Jump to content

Joshua1975

Active users
 • Posts

  158
 • Joined

 • Last visited

About Joshua1975

 • Birthday 05-09-1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Emmen

Previous Fields

 • Voornaam
  Jos
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1122 profile views

Joshua1975's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Na lang wikken en wegen heb ik de Fiesta ingeruild voor een Ford Focus Limited Edition https://ibb.co/ih7iDy
 2. In hoeverre zijn deze voor de wetgeving goedgekeurd?
 3. Vorige week maar eens de nieuwe bumper gemonteerd. Het is een mk6 maar kwam een goede mk6.5 bumper tegen. Deze gemonteerd en ondertussen kwam ik bijpassende koplampen tegen. Ook direct maar even luxe platen gemonteerd. Ben tot op dit moment erg tevreden over de looks... Aanpassingen die ik nog wil doen: Auto word aankomende week volledig gepolijst. Multieriem vervangen Spiegels van een Mk6.5 monteren in kleur.
 4. Mooie wagen. Vind sowieso mooi en net rood erg mooi op een auto
 5. Ondertussen weer wat kleine dingetjes aangepakt. Zo heb ik de kentekenverlichting aangepakt voor LED. Ondertussen heb ik ook een andere bumper geregeld die morgen naar de spuiter gaat. Dit blijkt wel een mk6.5 bumper te zijn, maar navraag bleek dat deze ook passen zou. Waar ik verder nog aan zit te denken is: Nieuwe koplampen van een mk 6.5 Spiegels in kleur, alleen vraag ik me af of de spiegels van een MK 6.5 ook passen mbt de bedrading. De ruitensproeiers afkitten voor het welbekende probleem met de 2de cilinder Nadat dit alles gedaan is zal ik hem compleet laten polijsten en dan weer fotos posten.
 6. Is dit een beetje te doen? En past Dit?
 7. Op dit moment ben ik een beetje aan het rondkijken voor een eventuele update. Ondanks dat de MK^waar ik nu mee rijd een erg prettige auto is zit ik toch de voor en na aftewegen om misschien iets jongers te gaan rijden. Ben er nog niet helemaal zeker van maar wie weet... Ik ben benieuwd of er mensen zijn overgestapt van een MK6 met 92 pk naar een MK7 met 86 pk. Gaat mij vooral of er echt verschil is tussen de beide vermogens. De MK6 is een auto die heel goed kan meekomen met het huidige stadsverkeer en zo nu en dan een langere rit. Mijn M6 heeft reeds al het groot onderhoud gehad en met zijn 130000 km is deze auto nog zeer netjes. Een eventuele upgrade zou een mk7 1.25 60kw kunnen zijn daar de 1.4 en de 1.6 niet in mijn budget liggen. De 1.4 en de 1.6 die wel in mijn budget liggen zijn grotendeels met veel kms of import.
 8. Na paar dagen in het begin met veel horten en stoten lijkt het probleem nu opgelost. Uitlezen wees uit dat de tweede bougie niet goed meedeed. Vervolgens goed schoongemaakt en het probleem lijkt nu opgelost. Thanks allemaal
 9. Sinds twee dagen als ik morgens de auto start begint die wat te bokken....als hij eenmaal warm is is het over. Nu heb ik hierdoor gisteren al het benzinefilter vervangen..Alleen toen ik vanmorgen wegreed beleef die bokken. Is de motor warm dan is het probleem opgelost. Iemand een idee?
 10. @FordDriver dank je! @schuifelhoofd klopt ben er ook erg tevreden over. Nu alleen nog wat kleine aanpassingen. Jij nog tips?
 11. @Dwerg85 eigenlijk vind ik het plaatje wel mooi zo. Op het verlanglijstje staan nu alleen nog kleine dingetjes zoals: Bumper voor spuiten. Andere pedalen Andere pookhoes.
×
×
 • Create New...