Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content Count

  1202
 • Joined

 • Last visited

About bickel

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 01-08-1950

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bickel

  Ecoboost 1.0 100pk chippen?

  https://www.rdw.nl/zakelijk/branches/bedrijven/individuele-goedkeuring-aanvragen/auto/toelatingskeuring-auto
 2. bickel

  Aldorean

  U chat met Daley, Customer Service AllianzDirect Beste Peter Op uw vraag voor het tunen van meer dan 20% vermogens toename, dan is wettelijk vereist: De auto moet eerst opnieuw gekeurd worden bij het RDW. De nieuwe gegevens van de auto worden dan opgeslagen. Zodra dat is gebeurd neem je met ons contact op. Doen wij opnieuw de auto scannen, het kan zijn dat de premie ietsje veranderd omdat de auto meer PK krijgt. Met vriendelijke groet. Daley Customer Service AllianzDirect Michael, zegt dit bovenstaande genoeg! Hij is nl. bij Allianz niet verzekerd ๐Ÿค” ? Omdat hij wettelijk niet aan de eisen voldoet. Sleep je bij calamiteiten iemand mee, heb je bij controle ervan ervan en nog eens ervan! een probleem ook bij niet schuld ๐Ÿง. En dat zal bij menige andere verzekeraar niet anders zijn ๐Ÿ˜’. De rest is aan jou zelve! Ik zal de zin dromen wel verwijderen, daar menigeen dat niet begrijpen willen ๐Ÿ˜. Succes.
 3. bickel

  Aldorean

  Wettelijk mag er maar 20% vermogens toename zijn (RDW), dus 100pk - max 120pk, en de verzekering/๐Ÿš” kan kan kan misschien moe*lijk gaan doen bij calamiteiten ? gebeurt niet zegt men? dit virus ook niet meende men, bij ONS niet nee? >.......... ๐Ÿค“, dat moeten die tune bedrijven jou ook vertellen/voorlichten. ๐Ÿ˜ฒ At your own risk ๐Ÿ™!
 4. bickel

  Aldorean

  Uploaden de foto naar imgur, en dan copy link, plakken met Ctrl-V in je artikel
 5. bickel

  Voorstellen

  Welkom HR & O. ๐Ÿค” Een mk7 dus 1.4 96ps ! ๐Ÿ˜ƒ.
 6. bickel

  Voorstellen

  Mooie car Tony. Heb je nu de standaard speakers der in ๐Ÿค“
 7. bickel

  Hulp bij aankoop

  Finn, dat zou ik niet weten, omdat ik op dat speakers gebied nooit aanpassingen gedaan heb bij mijn oto's ๐Ÿค“. Wat uitleg: https://nl.hardware.info/forum/threads/verschil-4-en-8-ohm-of-hoger.287786/ Je kunt beter die vraag stellen in de rubriek entertainment, wordt dan vaker gelezen met grotere kans op een reactie ๐Ÿง.
 8. bickel

  Aldorean

  Welkom Michael, de mk7,5 zelf geรฏmporteerd, of de dealer? ๐Ÿค“
 9. bickel

  Hulp bij aankoop

  Finn, ze hebben maar 2ohm impedantie jongen. Kan jouw versterker eindtrappen dat aan dan ๐Ÿค”, een veel grotere stroom der door ook al zijn die eindtrappen kortsluitvast voor een bepaalde tijd, ik vind dat niet gezond? Als misschien de min. eindtrappen impedantie (luidsprekers) 4ohm is ๐Ÿ˜!
 10. Top diy Marc . Waar een wil is, is een weg ๐Ÿ˜ƒ. Dus hij zat vast (geroest/prutvuil) ๐Ÿ˜ฌ. en geld bespaard ! Leuk dat je terug koppeld ๐Ÿ‘.
 11. Asje gebroken of zo iets, zal je toch moeten demonteren die sluiting ๐Ÿค” !
 12. bickel

  Hulp bij aankoop

  Mooi en misschien ook minder afgejakkerd ? Biedster Anne heeft net de boot gemist zie ik ๐Ÿค“.
 13. siliconepray of in het uiterste geval druppeltje kruipolie in dat der in laten trekken? ๐Ÿค” anders loshalen, ik heb geen idee hoe dat allemaal vast gemonteerd zit ๐Ÿค“. Een mk6 specialist hier weet hier waarschijnlijk meer vanaf. ๐Ÿ‘
 14. bickel

  Max. snelheid op Duitse autobahn!

  Dan zou ik nu zeggen Peter. Nรผrnburg ligt nu op zijn gat. Economische steun moeten ze het nu van hebben, bijna heel de Eifel rondom die NรผrnburgRing, zeg je?. Zandvoort dan ook nu, daar is dan bijna heel Zuid-NoordHolland van afhankelijk ๐Ÿค”? Ik zie dat maar is betrekkelijk ๐Ÿ˜. Maar, er komen nu miljarden in een keer op tafel, die er gisteren nog niet waren? Het is erg genoeg die crisissen (materialistische en de echte virussen) ๐Ÿ˜’.
 15. bickel

  Nieuwe Ford rijder

  Welkom Renรฉ ๐Ÿ˜ƒ
ร—