur duurde .... en ja .. ieder zijn voorkeur ... ik sluit me bij Richard aan, als ik ingebouwde navigatie heb vind ik het enorm handig dat deze goed werkt .... en dat doet die ook zelfs met verouderde kaarten maar daar komt nu blijkbaar verandering in. Ik ga er vanuit dat het gratis is of men doet het misschien bij een onderhoudsbeurt ..... zou het niet weten hoe men het gaat inregelen ik had op de FIESTA zelf versie F7 al geïnstalleerd. Er zal vast t.z.t. wel meer info over vrij gegeven worden
 9. De F7 kaarten (USB Stick)zouden deze week naar de dealers zijn gestuurd dus denk dat je een paar weekjes geduld moet hebben en dan denk ik dat je een afspraak kunt maken ..... ik begreep dat ze eerst zelf aan het testen zijn.
 10. Let OP geeft hij bij mij aan als er een flitspaal in de buurt is.
 11. KiC

  Dashcam-aansluiten Mk8

  Piet, dit is via imgur http:// Voorbeeld Imgur ga in de foto bij Imgur naar SHARE links, kies de link met BBCode (Forums) deze hang je onder het schakeltje hier op het forum
 12. KiC

  Dashcam-aansluiten Mk8

  Ze worden door elkaar gebruikt ... dacht dat ik toen de mini had gebruikt maar pin me er niet op vast ..... denk dat je even in je boekje moet kijken waar je het op wilt aansluiten en dan dat type kopen of bestellen. Heb ze toen bij een autoshop gehaald en die dingen hadden hun ingekocht bij deze firma (BYPASS) (denk net dat die zaak aan particulieren verkoopt. suc6 Ron.
 13. KiC

  Dashcam-aansluiten Mk8

  Persoonlijk zou ik het via zekeringshouder bypass doen zoals die dingen tegenwoordig heten. Heb het zelf toen ook zo gedaan ..... zekering eruit trekken bypass erin zekering kan daarna ook weer in de bypass en de + draad kun je daar ook op aansluiten. Even zoeken welke je nodig hebt mini of de gewone bypass ... het is inderdaad lastig bij komen maar het is mij ook gelukt Over de kleur draad kan ik je zo niets zeggen en weet ook zo ff niet meer welke ik heb gebruikt is alweer 1/2 jaar geleden in het koelere tijdperk
 14. KiC

  MK8 ST-LINE aanpassingen

  Mooi Piet, maar als het nu werkt en visueel oké is dan mooi zo laten ?
 15. KiC

  MK8 ST-LINE aanpassingen

  Een start met een nieuwe Project Page, Komende woensdag de eerste aanpassing n.l. het tinten van de ruiten van de achterportieren en achterruit. Verder op het lijstje staat nog, chiptunen als de eerste 1500 a 2000 km er op zitten, Dimlichten aanpassen naar LED, een ander uitlaat sier stuk en ideeen op doen welke ik op het forum lees wat mij ook wel wat lijkt. Hier een paar foto's zoals het nu is.
 16. KiC

  Injen Cold Air Intake 1.0L Turbo EcoBoost review

  Mooie review Rob ?
 17. KiC

  Voorstellen Ford Fiesta Sport MK7.5

  Welkom Henryan !!! mooie foto an een nice car
 18. KiC

  MK7,5 ST-Line gekocht, was al member

  Lijkt super zeg
 19. KiC

  Ford fiesta mk7 1.6 titanium ocean blue

  Welkom, mooie foto zo met het vliegtuig op de achtergrond ..... misschien 17 inch velgen t.z.t nog een optie ? Maar je bent goed bezig
 20. KiC

  Nieuw Lid met MK8

  Welkom Xander ?
 21. KiC

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Rob, ben benieuwd
 22. KiC

  I'm Back! Nu met een MK8 Titanium.

  Mooie kleur bij deze mooie auto
 23. KiC

  MK7,5 ST-Line gekocht, was al member

  Hij blijft schitterend
 24. KiC

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Rob, mooie upgrade met die INJEN COOL AIR zier er zeer gelikt uit en klinkt ook nog eens mooi
 25. Pieter, net wat je zegt dat is ieder zijn eigen keuze
×