Jump to content

Nerveasy

Active users
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nerveasy

 1. Is er nog. Ik probeer binnenkort wat foto's online te zetten.
 2. Thanks, Als ik wat tijd vind dit weekend zet ik alles op Thingiverse en zet ik hier een linkje.
 3. Niet van plan om er nog te maken maar ik kan je wel 3D file, schema, code en lijstje van welke onderdelen ik gebruikte geven.
 4. Muntenhouder gebruikte ik toch nooit en ik weet graag binnentemperatuur en in welke windrichting ik aan het rijden ben.. Twee kleine OLED schermpjes gekocht en wat sensors (barometer/temperatuur, digitaal compass) wat code ervoor geschreven (draait op Teensy 3.2). Behuizing ervoor getekend en geprint met 3D printer, afgewerkt met wat zwarte matte verf. http://imgur.com/yQzKnM5 http://imgur.com/wEqrRwt http://imgur.com/6tZSRYW
 5. Waarschijnlijk wordt een kaart ID uitgelezen bij het programmeren van de kaart in de fabriek en wordt deze dan versleuteld (daar ligt het probleem) ergens (ook een probleem) op de kaart gezet. Als je het kaartje dan kopieert kopieer je dat uniek stukje op een kaart die een andere ID heeft. De autoradio checkt dit wanneer hij de kaart leest. Als de 2 niet overeenkomen is de kaart niet echt. Zo zou ik het toch doen? Een database lijkt me niet haalbaar.
 6. Ik dacht dat fiesta's maar 1 werkend achtermistlicht hadden en de het andere enkel een plaatje was? (Is bij mijn wagen toch zo)
 7. Hey Harry, hier op de belgische ford site kan ik park.sensoren kiezen als accesoire. Heb je een idee of dit dan dezelfde als fabrieks-af zijn? http://nl.ford-accessoires.be/fiesta/2012/comfort/comfortproducten# (en dan parkeerhulpsysteem kiezen.)
 8. Even een snelle vraag (beetje half offtopic) de parkeersensors die je als optie kan aankopen voor je fiesta zijn dit dezelfde als wanneer je deze fabriek-af kiest? en is dit enkel een audio signaal of zie je ook info op je scherm? Ik neem aan AKW dat je PDC sensors fabriek af zijn? Voor de rest interessant topic, ben heel geinteresseerd om ook DAB te kunnen luisteren maar eerst een ander eigenaardigheidje onderzoeken. Mijn sunc mevrouw wil het commando "radio" niet herkennen ze lijkt enkel iets te weten over telefoons, Bluetooth, USB en aux maar de radio met de stem bedienen lukt niet. ?? 2016 fiesta.
 9. Hoeveel mm profiel hebben de banden nog?
 10. Heeft iemand een idee of de twee functies in de titel ook gewoon te activeren zijn via IDS in een 2016 fiesta (zoals CC)? Thanks!
 11. Hieronder wat foto's. De schakelaar heb ik eens opengemaakt (ik heb die met een bedrukte knop gestoken dus heb de oude over maar het lijkt alsof de oude schakelaar zonder tekening op het linkse knopje volledig voorzien is om te kunnen werken... Binnenin zit een lampje om de backlight te verzorgen (nogal stom lijkt me want het knopje erboven is zwart) en ook zo'n rubberen matje om het contact te verzorgen als je drukt. Dus er is een grote kans dat dit gewoon werkt maar in het donker heb je dus geen backlight voor deze knop... http://imgur.com/DMGwOZo http://imgur.com/xFiuePE http://imgur.com/9lxz9vX http://imgur.com/q2AvkmO http://imgur.com/UK3V8GF http://imgur.com/5xMUgg4
 12. Fiesta mk7.5 volledig leder stuur - Enkel audio knoppen. Van 2014 model heeft wat kleine gebruikssporen maar is nog netjes. Foto's op aanvraag
 13. Even melden, De CC knopjes zijn vanmiddag binnen gekomen (hingen aan een stuur maar enkel de knopjes gewisseld) en inbouwen is zonder problemen is gelukt. Al 150km met cruise control erop zitten. smile
 14. 2 zwarte kappen waar de mistlichten zitten bij een MK7.5. Zijn dicht dus voor als je GEEN mistlichten hebt. Ook de lichtschakelaar voor een MK7.5 (blind knopje voor voorste mistlichten maar werkt wel en geen automatische lichten) Allemaal van wagen bouwjaar 2016 en splinternieuw. Foto's geen probleem bij intresse Doe een bod
 15. Ik heb een CC stuur op de post (komt wss volgende week aan) en toen ik mijn auto binnen bracht bij de dealer om de mistlichten die ik erin heb gezet te activeren vroeg ik die ook om eens te kijken of CC mogelijk zou zijn met mijn 7.5 (ik vroeg gewoon te checken om zeker te zijn voor ik het stuur/knopjes switch). Toen ik de auto ging ophalen was de monteur al verdwenen maar op de bon stond er dat mistlichten en cruise control werden geactiveerd. Ik vroeg me nu af is dit mogelijk zonder dat de knopjes aanwezig zijn? Zal CC nu direct werken als de knopjes aanwezig zullen zijn in de toekomst?
 16. Heb ik net gedaan, als je foto's wil van hoe de clipjes zitten op die kapjes laat iets weten heb ze hier naast me liggen.
 17. Ik dacht dat dit enkel over de antenne ging...
 18. Is de ambilight strip nog te koop?
 19. Ook succesvol kunnen updaten van 5.8 naar versie 5.9 via de india website... Heeft 20 minuten geduurd tijdens rijden.
 20. Ik heb idd geen navigatie enkel kleurenschermpje en versie 5.8. Maar bluetooth audio en siri werkt al en de lijst met nieuwe functies is niet erg lang voor 5.9. Enkel wat verfijningen. Zijn er na de update nog andere zaken die je opnieuw moet instellen naast telefoon verbinding?
 21. Thx, Ik heb een fiesta 2016 maar mijn schermpje heeft zo geen sleufje erboven zoals bij jou in de foto? Heb de update ook van de India site kunnen downloaden maar twijfel nog een beetje. Er staat nu 5.8 op...
 22. Dirke, Heb je de update uitgevoerd met de motor draaiende of enkel de sleutel in accesoire stand?
×
×
 • Create New...