Jump to content
Fiestaclub.nl

Dii

Active users
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Dii

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Dion
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dii

  Dii Black Metal

  Dankjewel allemaal! Ik heb inmiddels de eerste duizend km gereden en moet zeggen dat ie me uitstekend bevalt. Zeer blij met de keuze. En de rode kleur vind ik inderdaad fantastisch, zondag nog even gewassen en dan knalt het allemaal lekker qua kleuren. Ze zijn al vriendjes geworden:
 2. Dii

  Dii Black Metal

  Hij gaat toch niet weg. We hebben besloten dat de Metal naar mijn vriendin gaat en dat haar auto eruit gaat (Ford Streetka voor de geïnteresseerden) Ik heb wel een andere auto hoor, dat is deze geworden (Focus St-line 1.5 ecoboost uit 2017 met nu 15dkm op de klok):
 3. Dii

  Fiesta metal te koop!

  Ford Fiesta 1.6 Sport Metal St-Line 16V 135PK 2011 Zwart € 8.500,00 http://link.marktplaats.nl/m1390342868?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
 4. Dii

  Dii Black Metal

  Te koop! Ford Fiesta 1.6 Sport Metal St-Line 16V 135PK 2011 Zwart € 8.500,00 http://link.marktplaats.nl/m1390342868?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
 5. Dii

  Fiesta metal te koop!

  Wegens aanschaf van een andere auto staat mijn Fiesta te koop: Ford Fiesta 1.6 Sport Metal St-Line 16V 135PK 2011 Zwart € 8.500,00 http://link.marktplaats.nl/m1390342868?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons
 6. Dii

  Mario's Black Beauty Edition

  Mooie wagen man. Goede upgrades ook! Uitlaat heeft deze auto eigenlijk wel nodig. Nooit begrepen waarom ze de black en red editions niet standaard met een leuk ogende uitlaat hebben geleverd zoals de Metal. Hoort toch op zo'n sportief model zou je zeggen. Ps. leuk optrekje ook!
 7. Dii

  Mario's Black Beauty Edition

  Mooie bak man!
 8. Dii

  Dii Black Metal

  Philips Diamond vision volgens mij.
 9. Dii

  Dii Black Metal

  Thanks! Ja klopt. Ik had via Ali voor 2 euro 10 ledlampjes besteld en her en der geplaatst. Dimlicht is inderdaad gewoon witte halogeen verlichting.
 10. Dii

  Dii Black Metal

  Poosje geleden sinds de laatste update. Maar bij deze. Sinds afgelopen weekend staat de Fiesta op Eibach veren! Afgelopen weekend even laten uitlijnen: Het rijdt nu echt geweldig. De wegligging is er goed nu. Als ik nu op snelheid door een bocht ga zijn de banden het eerste onderdeel wat het moeilijk krijgt.
 11. Dii

  MK7.5 centerconsole met armsteun inbouwen

  @Magure Klopt inderdaad. Stelt weinig voor. 2 schroefjes loshalen aan de achterkant, verder wat kapjes lostrekken en je haalt je middenconsole er zo uit. Het inbouwen van de nieuwe is net zo simpel. Wat ik het lastigste vond, was de verlichting in de bekerhouders aansluiten. De stroom heb ik afgetapt van de ESP knop in mijn pre-facelift MK7. Dingen om mee te nemen in je overweging: - Het is plug en play, maar er zit wel iets kleurverschil in. Dit valt echter niet heel erg op, met name omdat de plaatsten waar je het ziet (overgangen) meestal niet in je gezichtsveld zitten. Daarnaast sluit het bij mij niet helemaal perfect op elkaar aan maar dat is in mijn beleving niet zo storend. - Als je de console alleen wilt hebben omdat er een mooie armleuning inzit, kun je beter een aftermarket armsteun kopen. De positie van een aftermarket armsteun is voor iedereen onder de 2 meter lang, waarschijnlijk beter gepositioneerd.
 12. Dii

  Dii Black Metal

  Afgelopen weekend de zomersloffen maar weer aangetrokken. Sinds een paar weken ook een nieuwe telefoon, dus maar even de camera en fotobewerking van de telefoon getest:
 13. Dii

  Project Hot Musterd

  Ik zou voor de bovenste gaan denk ik. Al zijn de pre-facelift S-velgen ook nog steeds erg dik. De Gunmetal kleur staat in mijn beleving ook beter bij je auto.
 14. Dii

  Dii Black Metal

  Thanks beide! @FordDriverEerst volgende update zal een set eibach zijn denk ik. @Magure De lampjes heb ik aangesloten op de verlichting die achter de ESP knop zit. Eerst op de 12v aangesloten maar daar staat continu stroom op dus dat ging niet goed
 15. Dii

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  Je maakt wel hele mooie foto's man!
×