Jump to content

Robbenley

Active users
 • Posts

  364
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Robbenley

 1. Ik gebruik via google de import calculator voor zulke dingen. Daarom vind ik importeren interessant. Als het uiteindelijk 200 euro duurder zou zijn dan hier koop ik het hier natuurlijk. Maar de meeste producten tot nu toe evenaren natuurlijk de prijzen hier, incl import. Daarom als er een "legale" manier is zou ik daar graag gebruik van maken.
 2. Ja dat snap ik, mijn insteek is ook gewoon het product betalen, maar niet meer dan dat. Dus iets wat 600 kost, zo berekenen dat ik uiteindelijk ook niet meer kwijt ben dan 600. Ik snap natuurlijk ook wel dat als er een apparaat van 1000 euro de grens oversteekt met het bedrag van 22 euro dat ze daar niet intrappen.
 3. Oke, nouja ik kijk wel. Misschien onderschat ik het maar misschien ook niet..
 4. Nouja, ik denk niet dat de nederlandse douane in de factureringsgegevens en bankgegevens van de webshop mogen kijken, dus komen ze moeilijk achter het feit wat er daadwerkelijk betaald is. Het gebeurd dan ook veel sinds de brexit wat ik begrijp, ik zie het tegen die tijd wel! Was benieuwd of iemand er ervaring in had bij pumaspeed bijvoorbeeld.
 5. Maar als ik dus een aanbieding zou kopen, iets wat van 800 voor 200 word aangeboden bijv. Dan kan de douane toch niet zeggen: dat pakketje kost 800 euro dus je betaald bijv 4.5% + 21% over 800 euro? Als het betaalde bedrag van 200 euro op dat factuur staat. Al is het dan nog goedkoop.
 6. Vanuit bekenden van mijn vorige auto begreep ik dat die bedrijven uit UK en Amerika daar niet moeilijk over doen, en er zelfs 22 euro op zetten. In het pakketje staat de waarde niet toch? Alleen pakbon.
 7. Beste, Misschien interessant voor meerde mensen die hun onderdelen in Engeland / Amerika willen bestellen. Zijn er mensen met ervaringen met pumaspeed en andere webshops in 2021 en 2022? Ik las dat importkosten omzeild kunnen worden door de webshop te vragen een Gift sticker erop te plakken of een valse prijs op te geven, klopt dit en doen ze dit zomaar?
 8. Ik zal maar weer eens wat plaatsen. Het plezier is er even vanaf geweest met de ST door alle drukte, maar daar komt vanaf nu weer verandering in. Ik zet nou maandelijks een bedrag opzij om de ST te gaan kietelen met een leuke hybride turbo. Inmiddels heb ik er koudere bougies in gezet, beurtsetje ligt al even te wachten maar die krijgt hij dus ook op kort termijn. Ook ga ik zodra het een beetje weer word de ST polijsten, lekker verwennen met een fijne duurzame wax van collinite.
 9. Nee nog niet. Druk druk druk. Dit jaar gaat de hybrid turbo komen.
 10. Ja dit zijn powerflex rubbers. Ik vind het meer gel achtig spul. Gewoon recht doorheen gescheurd, tijdelijk ff aan een tiewrap zitten. Slimme tip van de bumper! Ik zit trouwens te denken om een versterker in de dashboard te bouwen en mijn compo set te plaatsen. Een plug & play amp: audiosystem co 40.4. Die heeft geen 12v van de accu nodig, en daar wil ik mijn front actief mee aan sturen dus geen scheidingsfilter er tussen. De iso connectoren kan ik die zo bij? Die zitten onder bij het dashboard kastje las ik?
 11. Gisteren de ST voor het eerst uitgetest op een leuke bochtige weg. Wat heb ik dat gemist zeg, er zit wel een maar aan: Is het bekend dat de milltek uitlaat uit zijn rubbers schiet? En de voorbumper lijkt omlaag te hangen. En zo extreem test ik niet, en drempels worden rustig genomen. Ik moest er wel van lachen, vanavond maar even onder de auto kruipen.
 12. Inderdaad, toen die bedekt met sneeuw lag, was de lak witter met een vleugje bevroren blauw. Volgende keer(hoop ik dat ik hem nog heb als de volgende sneeuw valt) zal ik een foto maken. Haha. Hoelang is 20 a 30cm geleden joh!
 13. Hierbij dus de foto van mijn nieuwe ford.
 14. Super, dankjewel Steelmaster!! Ja zeker, was niet echt handig al dat sneeuw. Ik heb het geprobeerd maar toen snel de auto laten ontdooien in garage haha! Zat gelijk 2x vast.
 15. Oke, nou dan hoef ik me daar niet op te verheugen. De rode mazda die ik had vond ik kwa wetlook ook erg tegenvallen helaas. De vorige fiesta daarintegen wel, die had echt een hele mooie wetlook.
 16. Ja dat moet ik weer even bekijken hoe ik dat moet doen. De revo is een obd stekker met software en sps in 1. Maar aangezien ik later een hybrid turbo ga plaatsen komt die vrij. Tegen die tijd hoor je het wel!
 17. Klopt inderdaad, met een dap. Ik heb dan ook een witte auto, nog nooit een witte auto behandeld dus ben erg benieuwd hoe dat gaat worden. Ook ben ik vooral benieuwd naar de wetlook die mogelijk is op witte lak, ik vind hem nou al relatief mooi glanzen. Hij is nog niet gepolijst geweest.
 18. Ik doe het alsvolgd: - Wassen 2 emmer methode met dodo juice - teerverwijderaar - drogen - kleien - ontvetten gyeon prep - polijsten, scholl S3 of gelijk S20, hangt er vanaf - ontvetten gyeon prep - glaze aanbrengen van poorboys - waxen met collinite 476s 2x per jaar doe ik dit, en tussendoor gewoon wassen en evt. Quickdetailer. Hangt van de staat vd waxlaag af. Coating wil ik wel eens proberen, ik heb ook een sealer staan poorboys ex-p. Die heb ik nog niet onder de knie, nog niet echt in verdiept wat ik fout deed. Velgen reinig ik met non ferro, mits veel remstof en anders met een apart sopje en handschoen/emmers. Keramische remblokken schelen enorm in remstof. De ramen zet ik wel elk jaar een coating op van gyeon, top spul!
 19. Klopt, daarom hoop ik dat die lang in mijn bezit blijft 😄 Ik kom niet voor niets terug bij de fiesta.
 20. Afgelopen Zaterdag voor de sneeuwval heb ik mijn nieuwe ST opgehaald, een frozen white is het geworden. Geweldige auto tot zo ver!! Normaal ben ik niet van de niet originele auto's kopen, maar deze was van een liefhebber en stond er goed bij met een km stand van 65xxx. De upgrades die hij al heeft gehad: Complete Milltek lijn + downpipe incl sportkatalysator Airtec intercooler stage 1 Airtec motorsteun Turbosmart BOV ITG maxogon long cai Prohoses inlaatbuizen Symphoser delete Revo stage 2 software met sps anti diefstal. Al met al, voelt hij eerlijk gezegd een stuk vlotter aan dan de MPS. Ik hoop dat deze lang in mijn bezit kan blijven.
 21. Dat is idd ook een hele leuke optie! Zou ik helemaal uitspitten tegen die tijd. Maar ik heb hem een maand of 2 terug gezien op ebay, in engeland of USA. Als ik hem tegen kom zal ik hem eens posten.
 22. Dankje voor je aanbod! Maar deze ronde wil ik voor een blauwe of witte gaan. En ik moet nog eventjes geduld hebben!
×
×
 • Create New...