Jump to content
Fiestaclub.nl

Robbenley

Active users
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

About Robbenley

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

1254 profile views
 1. Robbenley

  Fiesta st180

  Klopt, maar in de st's zijn er niet veel dikkere uitvoeringen te vinden op de st200 na.. Haha
 2. Robbenley

  Fiesta st180

  Ik ben benieuwd wat dit jou minder gekost heeft. Ik ben namelijk ook rond aan het speuren naar een st182, maar die zijn in duitsland maar 1000/2000 euro goedkoper, wat ik kan vinden tenminste. En bpm bedraagd 1500 euro volgens een kennis die in dat wereldje zit.
 3. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Inderdaad. Ik zat zelf aan de x37r te denken, want ik ga natuurlijk wel safe rijden dan. 300 pk is genoeg vind ik!
 4. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Geen idee wat er mee gebeurd is.. Ik vind de gen 1, 3 mps juist de mooiste van de 3 haha! Maar ja origineek 6 seconden naar 100 en begrenst op 250 km/h.. Andere downpipe, inlaat restrictie aanpakken, 330pk's na remap. Ik ga er zelf niet aan beginnen, heb wel de motor zo gezond mogelijk gemaakt. Catchcan, injector afdichtingen vervangen met aftermarked spul etc etc. Maar ik neig ivm mijn toekomst de 3 eruit te doen, en terug naar het oude vertrouwde platform te komen.. De fiesta st2, en die juist te gaan kietelen. De 3 is te gevoelig, ik vertrouw hem niet zo goed met 300+ pk.. Ik lees totaal niks slechts over de st2, zelfs dat de blokken origineel heel blijven tot 350 pk!?
 5. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Weer eens langs komen op dit forum, lache! Minder fijn nieuws, mijn ST heeft al in elkaar gezeten, ik kan hem ook nergens meer vinden.. Totaal los ben ik bang voor. Doet toch pijn. Inmiddels met mijn mazda 3 mps het een en ander meegemaakt, turbo kapot, airco kapot, alle rubbers vd ophanging vervangen ivm gebonk, nu waarschijnlijk weer een toplager(nieuwe!!) kapot.. Echt een sleutel auto. Hij staat nou dag en nacht in de garage en de zonnige weekenden mag hij eruit. Wat een power joh... Ongelooflijk. Groetjes!
 6. Robbenley

  Ook maar even voorstellen. st150

  Controleer je distributie ketting op speling.
 7. Robbenley

  Kove XS10 subwoofer nieuw

  Hierbij bied ik mijn nieuwe kove xs10 subwoofer aan. 600 watt rms kan hij hebben, is een hele sterke subwoofer van goede kwaliteit. Ik heb een te zwakke versterker om hem te voeden, dus alleen in een kistje gezeten en terug in de doos gedaan. Verdere informatie via de pm of whatsapp/bellen. 0621899978
 8. Robbenley

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Klopt! Maar hobby mag geld kosten
 9. Robbenley

  Fiesta ST MK6 Performance Blue

  Mooie ST! Je hebt niet persee nokkenassen nodig, kan zonder maar dan lever je vermogen in, krijg je wel een fenomenaal geluid. Dus nokkenassen zijn zeker aan te raden + een remap om het uiterste eruit te krijgen.
 10. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Auto is vorige week geëxporteerd naar ons buurland België, door liefhebbers overgenomen, wat toch een verzachtend gevoel geeft. Hij zal nog regelmatig gezien worden op de ford meeting in Venray.
 11. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  *VERKOCHT*
 12. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  Ik betaal niet elke 4 weken 25 euro. Zal de link verwijderen, en van autoscout plaatsen.
 13. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  Up
 14. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK6 Phanterblack

  Auto staat in de verkoop topic, prijs is richtprijs, gewoon bieden wat je hem waard vind!
 15. Robbenley

  Ford Fiesta ST150

  Ik verkoop mijn ST vanwege de aanschaf van een 5 deurs en wat snellers. Kmstand: ~153500 bouwjaar: 2005 Richtprijs: 5000,- http://link.marktplaats.nl/m1243714704?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_iosAd De geschiedenis van deze auto bij mij is grotendeels te zien in het projecten topic op dit forum. Ik zou hem het liefst terug zien op dit forum! contact: 0621899978 bellen & whatsapp kan altijd, overdag liefst via de app.
×