Jump to content

Lennw

Active users
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lennw

 1. Hallo mensen ik had even een klein vraagje! Ik heb wel een beetje "verstand" van auto's maar van verlichting.... Ik wou graag mijn lampen upgraden met het lichtpakket van Ceuk : https://www.carenhancementsuk.co.uk/collections/ford-fiesta-mk7/products/mk7-fiesta-full-upgrade-kit-none-drl?variant=30477404168 Ik kom er niet achter of het plug en play is, ik hoor wel eens wat dat bepaalde pitten/lampen niet passen ivm verkeerde modules of dat de behulzing kan smelten door de hitte?(Reminder, heb geen kaas van verlichting gegeten) Ik heb zelf nooit wat aan de verlichting gedaan en alles is standaard. Zou iemand mij kunnen vertellen of ik dit zo kan omwisselen zonder problemen? Inclusief de knipperlichten die je appart kunt selecteren? Eventueel anderen dingen qua demonteren en plaatsen waar ik op zou moeten letten als het wel past? Alvast bedankt! Mvg Lennard
 2. Welkom! Leuke eerste auto en nog vele veilige kilometers!
 3. Tijdje stil geweest hier, maar ondertussen aardig wat leuke kilometers gemaakt! Tevens ook wat kleine aanpassingen aan de auto gedaan. Kleine aanpassing / update aan de voorkant aangebracht! Zie wie het kan spotten Ook een opmaat gemaakt uitlaat systeem(met een Nodrone demper) laten plaatsen voor een dieper geluid en wat meer een rally sound met het juiste gepruttel en soms wat knallen natuurlijk.
 4. Heb je even een PB gedaan met betrekking op een custom systeem!
 5. Lennw

  Nieuw

  Kijk dat is het mooie juist, iedereen zijn ding! Persoonlijk vond ik zwart wat te, en wit meer voor mij! Once you go black you never go back they say!
 6. Lennw

  Nieuw

  Ben je voor een zwarte Metal of een witte Metal gegaan? Zijn er namelijk vrij weinig van wit geleverd in Nederland, 102, zwart ben ik nog aan het uitzoeken!
 7. Eerste kleine update, niet super spectaculair maar kon het niet laten:D:
 8. Welkom Kelly, beste vooruitgang!
 9. Welkom! Blijf het leuk vinden, de rood met zwart combi.
 10. Nog maar 100 te gaan en ze zijn allemaal bekend!
 11. Hallo, Even voorstellen, ik ben Lennard, 21 jaar en woon in Friesland net boven Leeuwarden. Heb de afgelopen 4 jaar een verlaagde vw golf uit 1983 gehad, maar ben nu over gestapt naar een Full optie Fiesta Metal uit 2011. Wel even wennen, geen gerammel,gestuiter,heb ineens stuurbekrachtiging! Na wat gegoogle was ik er al achter gekomen dat er niet super veel Metals zijn. Dus even met Ford Nederland gebeld om te vragen hoeveel wit geleverde er nou eigenlijk zijn, dat zijn er maar 102 dus ook nog een beetje ''exclusief''. In de toekomst zullen er wel wat dingen aan gaan veranderen, zwarte badges bijv, andere uitlaat en andere wielen. Het is allemaal geen must dus ik ga nu eerst lekker genieten van de auto! Als er vragen zijn hoor ik het graag! Foto's zeggen meer dan 1000 woorden: Edit: foto's staan in de verkeerde volgorde
×
×
 • Create New...