Jump to content

Marcusso

Active users
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Marc
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marcusso's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Ben ik weer. Ik was een lang weekend klussen bij m'n ouders en wil naar huis gaan. Accu dood. Ik ben vrijdag eind ochtend aangekomen, rit van 150km. Afgelopen dagen de auto eigenlijk altijd open (deuren dicht, maar niet op slot) gehad, en af en toe wat uit de auto pakken. In de nachten de auto wel dicht. 1x de auto verplaatst op het erf. Nu net (dinsdagavond) wil ik naar huis en de accu is leeg. Kan dit komen doordat de auto niet op slot stond en ik af en toe de auto open deed? Wellicht de CANBUS systemen die de accu leeg trekken?
 2. Nice! ST7.5? Welke schijven precies? Die van mij moeten over een jaartje ook weer.. Remleidingen gaan er vandaag of morgen onder, krijg de oude mee van de dealer. Zal wel even een foto plaatsen hier en een mail sturen naar Mtec.
 3. Netjes! Welke schijven heb je geplaatst? En EBC greenstuff blokken?
 4. Dan ga ik voor 2x 500ml :) Wel slecht trouwens, krap 3 jaar geleden metalen leidingen van Mtec onder de wagen laten zetten. Deze zijn nu doorgeroest / gescheurd waardoor ik niet door de APK kom. Daarom gaan er nu Goodridge slangen onder. En dan is er uiteraard ook nieuwe vloeistof nodig.
 5. Goedendag, Van mijn 2013 Fiesta ST180 moeten de remvloeistof vernieuwd worden. Voor de dealer is het geen probleem als ik zelf deze aanlever, echter ik kan nergens vinden hoeveel ik nodig heb. Dus ik wil deze vervangen voor Motul RBF600 of de Castrol SRF. Weet er iemand hoeveel remvloeistof er nodig is? Is namelijk te koop per 500ml, dus dan bestel ik er 1 of 2. Alvast bedankt! Marc
 6. MK7.5 ST Stage-1. Vandaag nog getankt...470 km op een volle tank. Ongeveer 1 op 10 dus. 2 ritjes snelweg van ongeveer een half uurtje op deze tank, CC op 150-160, daarnaast alleen maar stadsverkeer en veel sprintjes. Dus dan gaat het hard. Bij 'normaal' gebruik haal ik de 550 - 600 km ook wel. Maar met dat stadsverkeer en snelheid >130 gaat het hard.
 7. Welke is het precies uit zijn post? De eerste (plastic) bout, of de metalen schroef uit de tweede foto?
 8. De techniek maakt altijd geluid, die van mij (2013 ST) doet ook wel wat bonken en schokken. Vooral bij koppeling op laten komen bij sportief rijden en snel schakelen, echter dit klinkt niet alsof er iets los zit. Bij rustig rijden gaat het schakelen boterzacht. Vooral als alles lekker op temperatuur is. Is dit bij jou ook met bonken?
 9. Ik had vorige week als leenauto (MK7.5 ST terugroepactie) een MK8 ST line mee en snapte er al geen drol van. Ging zoals ik gewend was netjes op de FM snelheid rijden op een 100 km/h traject controle, en had al snel door dat er iets niet klopte toen vrachtwagens voorbij kwamen...😂
 10. Nee toch? De ST heeft volgens mij als enige Recaro stoelen. De metal heeft sportstoelen, maar niet die van Recaro. Ik vind de ST stoelen overigens heerlijk, maar ben met mijn 1,75 en slanke bouw dan ook perfect op maat voor die stoelen denk ik. Rijden vaak mensen mee die dikwijls zeggen, wat zit dit krap / strak zeg!... haha
 11. Mijn ST stage-1 doet 9,5 op 100. Enkel binnendoor en door de stad rijden is niet goed voor je verbruik.
 12. Marcusso

  Fiesta ST

  Welke camera heb je gekocht? En hoe kan je deze aansluiten op het achteruitrijsignaal? Wil deze ook nog eens inbouwen in mijn ST2.
 13. Een Fiesta ST uit 2013. Wellicht heeft die van mij een warmte werende voorruit (geen idee of dat leverbaar is?) Maar deze melding nog nooit gezien, ook niet na even staan in de volle zon. Lijkt me dus iets niet goed inderdaad.
 14. Ik heb dit nog nooit gezien in mijn Fiesta, en die is ook wel eens erg warm van binnen...
×
×
 • Create New...