Jump to content
Fiestaclub.nl

Milan

Active users
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Milan

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 24-10-1997

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Milan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Milan

  Mebu Puzzelrit & BBQ

  Net overgemaakt voor 2 personen🙋🏼‍♂️
 2. Het tikken heb ik zelf ook gehad met dezelfde auto alleen het schokken niet... Ford vertelde me dat bij de 160.000 de kleppen gesteld moeten worden. Dat hebben ze toen gedaan en nu is het stukken minder het tikken gaat ook niet meer mee in de toeren. Alleen bij stationair draaien hoor je een beetje getik (kunnen ook de injectoren zijn) Ik hoorde de kleppen zelfs tikken tijdens het rijden als ik de radio uit deed miss dat is proberen?
 3. Goedenavond, Ik heb al een tijdje een storing die steeds trug komt🙄. Mijn orginele lamba gaf de storing p0133 langzame reactie dit is uitgelezen bij ford. Nou zijn de orginele van ford 288 euro en een van bosch 75. Dus ik heb deze vervangen voor een van bosch met een oem connector en deze geeft nu de foutcode p0130:13-27 en p0130-p en dat houd in storing in het circuit. We hebben het hier over een fiesta mk7 1.6 sport met een j1 air intake en een 4-1 spruitstuk met sportcat en milltek systeem. mijn vraag is nu moet ik hem vervangen voor een orginele van ford of licht het aan wat anders? hopelijk kan iemand mij helpen mvg Milan
 4. Milan

  European Ford Event

  Aangemeld + overgemaakt 1 auto + 3 personen kenteken 63-SFJ-7 Fiesta mk7
 5. Milan

  Ford Family Day

  Aanwezig??‍♂️
 6. Milan

  Meeting met fotolocatie's....

  denk dat ik er wel bij ben!
 7. Milan

  Puzzelrit + BBQ Autobedrijf Mebu Nootdorp

  Van de week overgemaakt voor 2 personen vvor de puzzel rit en bbq!
 8. Milan

  Mebu meeting BBQ+Puzzelrit

  Aanwezig 2 personen geld overgemaakt.
 9. Milan

  Originele deurspeaker mk6.5 - GRATIS

  Hey wat voor radio heb je in combinatie met die speakers?
 10. Ik vroeg mij af of een van jullie ervaring heb met chiptunen van die ford fiesta sport 1.6 merk je veel verschil met het rijden?
 11. Milan

  Automaxx streetpower

  Heyy Gaan er nog mensen aan komende zondag (19 maart) naar automax streetpower op het circuit Zandvoort? Mischien zie ik jullie daar!
 12. Goeiemorgen Gister na lang twijfelen een uitlaat systeem op maat laten maken voor mijn ford fiesta 1.6 mk6 bij maxi performance. Ik wou hem vanaf het spruitstuk helemaal naar achter met alleen een eind demper en een cat. Ik kreeg het advies om het vanaf de katalisator te laten doen omdat het dicht bij elkaar zou zitten en niet echt een verschil zou zijn, dit heb ik ook gedaan. De comminucatie via de mail ging opzich goed vaak krijg je wel een standaard antwoord mail trug. Dus als je een vrijblijvende offerte aavraagt leg duidelijk uit wat je wil. Eerste indruk als je binnen komt ziet er netjes uit kan er niet alleen uitlaten kopen maar ook spoeilers velgen grils en overige onderelen. Eigenlijk van alles wat. Van te voren word er uitgelegd wat ze gaan doen terwijl je huidige uitlaat er af word gesloopt. Ook moet je meteen het sierstuk kiezen die je wil. In mijn geval gingen ze de buizen maken en dan zonder einddemper starten en dan kon ik kiezen welke demper ik wou. Ik kon kiezen uit 10,20,30 of 40% demping vanaf het geluid zonder demper. Ik heb 20% gekozen dit adviseerde de man ook. Ze maken als het nodig is gratis netjes een uitsparing in je bumper dit was bij mij het geval. Ik heb ondanks dat ik een kleine moter heb (1.6) een zwaar dof geluid. Achteraf word netjes de prijs aangehouden die in de mail word afgesproken. Wat mij betreft een top bedrijf ?? Edit: laatst me auto op de brug gezienen zag tot mij grote verbazing in de bochten allemaal kniken en deuken zitten dus zeet on proffesione gebogen. Ook begint me uitlaat een beetje te rammelen nu..
 13. kan iemand mij vertellen hoe ik bij een mk6 het dashboard verlichting kan vervangen kan niks vinden op internet. gr milan
 14. Milan

  Spatlappen monteren ford fiesta mk6

  ik heb ze besteld bij biesheuvel heb helaas geen foto. het is me nog niet gelukt ze achter te monteren.
×