Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content Count

  1488
 • Joined

 • Last visited

About bickel

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 07-08-1950

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Afdichting intrieurfilter deksel, links naast de voeten passagiers middenconsole zijde vermoed ik 🤓??
 2. bickel

  Ford fiesta 2007mk5

  Tja Maurice, ik zou zeggen, radio en teller unit connectors onder het dashboard controleren op corrosie 😒. Dat wordt gefriemel 😒.
 3. bickel

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Helaas Mark, deze heeft ze zelf geproduceerd, en werken uitstekend 🤓, ca. E22,-! 2x 300N plus de voetjes diy made. Geleerd van een oud FC lid.
 4. bickel

  Ford fiesta 2007mk5

  Goeie middag Maurice, je hebt een mk6,5 uit jan. 2007 1.3 68pk, 3de eigenaar. Corrosie aan de connectors (vocht) Radio/Teller unit, misschien? Dus dat wordt misschien demontage werk 🤔😬?
 5. bickel

  Startproblemen

  Bij de Mk8 de Varta accu 60ah. €129,-. Een obd memory saver met 12v hulpaccu aansluiten, en de defecte accu wisselen naar de zelfde nieuwe Varta gel (efb agm?) 60ah accu. De systeem boordcomputer instellingen blijven dan behouden 🤓. Of zie ik dat verkeerd. € 6,65 18%OFF | Dropshipping Auto Detection tool Testing Tool Batterij Veilig OBD Computer ECU Memory Saver Vervangen Gereedschap Hervatten Hand Tool https://a.aliexpress.com/_eLipQV Of. Edit, Yet!
 6. bickel

  Zwaarder geluid mk7 1.25

  Der zijn toch kant en klare oplossing hiervoor, wat is dat nu, met zonder slijpen en lassen 🤓. Als je maar betaald 🙄! Ik heb net mijn Argon fles weer gevuld voor het MIG lassen van RVS, dat hoeft niet altijd met een TIG apparaat, daar word ook Argon gas 98/2 bij gebruikt of zelfs Helium 🤓!
 7. bickel

  Lekkage aan bestuurders kant

  Dat was toevallig dat Jacoline binnen een uur online was 🤔, na een jaar, Dick! Ik reageer maar weer omdat het zo stil is op de forums, is men neerslachtig geworden wegens die Social 1,5mtr distancing. Eeen feit, de meeste vakanties zijn geweest. Misschien wordt ik dan ook eerder zichtbaar 🤔, maar we gaan gewoon door, met ondanks de serieuze beknotting 😷🤓, wij zijn geen kophangers!
 8. bickel

  Gasveren motorkap mk7 (.5)

  Marcel, hoe zit het nu met de gasveren aanmeldingen ? Nog steeds voor £38,50 of zo'n E50,- excl. shippingcost! Verzendkosten gedeeld dan.
 9. bickel

  Voorstellen

  Dus de pk's worden iets minder bij LPG . 1.1 meer verbruik omdat gas minder verbrandings calorien heeft dan benzine 🤔. Maar schoner voor het milieu 🤓.
 10. bickel

  Voorstellen

  Welkom Marcel. mk7 LPG heeft andere pk's? of blijft dat 96PK bij de 1.4 🤔! En trouwens wat is E850,- nu, heden tendage ! Is die prijs E400/450,- bij een universele garage gevestigd in een nissenloods! Dat vraag ik mij af 🤔?
 11. Aha, dus de garage had toch de accu losgekoppeld 👍. Nou is dat het niet, dan wat anders. Accu los, en daarmee voorkomen dat de airbag afgaat. Helaas in de garages zien ze ook niet alles 🤔. We horen het wel Jurgy.
 12. bickel

  Voorstellen

  Welkom Jonathan. Welke uitvoering mk6, 2002-2006 1.3 69ps?
 13. bickel

  Zwaarder geluid mk7 1.25

  dat is geen amateur vraag. Gewoon een andere uitlaat er onder of een achterdeel ervan 🤓.
 14. bickel

  Even voorstellen

  Welkom Jurgy, 🤓. eentje net voor de mk7 2008 uitkwam.
 15. En heeft de garage ook al de min pool van de accu minstens 10min. los gehad? of jij zelf? of accu doorgemeten/vervangen? Is een algemene reset, en wie weet wordt de GEM gereset? 🤓
×