Jump to content

FiST2016

Active users
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Johan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FiST2016's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Mag slotje op, wagen is verkocht.
 2. Yep, wagen is nog te koop. Net onderhoud gehad en momenteel 12300km. Ook een K&N filter RC-9870 in bestelling, gaat er volgende week op. Mvg Nieuwe link : http://www.kapaza.be/nl/ford/fiesta-st-2016-met-4j-fabrieksgarantie-118226095.htm
 3. Vitro-car gebruiken en zoals hierboven aangehaald, krantenpapier gebruiken om je ramen te kuisen. Ik gebruik dit al jaren voor auto en moto. Is ook zeer goed om in de zomer de insecten vd voorkant te verwijderen, maar wel een doek gebruiken voor de rest vd auto en enkel krantenpapier op de ramen. Spuitbus goed schudden, op de ramen spuiten en ff laten inwerken en met krantenpapier afwrijven. Laat geen enkele streep achter en is vooral handig als je tegen het zonlicht in rijdt.
 4. Kunt ge daar niet een paar politiekers tegen hun kl.... schotten, het zijn tenslotte zij die de centen met bakken weg smijten. Tis hier niet anders, maar op gebied van autotaksen en verzekering valt het hier nog reuze mee moet ik zeggen. Een maat van mij heeft een 3.35i gekocht in duitsland en die exact 1,75€ invoerrechten betaald.
 5. Ik ben er zeker van dat ik nog niks gedronken heb vandaag, maar ik zie bij Ford Nederland de Fiesta ST van 28000eur ???? Waarom is die bij jullie zoveel duurder als hier in Belgie ??? Dat is een verschil van 6 tot 7000eur aub. Amai, even de configurator gebruikt en met dezelfde opties die ik op de mijne heb, kom je aan 30000, enige verschil is dat ie bij jullie enkel verkrijgbaar is met half lederen interieur, terwijl je hier ook volledig stof kan krijgen.
 6. Je weet toch wat ik daarmee bedoel hé, je hebt altijd van die mensen die dan mails en sms'jes beginnen te sturen "voor 9000 kom ik hem halen" en zo van die flauwe. By the way, als ik zie op Ford.nl wat daar de fiesta st kost, dan is mijn aanbod zeker niet verkeerd. Nu ik heb geen idee van invoerrechten of bijtelling zoals dat bij jullie wordt genoemd, dus daar spreek ik mij niet over uit. Heb ook al een paar sms"en van het bekende 8850nr gehad in gebroken nederlands/engels met de vermelding "i need an awnser right away"en zo proberen ze dan een mens op te lichten. Ze zouden beter eerst de taal leren. Heb van het weekend nog ene aan de deur gehad die 8 maanden zijn rijbewijs had en dan nog durfde vragen of ie een testrit kon maken. Mijn nichtje was jammer genoeg niet hier met hare kleine, anders had ik hem een paar pampers mee gegeven. PS: niet iedereen die net zijn rijbewijs heeft moet zich persoonlijk aangevallen voelen als ie dit leest, maar je moet begrijpen dat een mens lang, maar dan ook zeer lang moet werken om zo'n auto te kunnen kopen, en ja, als er zich dan mensen aanbieden die denken dat ze moeten en mogen testen met iemand anders zijn centen, dan wordt ik inderdaad lastig. Heb ooit eentje gehad die mijn GSXR1000 kwam kopen en een voorschot op tafel legde van 10% en 2km verder reed ie hem bijna zo goed als stikdood. Moto per total, maar hij had de verkoopovereenkomst al getekend en het heeft toen nog 3j geduurd eer ik men centen kreeg, bleek zelfs dat ie geen motor-rijbewijs had (mijn fout ook wel), maar dat heeft hem wel genekt voor de rechtbank. Grtz.
 7. FiST2016

  Fiesta ST 2016

  Wegens aankoop Focus ST. Bij deze voor de geinteresseerden. Fiesta ST 2016, 11350km, nog 4j fabrieksgarantie, zo goed als standaard, enkel de sound-symposer verwijdert (krijg je erbij) en sound-system geplaatst, 4 x ground zero + kenwood sub en jvc versterker. Ik krijg geen foto's gepost hier , dus dan maar deze link, weet niet of het toegestaan is ??? http://www.kapaza.be/nl/vi/117388253.htm (Link niet meer van toepassing, zie nieuwe link laatste reply.
 8. Iemand hier op het forum met een achterste motorsteun van Mountune of COBB voor de ST ? Indien ja, graag een reactie wat betreft de vibraties in de wagen, dank u.
 9. Akkoord als het gaat om reflectoren, maar aan de post te zien "Dii Black Magic" is toch duidelijk te zien dat hij koplampen heeft met lenzen erin, en zoals ik al aan gaf, zal er bij het plaatsen van een H7C (korte xenon) nooit sprake zijn van verblinding. Ik heb ze al een jaar steken en nog nooit iemand gehad die op mij flikkerde vanwege de xenon. Ik ben zelfs zover geweest om iemand anders met mijn ST te laten rijden (oo heiligschennis ) terwijl ik met zijn auto reed om te zien of mijn lichten iemand zouden kunnen verblinden, maar geen sprake van !! Hier staat zelfs een topic op het forum van Marcusso "xenon in Mk7.5 projector" (zelfde als de mk7) met een foto erbij. Ik woon een kleine 20km van Maastricht in Tongeren, en voor mensen die het zelf niet aandurven of niet weten hoe te plaatsen, u bent altijd welkom. Bij de topic van Marcusso staat alles in netjes uitgelegd van hoe te plaatsen. Links een H7C en rechts een gewone H7 xenon, en dat mag wel duidelijkheid brengen.
 10. Yep, dat is correct. Stand 0 : DRL aan ( icoontje uit), Stand 1: DRL aan op halve sterkte ( icoontje aan vanwege standlicht), stand 2: DRL halve sterkte ( koplampen aan), stand auto; icoontje enkel aan als de koplampen aan gaan.
 11. Ik snap het blijkbaar niet. Je DRL gaat toch altijd aan van zodra je de auto start, ongeacht de stand vd schakelaar. DRL zelf aan zetten ?? Als ik mijn auto start gaat de DRL branden, het groen icoontje op je dashbord moet enkel aangaan als de koplampen branden of niet ?
 12. Dit vind ik toch een raar vraagje tenzij het verschillend zou zijn in Nederland en Belgie. Bij mij werkt de automatische stand als volgt: is het nog niet te donker dan werkt inderdaad enkel de DRL in de koplamp, maar bij regenweer als ik de interval (of stand 2) vd ruitenwissers opzet, dan gaan na 30sec de koplampen en dus ook de achterlichten vanzelf aan, en dat blijft zo tot dat ik de ruitenwissers weer in stand "0" zet en dan gaan de koplampen na een tijdje vanzelf terug uit. Mvg.
 13. Hoi Dennyz, kijk even door deze topic van mij, dan zie je echt het verschil tussen xenonlook en echte xenon. Ik heb H7C xenon lampen steken en dat geeft net hetzelfde lichtbeeld als de originele halogeen maar wel minstens 2x zoveel licht. in de topic steek nog 6000k, maar nu heb ik 5000k steken en die zijn nog beter. De volledige set kost nog geen 50eur en zit er op pakweg 30min in. Als je wil weten wat er juist bij mij insteekt, kijk dan even naar de topic van Dii: Xenonlook h7 lampen, daarin staan de links naar de ballasten en de h7c xenons. Het enige verschil ts goedkope en dure ballasten is dat ze iets langer nodig hebben om de volledige sterkte te geven, en bij mij starten ze onmiddelijk op en geven goed licht, maar je ziet dat ze na een 20sec toch nog sterker schijnen. Mvg. Topic :
×
×
 • Create New...