Jump to content
Fiestaclub.nl

Devator

Active users
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Devator

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Gerwim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Makkelijk. 15 min werk om te vervangen. Heb hem zelf via Ebay via een link die Harry eerder postte. @Harry heb nu een iPhone i.p.v. een Android toestel, echter werkt AppLink niet met m'n iPhone. Enig idee? Google word ik niet wijzer van.
 2. Heb er nu ook 1 binnen en net gemonteerd (thanks Harry!). Werkt echt een heel stuk beter. Zie Spotify nummers, kan afspeellijsten doorzoeken, toplijsten, genres etc. Moet nog even kijken wat er nog meer allemaal veranderd is maar voor zes tientjes inclusief verzendkosten uit Engeland (nogmaals thanks Harry voor de ebay link) een mooie update voor de auto!
 3. Gaaf! Vooral mooi om te horen dat het überhaupt werkt, zo'n module omwisselen voor een ander exemplaar. Thanks voor je info!
 4. Devator

  1.0 ecoboost Unlimited Tuning

  Heb zelf ook de 100PK variant nog. Wacht nog een tijdje met tunen totdat ik wat meer reviews heb gelezen. Zoals eerder geopperd lijkt het mij inderdaad niet ten goede komen voor de auto. Desalniettemin hoop ik dat jij veel leuke KM's maakt met deze auto!
 5. Ah, balen. Thanks voor de info. Ik laat het wel weten als ik die andere module geplaatst heb, eens kijken of dat werkt. Duurt nog wel even voordat ik deze aanschaf.
 6. Dan denk ik dat wij dezelfde hebben (althans, als die van jou op het eerste plaatje lijkt die in de startpost vermeld staat).
 7. Ben benieuwd! Zou je willen laten weten wat er veranderd is na de update?
 8. Haha, lachen. Ga er is één bestellen. Zien wel of ie het dan überhaupt doet. Cheers!
 9. Hmm, alright, thanks! Kun je zo'n module zelf vervangen? Ondanks dat ik het blauwe (eentonige) scherm heb, wil ik het wel proberen. Kijken of ie dat herkend en wat ie überhaupt doet.
 10. Hmm, dan heb ik Sync 1.0. Enig idee hoeveel het kost om dit hele ding te upgraden naar 1.1 (als dat dan al mogelijk is)? Je gaf zelf aan om de module van de sloop te halen, maar is de module puur de chip of inclusief het (kleuren LCD) scherm? Aangezien mijn scherm nu vooral blauw is, i.p.v. kleur. Anders zal ik eens met de dealer over leggen.
 11. Hi Harry, Thanks voor je (informatieve) post! Mijn Fiesta heeft geen AppLink? Er staat wel in het menu iets over AppLink (zoals je ook in de screenshot ziet), al staat daar "Mobile Apps" en bij mij staat er SYNC-AppLink o.i.d. Heb in een Fiesta van 2012 gereden (dus MK7) en die had wél nummers zichtbaar. Met de MK7.5 blijkbaar niet. Grrrrrrr. Binnenkort dan maar even langs de dealer. Had ze al gebeld om mijn SYNC te updaten, maar hij gaf aan dat er de laatste tijd erg veel problemen mee waren. Zijn er anders andere (aftermarket) modules / boordcomputers die een beetje fatsoenlijk zijn? Heb al wat rond gesnuffeld maar heb alleen iets gevonden (tevens een topic op dit forum) over een chinees apparaatje.
 12. Hi, Sinds een paar dagen ben ik in het bezit van een Fiesta uit 2013 (mk7.5) en wát een leuk ding (doh anders had ik 'em ook niet gekocht ;-)). Either way, ik wil graag Spotify in zijn volledigheid gebruiken. Nu werkt het streamen van audio wel, maar staat er "er wordt audio vanaf een bluetooth apparaat afgespeeld" (of iets in deze trend). Op Reddit en US fora las ik dat dit pas werkt met een nieuwe SYNC update (die amerikanen blijkbaar zo kunnen downloaden en via USB kunnen installeren, terwijl wij naar de dealer moeten. Grr. Nu heb ik een tweetal vragen: * Zie ik iets over het hoofd wat betreft song namen / tracks op het display zonder een SYNC update? * In het menu zie ik iets staan over SYNC-applicaties, maar als ik daar op klik zegt de boordcomputer dat er geen applicaties gevonden zijn (terwijl ik Spotify op mijn Android (versie 6.0) heb staan. Iemand enig idee hoe dit werkt? Ter informatie, mijn scherm ziet er zo uit (dus geen fancy kleuren schermpjes :)): Alvast dank voor het antwoorden!
 13. Devator

  Voorstellen

  Hi Fiesta bezitters, Ik ben Gerwim en ben sinds een paar dagen in het bezit van een Fiesta. Aangezien ik wat meer wil weten te komen over deze auto, ben ik lid geworden van deze community!
×