Jump to content
Fiestaclub.nl

bickel

Active users
 • Content Count

  1205
 • Joined

 • Last visited

About bickel

 • Rank
  Fiesta Monkey
 • Birthday 01-08-1950

Previous Fields

 • Voornaam
  Peter
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bickel

  Ter introductie

  Welkom Citroen Bas en vriendin. Mk5 heeft rondere koplampen, mk4 plattere model 😊.
 2. bickel

  Herintroductie: MK8 ST-3

  Herwelkom Ruud. Die fase heb ik al lang niet meer. Meestal worden ze 7-22jr. oud πŸ§πŸ˜ƒ.
 3. bickel

  Benzineprijs keldert ( voorlopig )

  E10 €1,449. E5 €1,559 Tango Wat mij opviel het prijsverschil tussen E5 en E10 een stuk kleiner πŸ€”. Bij die hoge prijs van > twee mnd. terug wel 15cent verschil. 😏
 4. bickel

  Ecoboost 1.0 100pk chippen?

  https://www.rdw.nl/zakelijk/branches/bedrijven/individuele-goedkeuring-aanvragen/auto/toelatingskeuring-auto Hier op die site staan onder ook de RDW prijzen in pdf format πŸ€”.
 5. bickel

  Aldorean

  U chat met D*le*, Cust*mer Serv*ce All*an*D*rect Beste P*ter Op uw vraag voor het tunen van meer dan 20% vermogens toename, dan is wettelijk vereist: De auto moet eerst opnieuw gekeurd worden bij het RDW. De nieuwe gegevens van de auto worden dan opgeslagen. Zodra dat is gebeurd neem je met ons contact op. Doen wij opnieuw de auto scannen, het kan zijn dat de premie ietsje veranderd omdat de auto meer PK krijgt. Met vriendelijke groet. D*le* Cust*mer Serv*ce All*an*D*rect Mich*el, zegt dit bovenstaande genoeg! Hij is nl. bij All*an* niet verzekerd πŸ€” ? Omdat hij wettelijk niet aan de eisen voldoet. Sleep je bij calamiteiten iemand mee, heb je bij controle ervan ervan en nog eens ervan! een probleem ook bij niet schuld 🧐. En dat zal bij menige andere verzekeraar niet anders zijn πŸ˜’. De rest is aan jou zelve! Ik zal de zin dromen wel verwijderen, daar menigeen dat niet begrijpen willen 😏. Succes.
 6. bickel

  Aldorean

  Wettelijk mag er maar 20% vermogens toename zijn (RDW), dus 100pk - max 120pk, en de verzekering/πŸš” kan kan kan misschien moe*lijk gaan doen bij calamiteiten ? gebeurt niet zegt men? dit virus ook niet meende men, bij ONS niet nee? >.......... πŸ€“, dat moeten die tune bedrijven jou ook vertellen/voorlichten. 😲 At your own risk πŸ™!
 7. bickel

  Aldorean

  Uploaden de foto naar imgur, en dan copy link, plakken met Ctrl-V in je artikel
 8. bickel

  Voorstellen

  Welkom HR & O. πŸ€” Een mk7 dus 1.4 96ps ! πŸ˜ƒ.
 9. bickel

  Voorstellen

  Mooie car Tony. Heb je nu de standaard speakers der in πŸ€“
 10. bickel

  Hulp bij aankoop

  Finn, dat zou ik niet weten, omdat ik op dat speakers gebied nooit aanpassingen gedaan heb bij mijn oto's πŸ€“. Wat uitleg: https://nl.hardware.info/forum/threads/verschil-4-en-8-ohm-of-hoger.287786/ Je kunt beter die vraag stellen in de rubriek entertainment, wordt dan vaker gelezen met grotere kans op een reactie 🧐.
 11. bickel

  Aldorean

  Welkom Michael, de mk7,5 zelf geΓ―mporteerd, of de dealer? πŸ€“
 12. bickel

  Hulp bij aankoop

  Finn, ze hebben maar 2ohm impedantie jongen. Kan jouw versterker eindtrappen dat aan dan πŸ€”, een veel grotere stroom der door ook al zijn die eindtrappen kortsluitvast voor een bepaalde tijd, ik vind dat niet gezond? Als misschien de min. eindtrappen impedantie (luidsprekers) 4ohm is 😏!
 13. Top diy Marc . Waar een wil is, is een weg πŸ˜ƒ. Dus hij zat vast (geroest/prutvuil) 😬. en geld bespaard ! Leuk dat je terug koppeld πŸ‘.
 14. Asje gebroken of zo iets, zal je toch moeten demonteren die sluiting πŸ€” !
 15. bickel

  Hulp bij aankoop

  Mooi en misschien ook minder afgejakkerd ? Biedster Anne heeft net de boot gemist zie ik πŸ€“.
Γ—