Jump to content
Fiestaclub.nl

Robbenley

Active users
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

About Robbenley

 • Rank
  Fiesta Senior

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Anders
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

1377 profile views
 1. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Pm😁
 2. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Ja dit zijn powerflex rubbers. Ik vind het meer gel achtig spul. Gewoon recht doorheen gescheurd, tijdelijk ff aan een tiewrap zitten. Slimme tip van de bumper! Ik zit trouwens te denken om een versterker in de dashboard te bouwen en mijn compo set te plaatsen. Een plug & play amp: audiosystem co 40.4. Die heeft geen 12v van de accu nodig, en daar wil ik mijn front actief mee aan sturen dus geen scheidingsfilter er tussen. De iso connectoren kan ik die zo bij? Die zitten onder bij het dashboard kastje las ik?
 3. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Gisteren de ST voor het eerst uitgetest op een leuke bochtige weg. Wat heb ik dat gemist zeg, er zit wel een maar aan: Is het bekend dat de milltek uitlaat uit zijn rubbers schiet? En de voorbumper lijkt omlaag te hangen. En zo extreem test ik niet, en drempels worden rustig genomen. Ik moest er wel van lachen, vanavond maar even onder de auto kruipen.
 4. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Inderdaad🤣
 5. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Inderdaad, toen die bedekt met sneeuw lag, was de lak witter met een vleugje bevroren blauw. Volgende keer(hoop ik dat ik hem nog heb als de volgende sneeuw valt) zal ik een foto maken. Haha. Hoelang is 20 a 30cm geleden joh!
 6. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Hierbij dus de foto van mijn nieuwe ford.
 7. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Super, dankjewel Steelmaster!! Ja zeker, was niet echt handig al dat sneeuw. Ik heb het geprobeerd maar toen snel de auto laten ontdooien in garage haha! Zat gelijk 2x vast.
 8. Robbenley

  Wax, Sealer of Nano Coating

  Oke, nou dan hoef ik me daar niet op te verheugen. De rode mazda die ik had vond ik kwa wetlook ook erg tegenvallen helaas. De vorige fiesta daarintegen wel, die had echt een hele mooie wetlook.
 9. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Ja dat moet ik weer even bekijken hoe ik dat moet doen. De revo is een obd stekker met software en sps in 1. Maar aangezien ik later een hybrid turbo ga plaatsen komt die vrij. Tegen die tijd hoor je het wel!
 10. Robbenley

  Wax, Sealer of Nano Coating

  Klopt inderdaad, met een dap. Ik heb dan ook een witte auto, nog nooit een witte auto behandeld dus ben erg benieuwd hoe dat gaat worden. Ook ben ik vooral benieuwd naar de wetlook die mogelijk is op witte lak, ik vind hem nou al relatief mooi glanzen. Hij is nog niet gepolijst geweest.
 11. Robbenley

  Hybrid ST180

  Geen geld nu 😮
 12. Robbenley

  Wax, Sealer of Nano Coating

  Ik doe het alsvolgd: - Wassen 2 emmer methode met dodo juice - teerverwijderaar - drogen - kleien - ontvetten gyeon prep - polijsten, scholl S3 of gelijk S20, hangt er vanaf - ontvetten gyeon prep - glaze aanbrengen van poorboys - waxen met collinite 476s 2x per jaar doe ik dit, en tussendoor gewoon wassen en evt. Quickdetailer. Hangt van de staat vd waxlaag af. Coating wil ik wel eens proberen, ik heb ook een sealer staan poorboys ex-p. Die heb ik nog niet onder de knie, nog niet echt in verdiept wat ik fout deed. Velgen reinig ik met non ferro, mits veel remstof en anders met een apart sopje en handschoen/emmers. Keramische remblokken schelen enorm in remstof. De ramen zet ik wel elk jaar een coating op van gyeon, top spul!
 13. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Klopt, daarom hoop ik dat die lang in mijn bezit blijft 😄 Ik kom niet voor niets terug bij de fiesta.
 14. Robbenley

  Ford Fiesta ST MK7.5 Frozen White

  Afgelopen Zaterdag voor de sneeuwval heb ik mijn nieuwe ST opgehaald, een frozen white is het geworden. Geweldige auto tot zo ver!! Normaal ben ik niet van de niet originele auto's kopen, maar deze was van een liefhebber en stond er goed bij met een km stand van 65xxx. De upgrades die hij al heeft gehad: Complete Milltek lijn + downpipe incl sportkatalysator Airtec intercooler stage 1 Airtec motorsteun Turbosmart BOV ITG maxogon long cai Prohoses inlaatbuizen Symphoser delete Revo stage 2 software met sps anti diefstal. Al met al, voelt hij eerlijk gezegd een stuk vlotter aan dan de MPS. Ik hoop dat deze lang in mijn bezit kan blijven.
 15. Robbenley

  Ervaring Met De Fiesta St Mk7.5

  Dat is idd ook een hele leuke optie! Zou ik helemaal uitspitten tegen die tijd. Maar ik heb hem een maand of 2 terug gezien op ebay, in engeland of USA. Als ik hem tegen kom zal ik hem eens posten.
×