Jump to content
Fiestaclub.nl

tommert38

Active users
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About tommert38

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. tommert38

  Rickwick's Fiesta Sport

  Ik kan bevestigen dat dit wel degelijk mogelijk is bij een 5-deurs MK7.5 met alleen elektrische ramen vóór. Ik gebruik het dagelijks met deze warme dagen, zeer prettig. Het enige wat ik gedaan heb, is met FORScan de optie Global Open/Close op "02 - Global open and close doors" gezet.
 2. tommert38

  Autobeam LED Ambient Footwell Kit + Interior Kit Review

  Dit is gewoon een gekochte recensie. Geen probleem, maar vermeld dit dan ook eerlijk en duidelijk vooraf.
 3. tommert38

  Autobeam LED Ambient Footwell Kit + Interior Kit Review

  Ik krijg een beetje een nare smaak van je 'niets-dan-lof' reviews. Schaf je deze producten zelf voor de volle prijs aan, of word je (deels) gesponsord?
 4. tommert38

  Krakend geluid vering MK7.5

  Een stuk goedkoper dan bij mij. Twee stabilisatorstang rubbers waren samen een tientje + vervangen voorzijde nog eens €72..
 5. tommert38

  Panther Black Fiesta MK7.5 Sport

  @Bnz Dat kan veel makkelijker (staat ook gewoon in het instructieboekje). Voor de goede orde, dit is dus niet de anti-hijack feature.
 6. tommert38

  Bosch Aerotwin ruitenwissers

  Twee gloednieuwe Bosch ruitenwissers te koop aangeboden in dichte verpakking: Bosch Aerotwin Plus AP26U (bestuurderszijde, 65cm) Bosch Aerotwin Multi-Clip AM16U (passagierszijde, 40cm) Past in ieder geval op de Fiesta MK7.5, wellicht ook op andere versies. Vraagprijs: tegen elk aannemelijk bod
 7. tommert38

  automatisch inklappende spiegels

  Die draden zijn niet aanwezig. Let er ook op dat de stekkers van de MK7 en de MK7,5 niet 1-op-1 passen, daar zul je eerst wat voor moeten knutselen.
 8. tommert38

  Autobeam H7 LED | 6500K

 9. Kijk vooral ook eens op eBay, daar is het soms veel goedkoper dan in Nederland waar vaak al €10 verzendkosten binnen Nederland worden gerekend.
 10. tommert38

  Autobeam H7 LED | 6500K

  Nog steeds beschikbaar voor €55, wat neerkomt op 15% korting op de nieuwprijs (30% korting op de huidige nieuwprijs) en garantieperiode van 4 jaar en 3 maanden (=15% verstreken).
 11. tommert38

  Kosten kleine beurt

  Bij de beurten worden serviceschema's afgewerkt. Die kun je vinden op FordEtis (FordService > Service Schema's). Alles wat niet binnen deze serviceschema's valt, wordt extra gerekend (remvloeistof vervangen, reinigen airconditioning, reinigen brandstofsysteem, etc.) en dat proberen ze dan ook elke keer weer aan te smeren. Bij ons was het als volgt: Beurt 1 na 1 jaar: €194 (Ford dealer Monster) €194 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, koelvloeistof) Beurt 2 na 40.000 km: €387 (Ford dealer Breda) €302 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, koolstoffilter) €62 voor remvloeistof vervangen €23 voor reinigen brandstofsysteem Beurt 3 na 60.000 km: €482 (Ford dealer Breda) €340 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, koolstoffilter, bougies, luchtfilter) €39 voor reinigen airconditioning €82 voor vervangen stabilisatorstang rubbers vóór €21 voor bandreparatie inclusief balanceren Beurt 4 na 4 jaar: €307 (Ford dealer Breda) €307 voor de beurt (inclusief olie, oliefilter, ruitensproeiervloeistof, klein materiaal, milieuheffing, wasbeurt, Ford Assistance, interieurfilter)
 12. tommert38

  Autobeam H7 LED | 6500K

  Fijn dat jullie mijn topic kapen
 13. tommert38

  Light upgrade pack mark 8?!

  Ik denk dat de verlichting er dan zoals bij de Trend versie uitziet. Wat mij betreft dus vlug nog proberen het Light Upgrade Pack erbij te nemen. Overigens heeft de ST Line deze Light Upgrade standaard, lijkt me. Niet dus.
 14. tommert38

  Autobeam H7 LED | 6500K

  Hierbij bied ik mijn reeds gebruikte setje 6500K H7 led-lampjes van Autobeam aan. Ze zijn bijna 9 maanden oud, dus er zit nog ruim 4 jaar en 3 maanden garantie op. Ik heb niet veel in het donker gereden, dus heel veel branduren hebben ze dus ook niet gemaakt. Hieronder de losse lampjes, 80mm rubber caps en verpakking (klik voor groot): En hieronder de leds in actie: Ze hebben mij (inclusief verzending en rubber caps) €64,84 gekost, en ik zie dat ze nu (inclusief verzending en rubber caps) £72.30 kosten, momenteel zo'n €82. En ze zijn ook nog eens uitverkocht. Mijn vraagprijs voor de gehele set is €55,- exclusief eventuele verzending (€4 of €5,75).
 15. tommert38

  Interieurdelen MK7 Gezocht

  Zoek even een autosloperij in de buurt, grote kans dat je het gratis mag hebben (zeker dat roostertje ).
×