Jump to content
Fiestaclub.nl

hantayofrans

Active users
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About hantayofrans

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  frans
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hantayofrans

  Dashboard knippert weer MK6.5

  Ik heb al die tijd niet gereden, alles op de scooter, ik ga het van de week even proberen.
 2. hantayofrans

  Dashboard knippert weer MK6.5

  Ja, hetzelfde euvel. Rijd nu even rond en nu lijkt het toch te werken weer, met die nieuwe zekering.
 3. hantayofrans

  Dashboard knippert weer MK6.5

  Ik had al eerder dat mijn dasboard knipperde, toen opgelost door de zekering linksonder wat heen en weet te schuiven. Dat helpt nu niet, andere zekering er in, dat helpt ook niet. Het ziet er precies uit als de vorige keer. Lijkt me weer een contact. Iemand een tip?
 4. Wat is een redelijke prijs inclusief btw voor de kosten van het vervangen van het thermostaathuis fiesta 2007? Er vanuit gaande dat er geen origineel onderdeel gebruikt wordt.
 5. hantayofrans

  lampje brandt dat deur niet dicht is

  Ik ben vandaag naar een garage in de buurt (den haag) geweest, zo'n alleskunner-geenford, en die gaat volgende week eens kijken. Als het slot vervangen moet worden, dan is het goed om te weten dat je voor 30-40 euro een gebruikte kan kopen. Wel een doolhof zeg, die onderdelen. Uit jouw lijstje zou ik ook niet met zekerheid kunnen zeggen welke het is. Het is een 2deurs, rechterportier, centrale vergrendeling met afstandsbediening: Deurslot [1372484] ?.Zelfs of ik een mk6.5 heb, is niet met zekerheid te zeggen. Ik neem aan dat op het slot zelf wel iets staat. Bedankt voor het meedenken! (B.v 80% kans dat ie past: https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/kenteken/18zbpz/modeltype/27712/onderdeel/slotmechaniek-portier-2deurs-rechts/onderdeelid/7137444/
 6. hantayofrans

  lampje brandt dat deur niet dicht is

  Oeps, december 2007 eerste toelating. Mei 2016 heb ik hem gekocht.....het was al laat gister, sorry.
 7. hantayofrans

  lampje brandt dat deur niet dicht is

  De tennaamstelling is mei 2016. Hij lijkt op die van jou ja.
 8. hantayofrans

  lampje brandt dat deur niet dicht is

  Als ik mijn rechtportier dicht doe, dan geeft ie aan op het dashboard dat ie nog open is. Het gevolg is dat ie niet op slot kan. Hard dichtgooien en wat wd40 erbij hielp eerst, maar nu bijna niet meer. Een nieuw slot met montage kost bijna €400. Heeft iemand een idee wat goedkoper is? (behalve niet op slot doen). Ik heb geloof ik een MK5.
 9. @citroelfra Ik geloof dat ik het boekje gebruikt hebt, ik zal straks nog eens kijken. Het is de zekering die links onderin de hoek zit.
 10. @allesklusser Ik zal er ook wel aan wennen. Bedankt voor het meedenken. En Mebu zegt heeft geen zin bij 1.3 . Mmm, er is ook een 2.0 met 150 pk...........doet me denken aan de fiat uno turbo die ik ooit had, wil iemand ruilen :-)?
 11. @allesklusser Ik ben bij Erik geweest. Het was een droge dag, na weken ervoor die nat waren, hij reed goed (Erik reed ), zal je net zien. Afgesproken dat als het nat is, en hij rijdt weer wat onrustig , hij de bougiekabels vervangt. Het is al dagen mooi weer (min of meer), en ik merk dat als ik de airco aanzet, hij dit onrustige gedrag vertoont, vooral als je weinig toeren maakt. Het maakt echt uit. Denk dus dat het de airco is. Ik mis eigenlijk 100 pk . (zou chiptunen de moeite waard zijn bij deze 1.3?).
 12. Moet dit probleem nog aanpakken, het kan ook tussen mijn oren zitten die verwend zijn aan de 6 cylinder Camry. Weet iemand een goed adres in Den Haag of Westland die er naar kijken kan, en die gevoel heeft voor een Fiesta? Eigen garage is mij te onaardig en bot!
 13. De versnellingsbak bleek ook gescheurd, doordat er iets tegenaan gedraaid had, ik heb het met mijn eigen ogen gezien. 2de hands erin moeten laten zetten. Gelukkig heb ik 2/3 teruggekregen van de verkopende ex-familie van de totaal €960.
 14. De garage om de hoek waar ie in onderhoud was (grote beurt jaar terug) zei dat de druklager kapot was, na een testje, schatting €550 all-in. Eigen garage €525 (originele onderdelen), en dan kijkt ie mijn gasklephuis ook na of ie vuil is ivm niet helemaal rustig rijden. Ook een turkse garage aanbevolen door vriend, €400...........Dat is wel erg goedkoop hè? .Even afwachten of de verkopende familie coulant is (waren ze al met de verkoopprijs) Zal de eigen garage wel worden.
 15. @renekunst Ja zal wel zoiets worden als vernieuwen van die zaken. Tegenvaller! Kost zoiets al gauw €500 of zo?
×