Jump to content
Fiestaclub.nl

Dirke

Active users
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Dirke

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Dirk
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ja klopt (het is een Duitse cool & connect), en er zit geen startknop op, ben benieuwd of jij dat ook hebt en anders zat ik misschien te denken aan een reset door de accu loskoppelen omdat misschien op te lossen?
 2. Hoi, Hebben meer mensen met een nieuwe fiesta MK8? Dat als je de sleutel omdraait om de auto te starten het lampje in het plafond netjes uit gaat en als de auto dan gestart is hij even op halve sterkte aan en dan weer uitgaat (knippert)?
 3. Dirke

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Oké, bedankt! Ik zal het vandaag eens proberen om los te krijgen, wel apart dat die bij het dashbordkastje veel makkelijker los te halen is.
 4. Dirke

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Ik heb een vraagje over de hoe je de stekker aan de bestuurders kant los kunt krijgen, hebben jullie die kap onder het stuur eerst los gemaakt of gewoon met de hand erachter de stekker los gemaakt? Sorry ben nieuw hier en nog beetje een leek op dat gebied ☺️
 5. Dirke

  OEM blauwe voet verlichting MK 8 ST Line

  Vraagje over die ambient lichting, als je die inplugt komt hij dan ook automatisch in het sync 3 menu? Zoals bij de Mondeo het geval is. Je kunt dan trouwens wel de kleur veranderen of is dat helemaal niet mogelijk op de fiesta?
 6. Dirke

  12V aansluiting klepje

  Weet iemand misschien waar ik zn origineel ford klepje (zie foto/ bijlage) voor mijn 12V aansluiting kan vinden? of het onderdeel nummer ver van? Krijg namelijk een nieuwe fiesta met rokerspakket, maar wil die aansteker vanvangen door zn klepje. alvast bedankt voor de moeite!
 7. Hey kwam net deze pagina tegen op de Nederlandse ford website https://www.ford.nl/onderhoud-en-service/support/sync-en-bluetooth-ondersteuning/update#/ dus je kunt nu gewoon update via de Nederlandse website van ford! :-)
 8. V5.9, v5.11 is de versie van de software en sync 1.0, 1.1, 2, 3 zijn de versies van de sync hardware bij mij is het hardware sync 1.1 en software voor update 5.9 en na update 5.11
 9. Had ik ook met een bepaalde usb stick, geprobeerd met een andere en toen werkt het wel. Wat ook van belang is, is dat je de autointall en Install die "liamstears" in zijn post aanbied gebruikt inplaats van de bestanden die bij de download van ford zelf aanwezig zijn. je usb stick moet dan ingedeeld zijn zoals op mijn bijgeleverde afbeelding
 10. Alle bestanden moet je in de map SyncMyRide zetten behalve autoinstall en install die heb ik gedownload van ford UK forum (zie link boven aan) zoals liamstears in zijn post omschrijft
 11. Ben ik helaas nog niet tegen gekomen, is volgens mij ook nog maar net ontdekt op de engelse site.
 12. Ja het is gelukt! volgens de instructies van "liamstears" https://www.fordownersclub.com/forums/topic/56334-ford-sync-updates/?page=10 En dan wel 20 min wachten! Alles is gewoon Nederlands en je moet je telefoon verwijderen en opnieuw koppelen anders kan hij hem niet vinden.
 13. Hey, Ik lees net op een ford forum in de UK dat ze daar voor de Sync 1.1 een nieuwe update kunnen downloaden. https://www.fordownersclub.com/forums/topic/56334-ford-sync-updates/?page=10 Ik heb op de engelse site van ford mijn VIN nr getypt en kreeg als resultaat dat er een update beschikbaar was en heb die gedownload https://www.ford.co.uk/owner/resources-and-support/sync-bluetooth/update#/instructions/sync/ Ik ben nu nog de bestanden aan het doorzoeken naar Nederlandse termen die in de menu's van mijn huidige sync versie voor komen zoals "lijst mobiele apps" of <naam van de contactpersoon>bellen"
 14. Hoi Harry, ik ben wel benieuwd hoe en waar je dan die Emergency assistant uit kunt schakelen, ik kan het in mijn sync systeem met 5.9 update namelijk niet vinden :-/ update: ow sorry dacht dat je die irritante melding bedoelde als het het uit hebt staan
 15. Dirke

  Mistlampen voor plaatsen in MK7.5 Style

  Oké dank je! Waar heb jij de mistlampen/ kappen gekocht?
×